Yok mu Nisanda transferi olanlar

Tazeydi canım kalitesi orta düzeydeydi valla çok heyecanlı süreç anlayabiliyorum seni daha çok 9doğururuz 😀😀 senin ilk deneme mi dondurulmuş transfer mi olacak
Evet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasret

Evet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasret
Dondurulmus mu olcak canim.

İnşallah canım emeklerinin karşılığını alırsın 🙏

Canım kaçtı prolaktin in hala kullanıyor musun ilaç

Hayırlı olsun cnm taze mi dondurulmuş mu kacinci gun embriyosu
Cnm benim 5 gun embriyosu genetik islemi yapildigi icin donduruldu 2 tane transfer edildi 6 denemem oldugu icin 9 emriyoya genetik yapildi 4 tanesi saglam cikti bakalim hayirlisi olsun

Back
X