Allah razı olsun canım benimMaşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah gerçekten ramazan bereketiyle geldi çok şükür
Ay maşallah sübhanallahEvveeett kan sonucum 106.91
Bende sana yazdım mı hayırlı olsun dıye valla aklım uçtu gitti bilmiyorum ama sanada hayırlı olsun canım 2020 bizim ve bebelerin olacak inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalmAy maşallah sübhanallah
Allahım nazardan saklasın
Sağlıkla kucağına al arkadaşım...
Yazdın canım yazdınBende sana yazdım mı hayırlı olsun dıye valla aklım uçtu gitti bilmiyorum ama sanada hayırlı olsun canım 2020 bizim ve bebelerin olacak inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalm
Ayyy çok sevindim hadi hayırlısı bak ramazan bereketiyle mutluluğu ile geldiKızlaarr galiba bende hamileyiiimm
Hayırlı olsun canımEvveeett kan sonucum 106.91
Çok sükür canm Allah razı olsun rabbim herkese yaşatsınAyyy çok sevindim hadi hayırlısı bak ramazan bereketiyle mutluluğu ile geldi
Hep beraber canımHayırlı uğurlu olsun kızlargüzel haber okuyunca mutlu oluyorum
Benim bilgim yok canım normal dondurulmus cözülmüs embryo mu farklı bisey mi bilemedimArkadaşlar natürel siklusta dondurulmus embiryo transferi nasıl oluyor
1 sonraki ayi beklemek.. yani benim doktorum 2 ay bekleyim demisti ama ben dusuk yapmistim. Doktorunuz en dogrusunu soyliycektir. Ama en azindan bu ayi atlatinBugün sonucum negatif geldi dondurulmus olan embiryolar adet olunca gidicem eğer uygunsa transfer edilecek naturel siklusta.Bu ay sonuçtan hemen sonra yapmak mi bir sonraki ayı beklemek mi ne dersiniz
Karından mı baktı vajinal mi bende merak ediyorum ne zaman görünür kese kalp ne zamam duyulurGaliba 5.haftadan itibaren görünüyor ben 6. Haftadayım dün gördüm kalp atışını da duydum çok şükür darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallah
Canım hayirlisi olsun ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar sonucum negatif . Böylesi hayirlisiymis
12.gununmuydu bugunKızlar sonucum negatif . Böylesi hayirlisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?