- 29 Ekim 2018
- 25
- 19
- 38
İnşallah, Rabbim isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinEvet canim 6ci 7ci hafta artıyor ağrı sızı ama kimisinde hiç olmuyor kolay geçiyor hamilelik allah bizimle beraber arkadaşım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aliriz allah'ın izniyle kalbini ferah tut
Amiiin canim benimİnşallah, Rabbim isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Artabilir değerin filan dedi mi?Daha yeni aradı beni iğneleri kes fitil devam dedi pazartesi tekrarla gel yanıma dedi
Bir kaç tane okudum değerin arttığını artık bundan sonrası mucize olur bizim içinBence zor, benim de negatif ama dr bekletiyor 12. Günü fakat benim gördüğüm negatif pozitife dönmüyor 10. Gün den sonra
Yok olsa çıkardı dedi şimdide 12. Gün pazartesi son kez kan ver sonucu al yanıma gel dedi bakalım olmadı işte neden olmadı bilmemArtabilir değerin filan dedi mi?
Bana tedaviye başlamadan önce çok kolay olacak demişti doktor çünkü sorunuz yoktu kendimi o kadar olacak diye alıştırdım ki tam bir yıkım oldu benim için.Bende 12. Gün yaptırcam testi ama doktoru tekrar aramam çünkü uzun bir süre tekrar yaptırmayı düşünmüyorum.Yaptırmam gerekirse de 2. Kez aynı yere gitmem zatenYok olsa çıkardı dedi şimdide 12. Gün pazartesi son kez kan ver sonucu al yanıma gel dedi bakalım olmadı işte neden olmadı bilmem
Bende sizle aynıyım kendimi o kadar bağladım ki inanın şok içindeyim daha iki gözyaşı döktüm içim kan ağlıyor ama ben hemen yaptirmayi dusunuyorum acikcasj dondurulmusum da var onla ikinci denememi yaparım ins çünkü beklersem daha kötü olurum doktor seçimini bende dedim degistirsemmi diye ama bilmiyorum ya simdi olunca ıyi de kötü olunca mi so nuc dr a bağlıyorum dedim kendi kendime sonuçta oda çoğu kişiyi anne baba etmiş birazda nasip işi biliyomusunuz napalim eşim de yıkıldı annemde ama napiyim elden bişey gelmiyorrBana tedaviye başlamadan önce çok kolay olacak demişti doktor çünkü sorunuz yoktu kendimi o kadar olacak diye alıştırdım ki tam bir yıkım oldu benim için.Bende 12. Gün yaptırcam testi ama doktoru tekrar aramam çünkü uzun bir süre tekrar yaptırmayı düşünmüyorum.Yaptırmam gerekirse de 2. Kez aynı yere gitmem zaten
Hayırlı olsun transferin sağlıkla tutunsunlar bebişler inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün benimde transferim oldu 3 adet 5.gün dondurulmuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun inşallah bebişlerine çok zor negatif sonuç almak bende 2 kere yaşadım o duyguyu Büyük yıkım oluyor o an ama sonra düşününce şükür diyorum şükür ki hala anne olma şansım var umudum var imkanımda var ya olmasaydı ya deneyecek maddi gücümüz olmasa ya döllenecek yumurta tutunacak rahim olmasa o zaman halimiz ne olurdu çok şükür şu halimize diyorum derdimiz var dermanımızda var sadece hayırlı zamanı bekliyor bence sağlıkla hayırlı zamanda gelsin bebecikler inşallahBende sizle aynıyım kendimi o kadar bağladım ki inanın şok içindeyim daha iki gözyaşı döktüm içim kan ağlıyor ama ben hemen yaptirmayi dusunuyorum acikcasj dondurulmusum da var onla ikinci denememi yaparım ins çünkü beklersem daha kötü olurum doktor seçimini bende dedim degistirsemmi diye ama bilmiyorum ya simdi olunca ıyi de kötü olunca mi so nuc dr a bağlıyorum dedim kendi kendime sonuçta oda çoğu kişiyi anne baba etmiş birazda nasip işi biliyomusunuz napalim eşim de yıkıldı annemde ama napiyim elden bişey gelmiyorr
Canım benim de göğüslerim aynı senin dediğin gibi. Damarlarımda çok fazla belirginleşmişti ve hamileyim çok şükür inşallah seninde belirtilerindir bunlarKızlar benim göğüsler çatlıcak gibi ağrıyor şişti ve sanki iğneler batıyor üstüne daha öncede kullandım bu ilaçları hiç bu kadar etkilenmedim acaba bebişlerim tutundu ondanmı diyorum daha 7. Gün transferimin böyle bir belirti olabilirmi bu kadar erken bu arada damarlarda belli oluyor artık çok Büyüdüler çünkü
Amiin bu günleride şükür. Sornwdandaha çok içi yanıyor mu insanın daha yarası desiniyormu . Birde ben ikinci denemem de hangi testler bekliyor dondurulmuş embriyom var onlarda duruyor ama neler bekliyor şaşkınımHayırlısıyla tez zamanda kavuşursun inşallah bebişlerine çok zor negatif sonuç almak bende 2 kere yaşadım o duyguyu Büyük yıkım oluyor o an ama sonra düşününce şükür diyorum şükür ki hala anne olma şansım var umudum var imkanımda var ya olmasaydı ya deneyecek maddi gücümüz olmasa ya döllenecek yumurta tutunacak rahim olmasa o zaman halimiz ne olurdu çok şükür şu halimize diyorum derdimiz var dermanımızda var sadece hayırlı zamanı bekliyor bence sağlıkla hayırlı zamanda gelsin bebecikler inşallah
Ay inşallah canım hayırlısıyla benim içimde çok olumlu bir his var Allah’ın izniyle bebeciklerim benimle hissediyorum ama bu kadar erken belirti vermesine şaşırırım 7. Günüm daha 3. Gün emriyosuyduCanım benim de göğüslerim aynı senin dediğin gibi. Damarlarımda çok fazla belirginleşmişti ve hamileyim çok şükür inşallah seninde belirtilerindir bunlar
Allahtan umudu kesmeyin, ben 5. kez de ilk defa pozitifi gördüm, iki ameliyat geçirdim, senelerce uğraştım..bizde de hiç bir zaman sorun bulamamışlardı, anlamak için laparoskopi olmuştum. Meğer ilk laparaskopide tüpüm kapanmış, 3 defa boşuna denemişiz..Bana tedaviye başlamadan önce çok kolay olacak demişti doktor çünkü sorunuz yoktu kendimi o kadar olacak diye alıştırdım ki tam bir yıkım oldu benim için.Bende 12. Gün yaptırcam testi ama doktoru tekrar aramam çünkü uzun bir süre tekrar yaptırmayı düşünmüyorum.Yaptırmam gerekirse de 2. Kez aynı yere gitmem zaten
Doktoruna güveniyorsan eğer o seni Uygun şekilde yönlendirecektir ama içindeki acı geçiyor merak etme fazla takılma nasibi olsaydı tutunurdu yada sağlıklı olsaydıAmiin bu günleride şükür. Sornwdandaha çok içi yanıyor mu insanın daha yarası desiniyormu . Birde ben ikinci denemem de hangi testler bekliyor dondurulmuş embriyom var onlarda duruyor ama neler bekliyor şaşkınım
Öncelikle sağlıkla büyüsün bebeğin darısı bizlereAllahtan umudu kesmeyin, ben 5. kez de ilk defa pozitifi gördüm, iki ameliyat geçirdim, senelerce uğraştım..bizde de hiç bir zaman sorun bulamamışlardı, anlamak için laparoskopi olmuştum. Meğer ilk laparaskopide tüpüm kapanmış, 3 defa boşuna denemişiz..
Sağlıklı beslenme ve zararlı Alışkanlıklardan kurtulmak yeterli olacaktır bizim yumurtlamada ve sprem sayımızda sıkıntı yoktu o yüzden takviye yapmadık ama Sigarayı ikimizde bıraktık yumurta kalitemiz iyi çıktı ondan öncekinde bırakmamıştık o zaman döllenen emriyo sayımız daha azdıArkadaslar 2 basarisiz asilamam var.temmuzda tup bebek denicez ilk defa.ondan once bi takviye tedavi gordunuzmu siz veya esiniz gerekliminsizce.yumurta gelistirme olsun sperm kuvvetlendirici olsun.acikcasi tup bebekde acemi olucaz.tavsiyeleriniz neler.arisutu bal polen baslicam bu aydan
Yok canım umut kesmek değil biz 1 sene denedik olmayınca vakit kaybetmeyelim dedik artık doğal yollardan deneriz.Allahtan umudu kesmeyin, ben 5. kez de ilk defa pozitifi gördüm, iki ameliyat geçirdim, senelerce uğraştım..bizde de hiç bir zaman sorun bulamamışlardı, anlamak için laparoskopi olmuştum. Meğer ilk laparaskopide tüpüm kapanmış, 3 defa boşuna denemişiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?