- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Ne kadarlık evlisiniz daha ilk tüp bebek denemeniz bence sperm azlığı çokta önmli bir sorun değil bu işler nasip işi sırf bu yüzden boşanmak konusulmamalı bile bilmiyormHerkese teşekkürler yazdık çizdik buraya kadarmış benim için ...10. Gün 30 çıktı fakat 12. Gün 21 çıktı dojtor 2 gün sonra tekrarla dedi ama galiba umut bitti bende.... Kimsenin çocuğun olmuyor mu lafını duymak istemiyorum ... muhtemelen boşanacağım artık yoruldum ilk deneme ama eşimin sperm azlığı oldugunu bile bile evlendim .... aşabiliriz dedim ama olmadı .... herkes inşallah sağlıklı bi şekilde alır evlatlarını kucaklarına ...Benim nasibimde yokmuş...
Bile bile evlenmişsin hem daha ilk denemenizmiş keşke hemen pes etmesen eşini de seviyorsan başka probleminiz yoksa birbirinize sarılın ve Allah tan isteyin bence bunun için boşanma söz konusu olmamalıHerkese teşekkürler yazdık çizdik buraya kadarmış benim için ...10. Gün 30 çıktı fakat 12. Gün 21 çıktı dojtor 2 gün sonra tekrarla dedi ama galiba umut bitti bende.... Kimsenin çocuğun olmuyor mu lafını duymak istemiyorum ... muhtemelen boşanacağım artık yoruldum ilk deneme ama eşimin sperm azlığı oldugunu bile bile evlendim .... aşabiliriz dedim ama olmadı .... herkes inşallah sağlıklı bi şekilde alır evlatlarını kucaklarına ...Benim nasibimde yokmuş...
Yok masa bası ağır bi is değil bilgisayr basında eğilmekte sıkıntı yapar mı çorabımı giyerken hafif eğildimİşyerinde ne kadar ağır iş yaptığına bağlı ben 4.günden sonra baya baya dışarı cıkıp dolaşma misafirlik vs moduna girmiştim ev hanımıyım ama masa başı vs rahat bır işse sıkıntı olmaz ama ağır eğil kalk koli vs işleriyse dediğin gibi kese kalp vs ye kadar beklemelisin
kan testim 72.77 bugün transferin 8. günü şimdide katlanacakmı onu bekliycez hep bir bekleme. herşey Allah'dan verende vermeyende o olumsuz sonuc alanlara rabbim sabır versin bekleyenlere dayanma gücüİnşallah testin sonucunu muhakkak paylaş
Sperm azlığı artık sorun değil bi formül var sağlıklı spermi kamerayla izleyip en verimli iyi olanı seçip döllüyolar bu kadar bosanma asamasına gelicek kadar umutsuz olmayın 22 yıl çoçugu olmayıp tedaviyle olanlar var rabbim ol der olur lütfen kendine ve esine bunu yapma bunlar hep imtihanımız benimde ikinci denemem olmadı tutmadı diye esimi yarıyolda bırakamam lütfen esinede kendine de destek ol Allah herseyi bilendir ve görendirHerkese teşekkürler yazdık çizdik buraya kadarmış benim için ...10. Gün 30 çıktı fakat 12. Gün 21 çıktı dojtor 2 gün sonra tekrarla dedi ama galiba umut bitti bende.... Kimsenin çocuğun olmuyor mu lafını duymak istemiyorum ... muhtemelen boşanacağım artık yoruldum ilk deneme ama eşimin sperm azlığı oldugunu bile bile evlendim .... aşabiliriz dedim ama olmadı .... herkes inşallah sağlıklı bi şekilde alır evlatlarını kucaklarına ...Benim nasibimde yokmuş...
Amin canım inşallah. Oy Maşallahkan testim 72.77 bugün transferin 8. günü şimdide katlanacakmı onu bekliycez hep bir bekleme. herşey Allah'dan verende vermeyende o olumsuz sonuc alanlara rabbim sabır versin bekleyenlere dayanma gücü
Kaç gün oldu canm transfer sonrası ben ilk günden beri çorabımı vs kendım gıyıyorm o kadar eğilip kalkmak masa basında oturmak bırsey olmaz kiYok masa bası ağır bi is değil bilgisayr basında eğilmekte sıkıntı yapar mı çorabımı giyerken hafif eğildim
Pazartesi oldu ay valla o kadar artık aklıma geliyo ki bisi olursa ben söyle yaptımda olmadı falan diye tabi olacağı varsa her şekilde olur da bakalım hayırlısı çarbamba sonucu öğrenmeye gitcez bugunde duş aldım sonunda saçlarımı lavaboda yıkadımKaç gün oldu canm transfer sonrası ben ilk günden beri çorabımı vs kendım gıyıyorm o kadar eğilip kalkmak masa basında oturmak bırsey olmaz kigönlün ferah olsun
1 gün aramız varmış benimde pazar günü oldu 28 inde dünden beri de dışardayım yarım saat bir saat yürüyorum dışarda geziyorum..evde de resmen normal oturup kalkma ev toplama moduna geçtim rabbim verecek olsun yeter ki bız dikkat ediyoruz çok şükür gerisi onun bileceğiPazartesi oldu ay valla o kadar artık aklıma geliyo ki bisi olursa ben söyle yaptımda olmadı falan diye tabi olacağı varsa her şekilde olur da bakalım hayırlısı çarbamba sonucu öğrenmeye gitcez bugunde duş aldım sonunda saçlarımı lavaboda yıkadım
Tabimi orası öyle ilk denemede ben hiç kalkmadım hep yaptım tuvalet ihtiycından baska1 gün aramız varmış benimde pazar günü oldu 28 inde dünden beri de dışardayım yarım saat bir saat yürüyorum dışarda geziyorum..evde de resmen normal oturup kalkma ev toplama moduna geçtim rabbim verecek olsun yeter ki bız dikkat ediyoruz çok şükür gerisi onun bileceği
Ne zaman test yapcaksın1 gün aramız varmış benimde pazar günü oldu 28 inde dünden beri de dışardayım yarım saat bir saat yürüyorum dışarda geziyorum..evde de resmen normal oturup kalkma ev toplama moduna geçtim rabbim verecek olsun yeter ki bız dikkat ediyoruz çok şükür gerisi onun bileceği
İnşallah guzel haberler alırızTabimi orası öyle ilk denemede ben hiç kalkmadım hep yaptım tuvalet ihtiycından baska
Ama simdi öyle değilim dusumuda aldım kahvaltıyı falan masada yaptım öncekinde oturduğum yerde yapıodum niye bilmiyorum ama bu sefer içim kıpır kıpır
Yarın inşallah cesaretimi toplarsam idrar testi yapacağım çıkarsa kan vercem inşallah çarşamba günü randevum varNe zaman test yapcaksın
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız bizimde çarşamba günü test sonucumuz ben ilkinde idrar testi yapmıstım evde negatif çıktı moralim çok bozuldu o yüzden bu sefer direk doktorda yaptırcam kandan öğrencem hayırlısıylaYarın inşallah cesaretimi toplarsam idrar testi yapacağım çıkarsa kan vercem inşallah çarşamba günü randevum var
İnsallah kan testinde de güzel haberi alırsın canım esine nasıl süpriz yapcaksınBenim 5 ci gunum transferden sonra. Idrarda bugun test yaptik arkadasimdada bendede pozitif ciktierken gebelik testi ile yaptim. Insallah Boyle pozitif devam eder allahim isteyen herkesin yardimcisi olsun
Vala hic bi fikrim yok ne yapsam kiİnsallah kan testinde de güzel haberi alırsın canım esine nasıl süpriz yapcaksın
Yaa inşallah benimde pozitif olur hayırlı olsun sizede kucağınıza almakta nasıp olsnVala hic bi fikrim yok ne yapsam ki
İşte insan hem merak ediyor hem korkuyor bilmiyorumm bakalm ne olackHadi bakalım inşallah güzel haberler alırız bizimde çarşamba günü test sonucumuz ben ilkinde idrar testi yapmıstım evde negatif çıktı moralim çok bozuldu o yüzden bu sefer direk doktorda yaptırcam kandan öğrencem hayırlısıyla
Belirti 0Yaa inşallah benimde pozitif olur hayırlı olsun sizede kucağınıza almakta nasıp olsnbelirtiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?