Yok mu Nisanda transferi olanlar

Varsa silik te olsa çıkıyor benim çıkmıştı bide adet sancısı gibi sancıların vardı ama herkeste olmuyormuş kan sonucun güzel çıkar ins canım hayırlı olsun
Dün akşamdan beri olcem ağrıdan afedersiniz bide ishal oldum hic anlamadim. Bide adet akıntısı gücü bisi geldi göğüslerim battı biraz aksam

Ben bugün prolaktin baktırdım üst sınırın biraz üstünde çıktı canım ya tutunmaya engel olmaz umarım
Progesteron tahlili yaptırmıştı ben transfer için çalışma k önemliydi. Prolaktini bilmiyorum. Ama herhangi bir sorun olursa transfer ertelenir

Canim benim prolaktine bakmislardi opudan önce ve sonrası göğüslerim şişkin ve hassas iğneler ve ilaçlar yapıyormuş

Canım senin taze transfer miydi benim dondurulmuş olacak.. Kaçtı senin transfer önce prolaktin hatırlıyo musun
Taze hiç hatırlamıyorum tatlim ama normal değerde demişti ona rağmen benim ignelerden ilaclardan yaş gibi çok hassas olmuştu transfer öncesi çok sorun olacağını sanmam senin için zaten aksi bisey olsa doktor transferi gerçeklestirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…