- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Bende sadece tedavi sürecinde bırakabildim sigarayı ama dediğin gibi çok etkili bence de inşallah bizde bırakıcazSağlıklı beslenme ve zararlı Alışkanlıklardan kurtulmak yeterli olacaktır bizim yumurtlamada ve sprem sayımızda sıkıntı yoktu o yüzden takviye yapmadık ama Sigarayı ikimizde bıraktık yumurta kalitemiz iyi çıktı ondan öncekinde bırakmamıştık o zaman döllenen emriyo sayımız daha azdı
Tuplerim kapalı eşimde sorun yok benimde yumurta kalitem iyiydi ama neden olmadı bilmiyorum nasibi yoktu en başta bu ama sorunumda yoktu doktor hep iyi dedi pazartesi gidicem işte bakalım ne diyecekDoktoruna güveniyorsan eğer o seni Uygun şekilde yönlendirecektir ama içindeki acı geçiyor merak etme fazla takılma nasibi olsaydı tutunurdu yada sağlıklı olsaydı
ya tutunup daha sonra kaybetseydin daha çok etkiler insanı o yüzden bellide şanslıyız o konuda Öyle bir acı yaşamadık bu arada neydi sorun sizde
Avavav şubat ayında morfoloji sorunumuz var demişsiniz. Şu an hamilelik takviminizi gördüm . Tüp bebekle mi hamile kaldınız birimde sorunumuz morfoloji lütfen ayrıntılı cevaplar mısınızHiç endişelenmeyin çok normal şuan ağrı olması
Hayırlı olsun canım transferin bolca dua inşllah tutarda kavusursunMerhaba hanımlar Sabah transfer olacağım bendeçok heyecanlıyım uyuyamıyorum da bir türlü..
Allah bin kere razı olsun canım Çok sağolasın Nasip artık Elimden ne geliyorsa yaptım bundan sonrası Allah ol derse gelecek kucağıma minnoşum hayırlısıyla inşallahHayırlı olsun canım transferin bolca dua inşllah tutarda kavusursun
Kafana takma sakin erken test yapma evde filan gününü bekle düş alma ilk 5 gün yat evden çıkma hareketsizfe kalmaAllah bin kere razı olsun canım Çok sağolasın Nasip artık Elimden ne geliyorsa yaptım bundan sonrası Allah ol derse gelecek kucağıma minnoşum hayırlısıyla inşallah
Ya bana da doktor yatma normal günlük yaşantına dön dedi?5 gün yat diyen doktorlar da var mı?Kafana takma sakin erken test yapma evde filan gününü bekle düş alma ilk 5 gün yat evden çıkma hareketsizfe kalma
Tamamdır hepsi kulağıma küpe :) Evde hafif hafif yürürüm artıkKafana takma sakin erken test yapma evde filan gününü bekle düş alma ilk 5 gün yat evden çıkma hareketsizfe kalma
Hele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yaniYa bana da doktor yatma normal günlük yaşantına dön dedi?5 gün yat diyen doktorlar da var mı?
Ama ilk 5 gün döllenme olduğu için hafif hareketler ıyi oluyormuşHele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yani
Amanın bu neymişHele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yani
Beni de sedye ile odaya aldılar 1 saate yakın yatırdılar hatta çok sıkışmıştım sürgü verdiler.Herkese bu şekilde yapıyorlarmış sonucu çok etkileyen birşey olsa bence çok daha fazla dikkat ederler diye düşünüyorumHele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yani
Tabi ki hafif hareket etmemizi söylediler zaten insan hep tedirgin ben iki gün WC ye gitmek istemedim sanki bişey olacak gibi :))Hatta çok sıkışmıştım hemşire sürgü vereyim dedi bende Eğer negatif bir etkisi olacaksa biraz daha dayanayım demişti epey güldüler bana Yok artık o olması gereken yerde düşündüğün gibi birşey olmaz diye :))Ama ilk 5 gün döllenme olduğu için hafif hareketler ıyi oluyormuş
İnşallahÖncelikle sağlıkla büyüsün bebeğin darısı bizlere
Tüpün kapalıyken tüp bebekte sorun olmuyormuş ama eğer Tüpte sıvı birikmişse o tutunmaya engelmiş bende bu yüzden laproskopi oldum ve ondan önceki 2 denemem boşuna yapılmış şimdi ameliyat sonrası ilk denemem inşallah bende kavuşurum bebişlerime
Beni 1 saat yatirdilar sonra o gun dikakt et ertesi gun normal hayatina dön dedilerHele bana transfer oldum 10 dk so.rw kaldırıp evime yolladılar ama devlette 1 gece yatiriyolarmis ayrıca transfer edince sedye ile odana alıp 3 saat ayak havada kaldirmiyolarmis çok sıkışan olunca sunta takuyolarmis düşün yani
Evde 2 gun once test yaptim silik cikti. Bu sabah tekrar yaptim gecen gunkunden biraz daha belirgin cikti. Yinede ikna edemiyorum kendimiYa canım valla etkilemek istemem ama benimde böyle başladı belirtilerim yanında kaşık agrisida vardı inşallah bebegin sana tutulmuştur allahım gönlünden geçeni versin
Bu sefer sağlıkla gelir bebişin kucağına almakta nasip olsun inşallahBeni 1 saat yatirdilar sonra o gun dikakt et ertesi gun normal hayatina dön dediler
Kötü düşünme canım bende kendimi inandırmak için 4 tabe idrar testi 4 tane kan testi sonra kese görmeye gitmeden hiç birşey hissetmiyorum acaba degilmiyim diye yine idrar testi yapmıştımEvde 2 gun once test yaptim silik cikti. Bu sabah tekrar yaptim gecen gunkunden biraz daha belirgin cikti. Yinede ikna edemiyorum kendimiartik sali sabahi esim kanimi alicak bakalim ... gerci ilkinde 8. haftada kalbi durmustu heran hersey olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?