Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bende sana yazdım mı hayırlı olsun dıye valla aklım uçtu gitti bilmiyorum ama sanada hayırlı olsun canım 2020 bizim ve bebelerin olacak inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalm
Yazdın canım yazdın
Elhamdülillah güzel haber verdirene
Aynen 2020 biziimmm
Darısı tüm isteyenlere

Hadi bakalım bende çarsamba öğrencem sonucu rabbim iyi haberler verdirsin inşallah çok bekliyorum bebeğimi onun bize çok iyi geleceğini biliyorum beni bambaska günlere götürcek çok güzel olcak herşey rabbim nasip ettiyse eğer bize bana esime ve ailelerimize çok iyi gelicek insallah

[/QUOTE]
Benim son adet tarihimden 20 gun sonra transfer yapildi. Bu surecte ilk adet tarihinin 3. Gunu gittim doktora sonrada bir hafta sonrasinda 3 gun arayla gittim rahim kalinligi icin vr tabi ilaclara basladim.

Bugün sonucum negatif geldi dondurulmus olan embiryolar adet olunca gidicem eğer uygunsa transfer edilecek naturel siklusta.Bu ay sonuçtan hemen sonra yapmak mi bir sonraki ayı beklemek mi ne dersiniz

Bugün sonucum negatif geldi dondurulmus olan embiryolar adet olunca gidicem eğer uygunsa transfer edilecek naturel siklusta.Bu ay sonuçtan hemen sonra yapmak mi bir sonraki ayı beklemek mi ne dersiniz
1 sonraki ayi beklemek.. yani benim doktorum 2 ay bekleyim demisti ama ben dusuk yapmistim. Doktorunuz en dogrusunu soyliycektir. Ama en azindan bu ayi atlatin

Galiba 5.haftadan itibaren görünüyor ben 6. Haftadayım dün gördüm kalp atışını da duydum çok şükür darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallah
Karından mı baktı vajinal mi bende merak ediyorum ne zaman görünür kese kalp ne zamam duyulur ona göre ikisi bir görmek için bir tarihte gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…