Yok mu Nisanda transferi olanlar

Sabah ilk idrarda yaptığımda cok belli belirsiz çıkmıştı tatmin olmadim erken gebelik yaptim negatif cikti

Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin hepimizi yavrularımıza kavuştursun.ben de dün transfer oldum 5. Embriyosu kaliteli dedi tek bir tane kalmıştı onu transfer etti doktor.

Haklisin canım sorun olursa iptal olur artık nasipte ne varsa görücez

9 oldu canim yarin kan vercem
Ama etken test yapınca negatif görmeyi göze Alman gerekiyor tatlım.Hemen umutsuzluğa kapılma bak bende az önce bu konuya bakıyordum o testlerde negatif olup tutan çok varmış.Eğer yarına kadar negatif düşüreceksen bence gidip kan testi yaptır

Sabah ilk idrarda yaptığımda cok belli belirsiz çıkmıştı tatmin olmadim erken gebelik yaptim negatif cikti
Hmm sabah ilk saatlerde hgc en yüksek seviyede oluyormuş sonra düşüyormuş sen kan sonucuna bak yada sabah ilk idrarinla tekrar yap benim nerdeyse 20.gun hala idrar belli belirsiz o yüzden sabırla kan testini bekle derom

Biraz gönlünü ferah bırak doktorlar en iyisini yapmak ister zaten senin gebe kalman onların kariyerinde başarılı olması demek o yüzden yanlış yada kötü bisey yapacaklarını sanmam
Daha önce 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler canım yaşım genç herhangi bir problem yoktu kan değerlerim herşeyim çok normaldi rahim filmi bile tertemizdi ona rağmen tutmadı son kalan embriyom bu ondan biraz pimpirikli oldum galiba

Hmm sabah ilk saatlerde hgc en yüksek seviyede oluyormuş sonra düşüyormuş sen kan sonucuna bak yada sabah ilk idrarinla tekrar yap benim nerdeyse 20.gun hala idrar belli belirsiz o yüzden sabırla kan testini bekle derom
Burdan fotoğrafta gönderemiyorum neden bole olsu anlamadim esim de baktı oda yapamadı ayrıntılı bilgi de aldim kızlardan ama olmadi iste

Her bünyede her hamilelikte farklı oluyor morel bozarsa şimdiden belki vardır etkilenir yani kan testini bekle sen allah büyük canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…