Canım inşallah yarın büyük bir sürprizle karşılaşırsın dua etmekten başla çaremiz maalesef yok rabbim büyük hayırlı zamanda nasip etsin sabırla inançla bekleyelim elden başka bişey gelmiyor inşallah yarın mucizeni gör dualarım seninle9 oldu canim yarin kan vercem
Evet ben diğer forumlarda çok okudum canimKizlar ya aklim hala test te.az once yine kadınlar kulübünün başka bi bölümünde okudum 9. Gun idrarda negatif kanda pozitif çıkan cok insan var ya
Benimde öyle olur mu acaba. Hcg değeri 20nin altındaysa idrarda negatif oluyomus ee sonra yükselmezse değer ne olcakEvet ben diğer forumlarda çok okudum canim
Sen biraz daha sabret canım varsa mutlaka yükselecektir yarın kan vereceksin zaten yarına kadar bolca dua et senBenimde öyle olur mu acaba. Hcg değeri 20nin altındaysa idrarda negatif oluyomus ee sonra yükselmezse değer ne olcak
Çok heyecanlıyım bütün vücudum titriyo resmen yaSen biraz daha sabret canım varsa mutlaka yükselecektir yarın kan vereceksin zaten yarına kadar bolca dua et sen
Sakin kalmaya çalış ve sabırlı ol allah cok büyük umarım mutlu haberler alırsın allah yuzunuze baksın canim hepinizin hepimizinÇok heyecanlıyım bütün vücudum titriyo resmen ya
Allah razi olsun canim hepinizden hic bıkmadan her kelimeme cevap vermeye çalıştınız teşekkür ederim haklarınızı helal edin. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin insaallahSakin kalmaya çalış ve sabırlı ol allah cok büyük umarım mutlu haberler alırsın allah yuzunuze baksın canim hepinizin hepimizin
Olurmu canim.ne demek ben buraya sana ve senin gibi evlat bekleyenlere umut olmak için geldim belki bir faydam olur diye düşündüm yardımcı olduysam ne mutlu banaAllah razi olsun canim hepinizden hic bıkmadan her kelimeme cevap vermeye çalıştınız teşekkür ederim haklarınızı helal edin. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin insaallah
Allah razi olsun içim rahatlıyo valla insaalah güzel haber vericem yarın size
Olurmu canim.ne demek ben buraya sana ve senin gibi evlat bekleyenlere umut olmak için geldim belki bir faydam olur diye düşündüm yardımcı olduysam ne mutlu bana
Inşallah dualarım seninle sen herşeye rağmen pozitif düşünAllah razi olsun içim rahatlıyo valla insaalah güzel haber vericem yarın size
Valla benimde idrarda çıkmadı keşke yapmasaydim diyorum, ama kan testini vermedim hala bir umut var içimde, sende bozma moralini, gün doğmadan neler doğarKizlar ya aklim hala test te.az once yine kadınlar kulübünün başka bi bölümünde okudum 9. Gun idrarda negatif kanda pozitif çıkan cok insan var ya
Senin kaçıncı günündü canim. Testini kaçıncı günde yaptinValla benimde idrarda çıkmadı keşke yapmasaydim diyorum, ama kan testini vermedim hala bir umut var içimde, sende bozma moralini, gün doğmadan neler doğar
Estrofem yapiyor dimi kizlar ya.ben de ayni durumdayim.Canım benim transfer öncesi göğüslerim baya şiş ve ağrıyor sanırım estrofemle alakalı
7 ve 8 de yaptımSenin kaçıncı günündü canim. Testini kaçıncı günde yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?