9 oldu canim yarin kan vercemKaçıncı günün tatlim
Bazen idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan var morel bozma canim9 oldu canim yarin kan vercem
Geçen sene hamileliğinde 8 9 günlerde pozitifti kanda da pozitif cikti. Butestlerde negatif kanda da negatiftirBazen idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan var morel bozma canim
Her hamilelik bir olmaz sen yinede hemen umutsuzluğa kapılma benceGeçen sene hamileliğinde 8 9 günlerde pozitifti kanda da pozitif cikti. Butestlerde negatif kanda da negatiftir
Erken gebelik yaptim çıkması lazım deil mi amaHer hamilelik bir olmaz sen yinede hemen umutsuzluğa kapılma bence
Evet ama böyle negatif görüp kanda pozitif sonuç alan çok kişi var diğer forumlarda görmüştümErken gebelik yaptim çıkması lazım deil mi ama
Tatlim.bilmiorum ama hiç umudum yok. 4. Denemede olmadiEvet ama böyle negatif görüp kanda pozitif sonuç alan çok kişi var diğer forumlarda görmüştüm
Yarın ola hayır ola diyelim bide idrar testi sabah ilk idrar da daha iyi çıkıyormuş sen yemini yaptınTatlim.bilmiorum ama hiç umudum yok. 4. Denemede olmadi
Haklisin canım sorun olursa iptal olur artık nasipte ne varsa görücezTaze hiç hatırlamıyorum tatlim ama normal değerde demişti ona rağmen benim ignelerden ilaclardan yaş gibi çok hassas olmuştu transfer öncesi çok sorun olacağını sanmam senin için zaten aksi bisey olsa doktor transferi gerçeklestirmez
Hayırlı olsun canımRabbim hepimizin dualarını kabul eylesin hepimizi yavrularımıza kavuştursun.ben de dün transfer oldum 5. Embriyosu kaliteli dedi tek bir tane kalmıştı onu transfer etti doktor.
Canım sen yarin ilk idrarinla bi test daha yap bakayim ne cikicak bi cıkmış bi cikmamis olmasa çıkmaz benceSabah ilk idrarda yaptığımda cok belli belirsiz çıkmıştı tatmin olmadim erken gebelik yaptim negatif cikti
Biraz gönlünü ferah bırak doktorlar en iyisini yapmak ister zaten senin gebe kalman onların kariyerinde başarılı olması demek o yüzden yanlış yada kötü bisey yapacaklarını sanmamHaklisin canım sorun olursa iptal olur artık nasipte ne varsa görücez
Ama etken test yapınca negatif görmeyi göze Alman gerekiyor tatlım.Hemen umutsuzluğa kapılma bak bende az önce bu konuya bakıyordum o testlerde negatif olup tutan çok varmış.Eğer yarına kadar negatif düşüreceksen bence gidip kan testi yaptır9 oldu canim yarin kan vercem
Hmm sabah ilk saatlerde hgc en yüksek seviyede oluyormuş sonra düşüyormuş sen kan sonucuna bak yada sabah ilk idrarinla tekrar yap benim nerdeyse 20.gun hala idrar belli belirsiz o yüzden sabırla kan testini bekle deromSabah ilk idrarda yaptığımda cok belli belirsiz çıkmıştı tatmin olmadim erken gebelik yaptim negatif cikti
Daha önce 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler canım yaşım genç herhangi bir problem yoktu kan değerlerim herşeyim çok normaldi rahim filmi bile tertemizdi ona rağmen tutmadı son kalan embriyom bu ondan biraz pimpirikli oldum galibaBiraz gönlünü ferah bırak doktorlar en iyisini yapmak ister zaten senin gebe kalman onların kariyerinde başarılı olması demek o yüzden yanlış yada kötü bisey yapacaklarını sanmam
Burdan fotoğrafta gönderemiyorum neden bole olsu anlamadim esim de baktı oda yapamadı ayrıntılı bilgi de aldim kızlardan ama olmadi isteHmm sabah ilk saatlerde hgc en yüksek seviyede oluyormuş sonra düşüyormuş sen kan sonucuna bak yada sabah ilk idrarinla tekrar yap benim nerdeyse 20.gun hala idrar belli belirsiz o yüzden sabırla kan testini bekle derom
Her bünyede her hamilelikte farklı oluyor morel bozarsa şimdiden belki vardır etkilenir yani kan testini bekle sen allah büyük canim benimDaha önce 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler canım yaşım genç herhangi bir problem yoktu kan değerlerim herşeyim çok normaldi rahim filmi bile tertemizdi ona rağmen tutmadı son kalan embriyom bu ondan biraz pimpirikli oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?