Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bende süpriz yapmayı çok istiyorum esime ama dr birlikte gitcez kızlar nasıl süpriz yaparım ki

Tebrikler hanımlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin bizleride bilgilendirin belirti vs var mıydı
Adet olacak şekilde karın agrım vardı. Benim.ikizlerim.var ve ayakta sallayarak uyuyorlar. Hep korktum bisey olacak diye ama çok şükür. Çocuklarla olunca hiç belirti aramadım zaten. Ev işi de yaptım yemekte yaptım.mecbur cünku tek basimayim

8.günden günaydın kızlar . Sabah test yaptım negatif . Ama moralim gayet iyi çünkü çıkmayacağını biliyordum . Çıkarsa mucize olacaktı Artık çarşamba kan testine kaldı umutlarım inşallah çarşamba güzel değerler görürüm

Kanda görene kadar umut her zaman var ayy benim içinde yarın idrar testi günü 8.günüm yapmasam mı acaba

Kızler aranızda çalışan varmı is yerinde tutursa eğer nasıl oluyo hareketlerimize ne zamana kadar dikkat etmemiz lazım keseyi görene kadar mı

Herkese teşekkürler yazdık çizdik buraya kadarmış benim için ...10. Gün 30 çıktı fakat 12. Gün 21 çıktı dojtor 2 gün sonra tekrarla dedi ama galiba umut bitti bende.... Kimsenin çocuğun olmuyor mu lafını duymak istemiyorum ... muhtemelen boşanacağım artık yoruldum ilk deneme ama eşimin sperm azlığı oldugunu bile bile evlendim .... aşabiliriz dedim ama olmadı .... herkes inşallah sağlıklı bi şekilde alır evlatlarını kucaklarına ...Benim nasibimde yokmuş...

Kızler aranızda çalışan varmı is yerinde tutursa eğer nasıl oluyo hareketlerimize ne zamana kadar dikkat etmemiz lazım keseyi görene kadar mı
İşyerinde ne kadar ağır iş yaptığına bağlı ben 4.günden sonra baya baya dışarı cıkıp dolaşma misafirlik vs moduna girmiştim ev hanımıyım ama masa başı vs rahat bır işse sıkıntı olmaz ama ağır eğil kalk koli vs işleriyse dediğin gibi kese kalp vs ye kadar beklemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…