Insaallah canim Allah razi olsun kendine cok iyi bak yemene dikkat etCanım çok sagol inşallah
En kısa zamanda da sen❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah canim Allah razi olsun kendine cok iyi bak yemene dikkat etCanım çok sagol inşallah
En kısa zamanda da sen❤
Canımsın ederim sagolasınInsaallah canim Allah razi olsun kendine cok iyi bak yemene dikkat et
Hayırlı olsun cnm taze mi dondurulmuş mu kacinci gun embriyosuSlm arkadaslar benimde bugun transferim yapildi
Hayırlı olsun umarım emeklerinin karşılığını alırsın canım benimde dün oldu transferimSlm arkadaslar benimde bugun transferim yapildi
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de duyarızSlm arkadaslar benimde bugun transferim yapildi
Canim kac embri ve kacinci gunduSağol canım darısı isteyen herkese olsun inşallah![]()
3.gün embriyosu 2 taneydi canımCanim kac embri ve kacinci gundu
Dondurulmusmi tazemi? Bide kalitesi neydi? Vallah bende transfer gelen ay simdiden 9 dogurdum :)3.gün embriyosu 2 taneydi canım
Tazeydi canım kalitesi orta düzeydeydi valla çok heyecanlı süreç anlayabiliyorum seni daha çok 9doğururuzDondurulmusmi tazemi? Bide kalitesi neydi? Vallah bende transfer gelen ay simdiden 9 dogurdum :)
Evet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasretTazeydi canım kalitesi orta düzeydeydi valla çok heyecanlı süreç anlayabiliyorum seni daha çok 9doğururuzsenin ilk deneme mi dondurulmuş transfer mi olacak
Dondurulmus mu olcak canim.Evet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasret
İnşallah canım emeklerinin karşılığını alırsınEvet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasret
EvetDondurulmus mu olcak canim.
Canım kaçtı prolaktin in hala kullanıyor musun ilaçEvet ilk umarim tutar 25 yumurta toplandigi bide prolaktin hormon yuksekti dostinex falan kullandim 25den 12si saglam yumurta cikti onlardanda 9 embrio olustu bakalim 3 gune kadar kaci dayanacaq umarim dostinex ve prolaktin bi sorun olmaz artik bebisimz gelir ve biter bu hasret
Hayirlisi olsun benim 6. Denemem bakalim gecmez simdi bu 10 gunHayırlı olsun umarım emeklerinin karşılığını alırsın canım benimde dün oldu transferim
Cnm benim 5 gun embriyosu genetik islemi yapildigi icin donduruldu 2 tane transfer edildi 6 denemem oldugu icin 9 emriyoya genetik yapildi 4 tanesi saglam cikti bakalim hayirlisi olsunHayırlı olsun cnm taze mi dondurulmuş mu kacinci gun embriyosu
1800Canım kaçtı prolaktin in hala kullanıyor musun ilaç
Peki transfer yapılacak mi canım inşallah hemen düşer1800evet dostinex kullaniyorum