• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu derdimi dinleyecek

Ozelimide çok etrafa dökmek istemiyorum ama dertliyim dertli cahilligin kurbanı oldum belki de olmadim öğrenmem için birşey yapmam gerek cesaret yok para yok ben buna mahkumun ama Allah daha büyük dert vermesin

carrie yazarsa konu heryerden cıkabılır..

uzaktan hayranıyım onun ben..

kocam ıcerde benı bekliyor,ben burda konu sahıbını..

saatte geç oldu,basına bışe gelmiş olmasın..
he yok kilo tiyolarını alıp geldi du bakalım ne yumırtlayacak....
kocan niye bekliyo dicem de saati düşününce sormaktan vazgeçtim....
hadi gülüm sen git kocanın yanına özgürsün:KK55:

Ozelimide çok etrafa dökmek istemiyorum ama dertliyim dertli cahilligin kurbanı oldum belki de olmadim öğrenmem için birşey yapmam gerek cesaret yok para yok ben buna mahkumun ama Allah daha büyük dert vermesin
bana bak zar gitti ayağı yapma gözünü seveyim bu topiği yakarım şimdi:KK67:

Tedirgin özelini dökmek istememeni anlıyorum ama, zaten burda açtığın konularla tatmin olamadın sanırım.
Tam olarak yaşadığın şeyi anlatırsan belki sana yardımcı olabiliriz.

Ama şunu unutma kızlık zarı kolay bozulan bir şey değildir. Ayrıca bir kadının ilk cinsel ilişkisini yaşayıp yaşamadığını her erkek kolaylıkla anlayabilir.

Aynen bir tam anlat bakalım neymiş ne olmuş ona göre yorum yapalım
sürtündünüz mü yoksa

Öyle bilinecek biseymiki doktor zor biliyo

ya tatlım içeri bir şey girmediyse bozulmaz net
geri kalanı darbe etkisiyle vajen duvarı zedelenmesidir
annem bacak arasına tekme yemiş ilkokuldayken yine bir şey olmamış
hatta o zaman şakır şakır kanamış
ilk gece de..

Back
X