- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Yaa canm kaçmış demek cok sağol Allah razı olsun amiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden dua ediyormN narantikibi
Canım yukarda tebrik ettim ama gözünden kaçtı sanırım... Allah huzurla kucağına almayı nasip etsin tekrar
Mübarek Ramazan ayı ne güzel geldi bak ilk günden müjdeyi almaya başladıkKızlaarr galiba bende hamileyiiimm
Tebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar8. gün beta hcg değerim 122 geldiRamazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar
Çok sağol canm inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız kucağımızaMübarek Ramazan ayı ne güzel geldi bak ilk günden müjdeyi almaya başladıkmaşallah canım sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah
Allah bin kere razı olsun arkadaşımTebrik ederim senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğin hayırlı ramazanlar
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah gerçekten ramazan bereketiyle geldi çok şükür8. gün beta hcg değerim 122 geldiRamazan bereketi benim evime erkenden uğradı Darısı bekleyen isteyen herkese canlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar
Benim 5.gün canm transfer sonrası 8.günümKızlar 3. Gün embriyosu mu yoksa 5. Gün mu embriyolariniz
Benim 5.gün canm transfer sonrası 8.günüm
Sen test yaptin miBenim 3. Gün 8. Günde hiç bişey çıkmadı . Galiba negatif benim ümidim gittikçe azalıyor gibi. Allahım sizlere kucaginiza almayı nasip etsin. Tadını çıkar en güzel günlerin
Ümidini kaybetmek yok kan sonucu alana kadar devamBenim 3. Gün 8. Günde hiç bişey çıkmadı . Galiba negatif benim ümidim gittikçe azalıyor gibi. Allahım sizlere kucaginiza almayı nasip etsin. Tadını çıkar en güzel günlerin
Sen test yaptin mi
Ümidini kaybetmek yok kan sonucu alana kadar devamamiin çok sağol
Hayırlısı canm ne gelirse rabbimdenKaybetmeme ye çalışıyorum ama bazen olmuyor ya olmazsa diye düşünüyorum içim kararıyor hayırlısı diyorum yinede
Benim bugun 6 ci gunum. Kan degerimde 15.29 cikti. 5 ci gün embriyosu.
En onemlisi kan testi günunde . Benim doktorum erkenden test yapmami istemedi. Gittim yine yaptim merakli melahat gibiKaybetmeme ye çalışıyorum ama bazen olmuyor ya olmazsa diye düşünüyorum içim kararıyor hayırlısı diyorum yinede
Benim bugun 6 ci gunum. Kan degerimde 15.29 cikti. 5 ci gün embriyosu.
En onemlisi kan testi günunde . Benim doktorum erkenden test yapmami istemedi. Gittim yine yaptim merakli melahat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?