Yok mu Nisanda transferi olanlar

8. gün beta hcg değerim 122 geldi Ramazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar
Tebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar

Mübarek Ramazan ayı ne güzel geldi bak ilk günden müjdeyi almaya başladık maşallah canım sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah
Çok sağol canm inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımızaÇok dua ettim ramazanın hürmetine güzel haber alayım diye çok şükür dualarım kabul oldu ben kapıyı açtım arkamdan birsürü güzel anne gelir inşallah

Tebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar
Allah bin kere razı olsun arkadaşım Ramazan bereketiyle geldi pes pese güzel haberler alıyoruz Maşallah sübhanallah
Sende sağlıkla kavuş inşallah..
Hayırlı ramazanlar..

8. gün beta hcg değerim 122 geldi Ramazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah gerçekten ramazan bereketiyle geldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…