- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi tedirginkz
-
seninki de istisna işteyaa herkeste öyle olmuyor ama bende 6 kere falan baya baya şırıl şırıl geldi
yani yeşil ışık yaktım diyelim tam barışmadım =)
o bi şeyler yaparsa barışıcam
bugün hiç mesaj atmadı mesela
yaa herkeste öyle olmuyor ama bende 6 kere falan baya baya şırıl şırıl geldi
Hem on kere sorduruyo hem derdi dinlensin istiyo değişik bi arkadasevet, kızlık zarı
ben sordum ama yani bilelim de ona göre yorum yapalım diye sordum
Bende de bu kadar az olmadısen görmüyosun tabi bende evliyim ve olanı söylüyorum istisnai durumlar dışında gelecek kan peçenin ucuna gelecek 2 damla..senin ki korkudan stresten pat diye inmiş adet kanaması bak gör en fazla zedelenir ama temaz görmesi lazım alta vurmakla değil yani
just ve sen normal değilsiniz güzelim ben ne yapayım ..istisnasınız işte..yoksa ben mi istisnayım nanBende de bu kadar az olmadı
Devlette de bakarlar.Bugün özel hastaneleri aradm ama bakmadiklarini söylediler napicam ya
Bugün özel hastaneleri aradm ama bakmadiklarini söylediler napicam ya
Emin misin ya terslerler diye cekoniyprum boyle alaylı bakarlarsa çok kotu olurum yaniDevlette de bakarlar.
Sen niye kötü oluyorsun canım,terslerlerse sizin fikrinizi sormadım de,alaylı alaylı bakarlarsa sen de onlara bak ne olacak yani..Emin misin ya terslerler diye cekoniyprum boyle alaylı bakarlarsa çok kotu olurum yani
Git kurtul bence.Uff neyse ya belki de gitmemem gerekiyor ben kendimden eminim zaten ama o yaşadığım olay arabi aklıma geliyor hep o yüzden bundan kurtulmak için gidecektim
Burdakiler bile belki de yaşadıklarına inanmiyorlar ama ben kimseyle yakinlasmadim gerçekten doktora bana o gözle bakarsa diye utanıyorum iste ne biliyim.. Erkegemi gitsem ki o belki terslemez kadınlar daha ciddi oluyor ama bir erkekte nasıl gosteririm tövbe tövbe dustugum hallere yaSen niye kötü oluyorsun canım,terslerlerse sizin fikrinizi sormadım de,alaylı alaylı bakarlarsa sen de onlara bak ne olacak yani..
Canım bakarsa baksın toplam 10 dakika sürecek bir kontrol için kendini heba etme,erkek doktorlar ne mantarlı vajinalara bakıyorlar seninkini garipsemezler merak etme.Burdakiler bile belki de yaşadıklarına inanmiyorlar ama ben kimseyle yakinlasmadim gerçekten doktora bana o gözle bakarsa diye utanıyorum iste ne biliyim.. Erkegemi gitsem ki o belki terslemez kadınlar daha ciddi oluyor ama bir erkekte nasıl gosteririm tövbe tövbe dustugum hallere ya
1 ay önce bi kadını aradım kendi özel muayenehanesi ydi 100 lira dedi AMS ben öğrenciyimm nerden bulcam o da var bide dikim yapıyorlarsa para kazanmak için yalan soyler diye gitmiyorum oraya da devlet baksa koşa koşa gidcem artik onların bi çıkarı yok en azindanGit kurtul bence.
niye kacıyorlar senden ?Canim sıkılıyor hiç arkadaşım yok bu tasindigimiz şehirde. En kısa zamanda arkadaş edinmem lazım ama zorrrr herkes kaçıyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?