Yok mu Nisanda transferi olanlar

benimde 15 nisandı transfer 6 gün sonra idrarda baktım silik çıktı sonra kan verdim olumlu cok sükür sizde artık verebilirsiniz bence
Merhaba transferimiz ayni gün oldu bizim yarin test gunum iki gündür belim ağrıyor seninde ağrıyor mu

Merhabalar Canlar,

Benim dün son kontrolüm vardı
Rahim 8 mm olmuş. 30 Nisan 2 tane dondurulmuş embriyo transferi olucak ilk defa olucak. Toplamda 10 Embriyo elde edilmişti Ocak’2019 da.
Embriyolarımın hepsi 5 ci gün dondurulmuştu.

Bakalım rabbim hepimize nasip etsin anneliği hayırlısı ile birlikte ve herkese hayırlı cumalar dilerim kızlar

Saygılar sevgiler,
Merve

Hayirlisi olsun insallah.ben de gun sayiyorum.yarin kontrolum var muhtemelen son kontrol.gunu belli olucak kesin olarsk.30 nisan ya da 1 mayis olur gibime geliyor.

Benim de dün 10. Gündü kan verdim negatif baya negatif hem de dr yine de ilaçları kestirmedi, ilk denemeydi çok umut etmemiştim yine de zor oldu...
her kotu sonuc gordugunde tamam bu son ugrasmıcam dıyorsun ama zaman ilerledikce tekrar umutlar yeserıyor kalbınde ... uzulme yolun basındasın

Hayırlı cumalar kızlar test günü yaklaşanlar umarım allah yüzümüze güler güzel mutlu haberler alırsınız rabbim herkesin duasını kabul etsin

Kızlar birinci günden bune belirtilerimi yazdım ama şunu unutmayın bu belirtiler kişiden kişiye değişir kiminde yoğun kiminde hiç olmadan hamile kalabilir
1.gun ile 3.cu güne kadar kasik ağrısı sadece
4 5 6 ci günler hiç birşey hissetmedim
7 ci gün hafif hafif sabah ve akşam olmak üzere 2 defa adet sancısı tarzında en fazla 30 40 saniye süren kramplar başladı
8 ci ve 9 gun bu ağrılar sklasti yaklaşık saat başı olmaya başladı bunun yanında göğüslerim den şu akıyor gibi ince sizi ağrılar oldu bu hassasiyetten farklı bisey omuzdan göğüs ucunuzua dogru ince sızı 10cu gün ağzım icim bütün organlarım kuruyordu migde ağrıları başlamıştı karnim ac olmasına rağmen migdem tika başa gibi arıyordu adet sancıları iyice cogalmisti bugün 27ci gun transferden sonra adet sancısı hala devam ediyor gaz ağrıları gaz sancıları oluyor

Benim bekleyiş 10cu güne kadar böyleydi pozitifi alınca şikayetlerin gun gun çoğaldı gun gun hiç bisey olmamış gibiydi
Arkadaşlar tekrar söylüyorum bu belirtileri herkes yaşar doye bi kaide yok kimisi yaşar kimisi yaşamadan hamile kalır o yüzden varsa çok umutlandırmiyim sizi yoksa da uzmiyim

Ya brnimde midem 2 gundur o kadar kotuki icinde tas var sanki yada balon sisirmisler gibi . Eksimeyle acima arasi bisey cok kotu

Kızlar merhaba birşey sorcam benim dün 9. Günümdü negatif çıktı bugün 10. Gün değerim yine aynı negatif.Çok aradım ama bulamadım 10. Günde negatif çıkıp değeri artan oldu mu hiç ?

Kızlar merhaba birşey sorcam benim dün 9. Günümdü negatif çıktı bugün 10. Gün değerim yine aynı negatif.Çok aradım ama bulamadım 10. Günde negatif çıkıp değeri artan oldu mu hiç ?
Bence zor, benim de negatif ama dr bekletiyor 12. Günü fakat benim gördüğüm negatif pozitife dönmüyor 10. Gün den sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…