• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok yere gelen iç sıkıntısı yaşayan var mı veya önerisi olan

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.520
En iyi cevaplar
1
2.209
658
Adana
Merhaba hanımlar
Konu başlığımda da belirttiğim üzere bazı günler özellikle müthiş bi iç sıkıntısı yaşıyorum.Hayatımda bazı sorunlar var zamana yayılan onlardan kaynaklı mı bilmiyorum.Ama bu his bana çok kötü hissettiriyor.Çocuğum var onunla ilgileniyorum birşeylerle oyalanıyorum mutlaka ama kalbimde o sıkıntı öylece duruyor.Bu durumu aşmak için napmalıyım yaşayan veya gün içinde pozitif kalabilen hanımlardan öneri bekliyorum.

Merhaba hanımlar
Konu başlığımda da belirttiğim üzere bazı günler özellikle müthiş bi iç sıkıntısı yaşıyorum.Hayatımda bazı sorunlar var zamana yayılan onlardan kaynaklı mı bilmiyorum.Ama bu his bana çok kötü hissettiriyor.Çocuğum var onunla ilgileniyorum birşeylerle oyalanıyorum mutlaka ama kalbimde o sıkıntı öylece duruyor.Bu durumu aşmak için napmalıyım yaşayan veya gün içinde pozitif kalabilen hanımlardan öneri bekliyorum.
Bana da oluyor. Bana kalırsa sıkıntıdan ve istediğin hayatı yaşayamadığın için, yani benimki öyle en azından. Benim de çocuğum var 1 yaşında ve tüm zamanımı o alıyor ya da evle alakalı şeyler. Kendime dair hiçbir şey yok neredeyse. 5 yıl önce asla böyle bir hayat hayal etmiyordum ama şartlar işte. Kısacası bence bu işin içinde bir mutsuzluk var.

Merhaba hanımlar
Göğüse öküz oturması diyorum ben. Bazı dönemler çok sık yaşıyorum bu durumu.

Merhaba hanımlar
Evet bende de çok oluyor. Hatta şimdi içime öküz oturma hissi geldi. Böyle anlarda pencereyi açıyorum derin nefes alıyorum ya da yüzümü yıkıyorum. Yürüyüş yapmak da sakinleştirir.

Evet bende de çok oluyor. Hatta şimdi içime öküz oturma hissi geldi. Böyle anlarda pencereyi açıyorum derin nefes alıyorum ya da yüzümü yıkıyorum. Yürüyüş yapmak da sakinleştirir.
Benım yürüyüş yapmaya bile halim yok. Cocuklara yemek yaptım evı temızledım oda toparlamak yani. Şimdi bılasıgın yarısını makınaya attım. Elde yıkayacaklarım var içim şişti geldim oturdum

Ben antıdepresana basladım bakalım düzelecekmi

yapaniliyorsanız cocugunuzu alın gündüzleri parklara gidin,kitap okuyunbirazda youtubeden rukyeler acın dınleyın
Ban bunlarda fayda etmıyor artık
Bu sevıyeye gelmeden kurtulun🥹

Sorun neyse onu çözmeniz gerekir çözecek adımlar gerekir sorunu bölüp adım atın siz sorunlar var yazmışsınız arada gelen sıkıntı meşgul olmama hissinden kaynaklı olan farklı sizinki farklı bir yerde sorun varsa üzerine gitmeden ferahlık olmaz

yapaniliyorsanız cocugunuzu alın gündüzleri parklara gidin,kitap okuyunbirazda youtubeden rukyeler acın dınleyın
Ban bunlarda fayda etmıyor artık
Bu sevıyeye gelmeden kurtulun🥹
Onları yapıyorum daha fazlasını da yaptığım oluyor ama malesef aynıyım

Sorun neyse onu çözmeniz gerekir çözecek adımlar gerekir sorunu bölüp adım atın siz sorunlar var yazmışsınız arada gelen sıkıntı meşgul olmama hissinden kaynaklı olan farklı sizinki farklı bir yerde sorun varsa üzerine gitmeden ferahlık olmaz
Yani sorunu detayıyla anlatamayacağım ama benim yapabileceğim birşey yok o konuda elimden birşey gelmez yani.

Yani sorunu detayıyla anlatamayacağım ama benim yapabileceğim birşey yok o konuda elimden birşey gelmez yani.
Yooo anlatın diye yazmadım sorun var dediniz onun etkileri olduysa sizde esinizde ne bileyim yakın çevrenizde ondan dolayı bu ruh hali o zaman madem yapabileceğiniz bir şey yok düşünmeyi bırakıp normal gündelik hayatınıza dönün bırakın o sorunla zaman girsin aranıza

Back
X