Yok yok Akraba filan değil bunlar !

Dinleri imanları para olmuş.
Huzurunuzu kaçırmak için elinden geleni ypan, başkalarını çekemeyen, sadece kendi çıkarlarını düşünen, tipik dedikoducu akrabağalar.
Allah hepimizi korusun bunlardan. :20:

babandan neden para istiyorlar ki anlayamadım ben :26:vermeyin olsun bitsin canım
her ailede böyle tipler vardır en iyisi böylelerinden uzak durmak:19:

O konu tam bir olay zaten.Babam onların burdaki dükkanını işletiyor.Haliyle gelir ortak.Dükkan gelir giderlerine gelince ortalık kalmıyor nedense.Çok masraf yapmıştır babam.Eskiden bu kadar değildiler.Babam uzun yıllardır çalışıyor onlarla.Böyle işte.Belli birbir hayatımız düzenimiz var idare ediyoruz yani.

Bende hala olan türü var bunların ..
Üstelik aile huzurununda içine ediyorlaR..
Keşke annen imzalamasaymış , yada en azından hesap sorsaymışsınız keşke.
dayımlarında durumları iyi gerçi..

Aaaay ne bileyim canım .. Allah ıslah etsin ben bu yaşıma kadar çözemedim ama iyi anlıyorum seni ...

Bende hala olan türü var bunların ..
Üstelik aile huzurununda içine ediyorlaR..
Keşke annen imzalamasaymış , yada en azından hesap sorsaymışsınız keşke.
dayımlarında durumları iyi gerçi..

Aaaay ne bileyim canım .. Allah ıslah etsin ben bu yaşıma kadar çözemedim ama iyi anlıyorum seni ...

Böyle değişik insanlar işte.Arsa dedigim de öyle büyük bir şey değil ama ne ihtiyaçları var böyle bir şeye ? Bayramda gittik bir görseniz ilgili aile ayakları.Hadi inandık diyelim bir de anlatıyorlar komşularının çocukları üniversite kazanmış "İhtiyacları olur yardım edelim" filan diyorlar..Sinir küpü olduk.Biz neyiz orda ? Düşünün yani kimleri düşünüyorlar.
:47:

Back
X