- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Sağol cnm. 5. Gün embriyosu. 10. Gün degerimMaşallah canım çok güzel.değerin kaçıncı gün embriyosu
Adet olacak şekilde karın agrım vardı. Benim.ikizlerim.var ve ayakta sallayarak uyuyorlar. Hep korktum bisey olacak diye ama çok şükür. Çocuklarla olunca hiç belirti aramadım zaten. Ev işi de yaptım yemekte yaptım.mecbur cünku tek basimayimTebrikler hanımlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin bizleride bilgilendirin belirti vs var mıydı
Bende süpriz yapmayı çok istiyorum esime ama dr birlikte gitcez kızlar nasıl süpriz yaparım ki
Özele gidecez transferi yapan dr o yüzden hiç sans yok ikimiz aynı anda öğrencezE nabiz dan bak sonucuna
Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhabalar 6 gün embriyosu transferi oldum bugün transferin 7. günü ve idrar testi böyle sizdende yorum almak istedim kan testini yarın vericem
çok teşekkürler inşallah kandada çıkar. tedirginim çok burdan fikir almak insanı rahatlatıyor.Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İdrarda çıkınca kanda çok rahat çıkar canım inşallah Allah ın izniyle merak etmeçok teşekkürler inşallah kandada çıkar. tedirginim çok burdan fikir almak insanı rahatlatıyor.
çok teşekkürler cevabınız için yarın inşallah kandada görürüm 5 senedir bekliyorum bu ikinci çizgiyiİdrarda çıkınca kanda çok rahat çıkar canım inşallah Allah ın izniyle merak etme
Kanda görene kadar umut her zaman var ayy benim içinde yarın idrar testi günü 8.günüm yapmasam mı acaba8.günden günaydın kızlar . Sabah test yaptım negatif . Ama moralim gayet iyi çünkü çıkmayacağını biliyordum . Çıkarsa mucize olacaktıArtık çarşamba kan testine kaldı umutlarım inşallah çarşamba güzel değerler görürüm
Kanda görene kadar umut her zaman var ayy benim içinde yarın idrar testi günü 8.günüm yapmasam mı acaba
İşte ona söz veremiyorumMoralini bozmayacaksan yap. Stres yapacaksan yapma
İnşallah testin sonucunu muhakkak paylaşçok teşekkürler cevabınız için yarın inşallah kandada görürüm 5 senedir bekliyorum bu ikinci çizgiyi
İşte ona söz veremiyorum
İşyerinde ne kadar ağır iş yaptığına bağlı ben 4.günden sonra baya baya dışarı cıkıp dolaşma misafirlik vs moduna girmiştim ev hanımıyım ama masa başı vs rahat bır işse sıkıntı olmaz ama ağır eğil kalk koli vs işleriyse dediğin gibi kese kalp vs ye kadar beklemelisinKızler aranızda çalışan varmı is yerinde tutursa eğer nasıl oluyo hareketlerimize ne zamana kadar dikkat etmemiz lazım keseyi görene kadar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?