Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ayyy insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde 2.denemem bakalım rabbim neylerse güzel eyler

Merhabalar benim de 16 sında transferin oldu 3.deneme öncekiler kimyasal oldu hep.
9.gün kan değerim 15 çıkınca Dr bu da düşer dedi 4gün sonra değerim 110 çıktı artış iyi ama yeterli değil dedi 3gun sonra test yaptirdi 497 çıktı ve keseyi de gördük ama cook kucuk şuan 5+2desin bin civari olmalıydı düşük yapicaksin dedi ama ben 2gun sonra yine test yaptım yani bugün 1088 çıktı ve 5+4 haftaya denk geliyor. Sizce bu haftada değerinin 1088 olması çok mu düşük yorumlarıniza ihtiyacım var

Kizlar 24 nisanda dondurulmuş 5. Gun embriyosu transferi oldum. 10. Günüm. Test yapmaya korkuyorum. 3.5 yaşında Ikizlerim var. Ve çok yorulduğum için tutmamıştır diye düşünüyorum. Test günüm pazartesi. Sizce bu akşam yaklaşımıyım? Yoksa beklemelimiyim. Adet olacakmış gibi karnım agriyor ve göğüslerim aşırı acıyor..

Bence varsa cıkar benımde 5.gün embrıyosu 6.günüm benımde adet ağrısı gıbı ağrılarım oluyor ben 2 gün sonra test yapacağım 10 gün olmuş idrarda çıkar yapın bizede umut olun

Kızlar bu transferden sonra verilen ilaçları bırakınca ne zaman süre icin de adet olunuyor. Dün bıraktım da acaba ne zamn gelicektir

Yani bilemedim canim ama artış güzel gibi sanki sen test yapmaya devam et yine artiyormu görmüş olursun böyle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar duydum ins bebeğin seni bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…