- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
5. gün embriyosu bugün transfer günüm hariç 7. günüm kan vermedim henüz.. çarşambaya kadar bekleyeceğim Ay çok cevap verdim
Kizlar 10. Günüm.test yaptırdım.bhcg 243 cikti
Hadi gözünüz aydın kızlar sağlıkla gelsin kuzucuklarınızMaşallah benimde 30 çıktı inşallah tutunur bebişlerimiz☺
Kizlar 10. Günüm.test yaptırdım.bhcg 243 cikti
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah Bende bekliyorum güzel haberiniinşallah değerlerinde güzel çıkar . Benimde 7 .günüm bugün 3. Gün embriyosu benim . Yarın sabah test yapacağım carsamba da kan vereceğim. Randevu mu bile aldım
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah Bende bekliyorum güzel haberini
Sende bendensin bende önceden aldım randevumu kan için bende çarşamba kan vereceğim benim 5.gün embrıyosu bugun 6.günüminşallah değerlerinde güzel çıkar . Benimde 7 .günüm bugün 3. Gün embriyosu benim . Yarın sabah test yapacağım carsamba da kan vereceğim. Randevu mu bile aldım
Sende bendensin bende önceden aldım randevumu kan için bende çarşamba kan vereceğim benim 5.gün embrıyosu bugun 6.günümsende yaz yarın evde testin nasıl cıkacak
İnşallah guzel sonuç alırsında sürpriz yaparsın en cok hayal ettiğim çift çizgiden daha çok eşime yapacağım sürpriz hep onun hayalini kuruyormMutlaka yazarım sabah erken den yapacağım eşimin haberi yok testten
İnşallah guzel sonuç alırsında sürpriz yaparsın en cok hayal ettiğim çift çizgiden daha çok eşime yapacağım sürpriz hep onun hayalini kuruyorm
Ay ne güzel bir haberKizlar 10. Günüm.test yaptırdım.bhcg 243 cikti
Bende hiç çift çizgi görmedim benim eşiminde testlerden haberi yok ben internetten aldm 5 tane birden pazartesi yapmak istiyorum cesaret edersem ve çıkarsa hemen kan vereceğim akşama şenliiikk inşallahBenim hiç çift çizgili testim olmadıama eşime ciksada söylemem çünkü testleri gizli aldırdım kızar gizli iş cevirdigim için beklesin
Bende hiç çift çizgi görmedim benim eşiminde testlerden haberi yok ben internetten aldm 5 tane birden pazartesi yapmak istiyorum cesaret edersem ve çıkarsa hemen kan vereceğim akşama şenliiikk inşallah
Çok korkuyorun korkunun ecele faydası yok ama ne bileyim5. Gün embriyosu erken çıkıyor yap bi tane istersen nasıl olsa elinde test var . Benim bi tane test var elimde alamam da başka
Çok korkuyorun korkunun ecele faydası yok ama ne bileyimvar mı sende bir değişiklik hissettiğin
Test günüm 6 mayis bugün transferin 8 gunu idrar testi yaptım negatif çıktı. Erken mi davrandım. Bu şekilde olması normal mi ne dersiniz.
Ooo belirtiler çok ne güzel inşallah bebeşinin kendi göstermesidirAra ara midem de bulantı oluyordu . Bugün çok oldu hatta çıkardım. Goguslerim 3 gündür sis ve ağrıyor. Belim ve kasiklarim da ağrı başladı bugün . Ve 5 gündür falan arada bir ateş basıyor. Tabi adet günüm dün dü belki ondandir
Olabilir canım moral bozmak yok . 11 gün test yapıp negatif gören 12.gün kanda pozitif görüyor . Bu yaptığımız testleri eğlence olarak düşünüyorum ben .
[/QUOTE çoook teşekkür ederim umut oldunuz bana.Dualarinizi bekliyorum.sevgiler
Ooo belirtiler çok ne güzel inşallah bebeşinin kendi göstermesidirbenim sadece ara ara 5 dakıka kadar suren adet ağrım var onun dısında hiç birşey yok oda zaten belirti sayılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?