- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Benim yüzüm sivilcelendi bir iki tane..çene bölgemde yanaklarıma doğru yayılan beyaz pıtır pıtır küçük şeyler çıktı sanki yağ bezesi gibi ama sivilce hiç böyle birşey yaşamamıştm.ama normal sivilceler adet öncesi hep çıkar bende üzüldüm o yüzdenBelirti 0
Ilaclardan cikabiliyormus.Benim yüzüm sivilcelendi bir iki tane..çene bölgemde yanaklarıma doğru yayılan beyaz pıtır pıtır küçük şeyler çıktı sanki yağ bezesi gibi ama sivilce hiç böyle birşey yaşamamıştm.ama normal sivilceler adet öncesi hep çıkar bende üzüldüm o yüzden
O kadar hormon ilacı aldık vücut tepki verir sivilceyle adete bağlama ben ilaçlara başlayınca yüzümde burnumun kenarında alnımda çenemde hep sivilce çıktı işyerindekiler adetinli yaklastı diyodu tabi kimse bilmeyince he he deyip geçistiriyodumBenim yüzüm sivilcelendi bir iki tane..çene bölgemde yanaklarıma doğru yayılan beyaz pıtır pıtır küçük şeyler çıktı sanki yağ bezesi gibi ama sivilce hiç böyle birşey yaşamamıştm.ama normal sivilceler adet öncesi hep çıkar bende üzüldüm o yüzden
Çok teşekkür ederim yarin yine test vercem bakalim nasip herşeyYani bilemedim canim ama artış güzel gibi sanki sen test yapmaya devam et yine artiyormu görmüş olursun böyle başlayıp sağlıklı doğum yapanlar duydum ins bebeğin seni bırakmaz
Ins sağlıklı bir hamilelik olur canım herşey allahtanÇok teşekkür ederim yarin yine test vercem bakalim nasip herşey
MaşallahKizlar merhaba.. transfer sonrasi bekleyen arkadaşlara destek olmak için yazıyorum..
1. Tüp bebek denemem 2013 yılında oldu. 2 adet 3. Gun embriyosu konuldu. Sonuç negatif.
2. Tüp bebek denemem 2014 yılında oldu. 3 adet 5. Gun embriyosu konuldu. bhcg değeri 2 ye katlanmadı hiç. Sonuç kimyasal gebelik.
3. Tüp bebek öncesi histeroskopi ameliyati oldum. Sene 2015 Sonrasinda 2 adet 5. Gun embriyosu konuldu. Sonuc pozitif
Hep aynı doktora gittik. Ve her seferinde farklı bir yöntem denendi. Ikizlerim şuanda 3.5 yasindabu 3 denemede de o kadar dikkat ettim ki. Nerdeyse hep yattım. Hiç iş yapmadım.
Veee biz bi delilik yapıp tekrar çocuk sahibi olalım dedik.. 3 adet dondurulmuş 5. Gun embriyosu vardı. Cozununce 2 si saglam kaldi ve tek embriyo transfer edildi.
Inanın 1 gün bile yatmadım. Transferden sonra eve geldim ve çocukları doyurdum. Ertesi gun süpürgeyi açtım. Banyo yaptım. Bazı günler hiç oturmadan akşam oldu. Düğüne doğum gününe gittim. Çocuklarım ayakta sallayarak uyuyor. Onları salladim. Ev temizledim. Misafir ağırladım alışveriş yaptım. Kısacası kafam o kadar dolu idi ki. Düşünmeye fırsatım olmadı. Bazı günler transfer oldugumu bile unuttum. Ama yüzümde sivilceler çıktı. 5. Günden itibaren her an adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı. Göğüslerim çok acıdı. Ve ilk defa tavuk dönerden midem bulandı. Normalde çok severim. Ama kokusu beni mahvetti.
10. Gun dayanamayıp kan tahlili yaptırdık bhcg değerim 243 cıktı. Yarın 12. Gun tekrar tahlil yaptiricaz ki bakalim katlandı mi?
Demem o ki rabbim nasip ederse istersen taş taşı gene olur. Rabbim nasip etmezse istersen hiç kıpırdamadan yat gene olmaz.. çok kafaya takmamak en önemli şey. Tabi siz gene benim gibi yapmayın. Doktorunuz ne derse onu yapın. Herkese hayırlı sonuçlar inş...
Evet canım hamilesinnnnnnn kaçıncı günün git hemen kan ver sağlıkla gelsin miniğinKızlaarr galiba bende hamileyiiimm
8.günüm 5.gün embrıyosu verdim bekliyorum cok sukurEvet canım hamilesinnnnnnn kaçıncı günün git hemen kan ver sağlıkla gelsin miniğin
Ay maşallah sübhanallahKızlaarr galiba bende hamileyiiimm
Hadi hayırlısı Allah’ım. Bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah çok güzel bir duygu bende 8. Günü öğrenmiştim hiç bir yere sığamıyor insan ilk günler inşallah değerlerinde güzel çıkacak ve bebişin sağlıkla büyüyecek8.günüm 5.gün embrıyosu verdim bekliyorum cok sukur
Allah razı olsun evet insan hiç biryere sığamıyor en çokta inanamıyor sabahtan beri durup durup benımle misin sen sımdı diyorumHadi hayırlısı Allah’ım. Bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah çok güzel bir duygu bende 8. Günü öğrenmiştim hiç bir yere sığamıyor insan ilk günler inşallah değerlerinde güzel çıkacak ve bebişin sağlıkla büyüyecek
Allah razı olsun evet insan hiç biryere sığamıyor en çokta inanamıyor sabahtan beri durup durup benımle misin sen sımdı diyorum
Hastaneye beraber gittik testciğimle ay burak yanından ayırmayı öpecm yani o dereceTestide yanından ayırmazsın sen şimdi ben cebimde gezdiriyordum ilk gün Ve üzerine en az 10 tane daha test yapmışımdır 12. Güne kadar tekrar tekrar görmek için
Sanırım hepimiz öyle yaptıkTestide yanından ayırmazsın sen şimdi ben cebimde gezdiriyordum ilk gün Ve üzerine en az 10 tane daha test yapmışımdır 12. Güne kadar tekrar tekrar görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?