Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bende sadece tedavi sürecinde bırakabildim sigarayı ama dediğin gibi çok etkili bence de inşallah bizde bırakıcaz

Tuplerim kapalı eşimde sorun yok benimde yumurta kalitem iyiydi ama neden olmadı bilmiyorum nasibi yoktu en başta bu ama sorunumda yoktu doktor hep iyi dedi pazartesi gidicem işte bakalım ne diyecek

Merhaba hanımlar Sabah transfer olacağım bende çok heyecanlıyım uyuyamıyorum da bir türlü..

Hayırlı olsun canım transferin bolca dua inşllah tutarda kavusursun
Allah bin kere razı olsun canım Çok sağolasın Nasip artık Elimden ne geliyorsa yaptım bundan sonrası Allah ol derse gelecek kucağıma minnoşum hayırlısıyla inşallah

Allah bin kere razı olsun canım Çok sağolasın Nasip artık Elimden ne geliyorsa yaptım bundan sonrası Allah ol derse gelecek kucağıma minnoşum hayırlısıyla inşallah
Kafana takma sakin erken test yapma evde filan gününü bekle düş alma ilk 5 gün yat evden çıkma hareketsizfe kalma

Ya bana da doktor yatma normal günlük yaşantına dön dedi?5 gün yat diyen doktorlar da var mı?
Hele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yani

Ama ilk 5 gün döllenme olduğu için hafif hareketler ıyi oluyormuş

Amanın bu neymiş ayak havada nedir

Beni de sedye ile odaya aldılar 1 saate yakın yatırdılar hatta çok sıkışmıştım sürgü verdiler.Herkese bu şekilde yapıyorlarmış sonucu çok etkileyen birşey olsa bence çok daha fazla dikkat ederler diye düşünüyorum

Ama ilk 5 gün döllenme olduğu için hafif hareketler ıyi oluyormuş
Tabi ki hafif hareket etmemizi söylediler zaten insan hep tedirgin ben iki gün WC ye gitmek istemedim sanki bişey olacak gibi :))Hatta çok sıkışmıştım hemşire sürgü vereyim dedi bende Eğer negatif bir etkisi olacaksa biraz daha dayanayım demişti epey güldüler bana Yok artık o olması gereken yerde düşündüğün gibi birşey olmaz diye :))

İnşallah

Hanımlar yarın transferim olacak Allah ın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versın sonuc bekleyenler pozitifi görsün tedaviye devam edenler çok çok güzel yumurtalarınız embrıyolarınız olsun transfer olacaklar rabbim güzel rahat transferler nasıp etsın bebişler bize sıkıca tutunsun bizde taze kış anneleri olarak 9 ay sonra bebişleri ısıtmak için evleri hamama çevirelim amiinn

Beni 1 saat yatirdilar sonra o gun dikakt et ertesi gun normal hayatina dön dediler

Ya canım valla etkilemek istemem ama benimde böyle başladı belirtilerim yanında kaşık agrisida vardı inşallah bebegin sana tutulmuştur allahım gönlünden geçeni versin
Evde 2 gun once test yaptim silik cikti. Bu sabah tekrar yaptim gecen gunkunden biraz daha belirgin cikti. Yinede ikna edemiyorum kendimi artik sali sabahi esim kanimi alicak bakalim ... gerci ilkinde 8. haftada kalbi durmustu heran hersey olabilir yani

Kötü düşünme canım bende kendimi inandırmak için 4 tabe idrar testi 4 tane kan testi sonra kese görmeye gitmeden hiç birşey hissetmiyorum acaba degilmiyim diye yine idrar testi yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…