Hayırlı olsun inşallahKızlar transferim dün yapıldı ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Benm gibi olan var mı acaba
Benim de öyle olduKızlar transferim dün yapıldı ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Benm gibi olan var mı acaba
Benim 9. Günüm hala gaz sıkıntısı yaşıyorum bir kova sıcak su yap ayaklarını sok üşütmeyi çeker ben öyle yapmıştım cnmKızlar transferim dün yapıldı ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Benm gibi olan var mı acaba
Tamam canm denerimBenim 9. Günüm hala gaz sıkıntısı yaşıyorum bir kova sıcak su yap ayaklarını sok üşütmeyi çeker ben öyle yapmıştım cnm
Tatlim sicak suya bal ve limon koy karistir ic hem kabızlık için hem şişkinlik çok iyi geliyor ben öyle atlattomKızlar transferim dün yapıldı ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Benm gibi olan var mı acaba
Tamamdır canmTatlim sicak suya bal ve limon koy karistir ic hem kabızlık için hem şişkinlik çok iyi geliyor ben öyle atlattom
La biz olmamak gerekiyor çok su iç meyve ye yemeklerden sonra kayısı suyu ozelļikle onlar rahatlatıyor ben hala gaz skntisi çekiyorum bunlar iyi geliyorTamamdır canm
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Kese ve kalp atışı transferden kaç gün Sonra gözüküyor ortalama olarakArkadaşlar ben pozitif sonucu aldim göbeğimin alt kısmında oluyor pit pit atıyor cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem benim için çok çok dualar edin sizlerde ins böyle güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
Benimde dün gerçekleşte transferim beklemek çok zor olacakMerhaba arkdslar benimde dün transferim gerceklesti 10 gün nasil gecicek bilmiyorum
Canim 29 martta transferim oldu hala goremedik 5.hafta kese 8de de kalp atışı diyorlar bu cuma kese için gidicem doktor muhtemelen gözükür lisede bebekte dedi toplam kaç gün saymadim tatlimMerhaba hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.Kese ve kalp atışı transferden kaç gün Sonra gözüküyor ortalama olarak
Dosya ekle kısmından ekleniyor canimTest yaptım kizlar nasil eklicem.buraya
Dosya ekle dediğin an senin galeri çıkması lazım canımHiç bisi cikmio oraya basıyorum
Ataç şekli var basinca resimler çıkıyor geçiyorsun ordanHiç bisi cikmio oraya basıyorum
Sabahtan beri deniyorum acilmio hic bisiDosya ekle dediğin an senin galeri çıkması lazım canım
Çok ilginç doğru yere bastığında emin misinSabahtan beri deniyorum acilmio hic bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?