- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Arastırmadım ama bence öyle biryer yoktur kimse kimsenin kıyafetine karisamaz çünkü.Benim tavsiyem armutlu güzel biryer havuzları ayri ama plajı ortak ve cok genis alanda cok guzel bir plajı var hem sizin bulundugunuz yere de yakin.
Canım eğer çok lüks olmasa da olur diyorsan sana bir yer önerebilirim
Balıkesir'de...Hem size çok yakın.
Denize sıfır. Çok kalabalık değil.
Hem tam pansiyon... Gitmiştik yemekleri çok güzeldi fiyatlar gayet uygundu.
Hem bayan,bay ayrı havuz vardı hem karışık.
Üstelik alkol satışı yok.
Tamamen tercihine uygun. 4 yıldızlı bir otel.
Odaları da temizdi. Lüks değil ama temiz.
Elbis Hotel
İşte yorumlar...
Elbis Hotel ikayet, Yorum ve Tavsiyeleri | 29 Referans
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
cnm çok lüks olması gerekmez zaten tam pansiyon ve temzi olması yeterli bizim için...
alkol olmaması çok güzel..üstelik herşeyin tercih sebebi olması da çok güzel hem ayrı hem karışık havuz olması tam amacımız zaten :).hemen not aldım telefonu...:) çok teşekkür ederim canım...
Edepli biryer olsun derken
Bikiniyle dolasan kizlar falan olmasin mi yani?
Evinizin balkonuna sisme bir havuz alin
Edepli edepli takilin en iyisi bu gibi...
O zaman tam aradığın yer diyorum.
Sitesinde fiyatlar bile yazıyor..
Daha iyisini bulamazsın. Yolunun yakın olması ayrıca güzel
yol benim için eziyet de
Edepli biryer olsun derken
Bikiniyle dolasan kizlar falan olmasin mi yani?
Evinizin balkonuna sisme bir havuz alin
Edepli edepli takilin en iyisi bu gibi...
tavsiye edebileceğim en güzel yer ''armutlu'' bi kere karma plajı var eşinizle rahat rahat girersiniz. bugün ayrı takılalım derseniz bayanlar plajı ,2 farklı aquapark da var. evler de çok güzel ;kendi evinizde gibi rahat hissedersiniz..slm kızlar direk konuya gireyim....
bursada oturuyoruz, ve çok uzak olmayan deniz kenarı bi tatil yeri bulmadık..erken rezervasyon yapmak istiyoruz ama bulamadık....
sorun şu....
edepli bi yer olsun istiyoruz....
yani şimdi muhafzakar oteller var fakat, o otellerin çoğunda bayan erkek ayrı...
bizim ufak çocuğumuz var, ayrı ayrı takılamayız....
bazı otellerle görüştük bayan erkek bir olanlar da baya açık saçık yerler....
hem edepli biyer olsun hemde ayrı gayrı olmayalım istiyoruz...haliyle eşim başka yerde ben başka yerde gireceksem havuza falan tatil yaptığımızn ne anlamı var...
ayrıyeten çocuğumuz ufak ve ben sadece çocukla uğraşırsam hiç bişey anlamayacam ki...
umarım izah edebilmişimdir....
tavsiye edebileceğiniz yerler varmı??
bu arada akdenizde istemiyoruz.....çok uzak olduğu için...
Bazı termal oteller size uygun olabilir.
Termal havuzlar bayan-erkek ayrı yüzme havuzları acık havuz beraber kullanabiliyorsunuz.
Bursada yaşadığınızı yazmışınız afyonda korel otel var ve bunun gibi bircok otel.
Bazı termal oteller size uygun olabilir.
Termal havuzlar bayan-erkek ayrı yüzme havuzları acık havuz beraber kullanabiliyorsunuz.
Bursada yaşadığınızı yazmışınız afyonda korel otel var ve bunun gibi bircok otel.
aynen canım yaa çocukla yolculuk resmen eziyet...ne kadar yakın olursa okadar iyidir bizim için...tavsiye ettiğin yeri eşime gösterdim...:) çok beğendi....çok teşekkür ederiz cnm yaa gecenin bu saatinde zahmet edip eklediğin için...:) çok güzel biyere benziyor....
tavsiye edebileceğim en güzel yer ''armutlu'' bi kere karma plajı var eşinizle rahat rahat girersiniz. bugün ayrı takılalım derseniz bayanlar plajı ,2 farklı aquapark da var. evler de çok güzel ;kendi evinizde gibi rahat hissedersiniz..
Bencede herkesin edep anlayışı farklı o nedenle birşeyi tarif ederken edepli kelimesi yerine olmasını istediğiniz şeyleri açıklayarak derdinizi anlatsaydınız.Bu durumda bizler edepsiz olmuş oluyoruz size göre o nedenle tepki vereni sataşıyor diye değerlendirmeyin[/QUOTE
giriş konumu dikkatli okursanız detaylı şekilde izah ettim zaten nasıl bişey istediğimi...
evet herkesin edep anlayışı farklıdır ve dikkatli okuyun edepli biryer olsun dedikten sonra izahatımı yaptım zaten...tekrar okursanız anlarsınız detayları....eğer edep konusunda sizin dediğiniz gibi düşünseydim, direk edepli bi tatil yeri yokmu der kısaca açardım konumu....uzun uzun anlattım...umarım anladınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?