yokmudur böyle tatil yeri :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar direk konuya gireyim....
bursada oturuyoruz, ve çok uzak olmayan deniz kenarı bi tatil yeri bulmadık..erken rezervasyon yapmak istiyoruz ama bulamadık....
sorun şu....
edepli bi yer olsun istiyoruz....
yani şimdi muhafzakar oteller var fakat, o otellerin çoğunda bayan erkek ayrı...
bizim ufak çocuğumuz var, ayrı ayrı takılamayız....
bazı otellerle görüştük bayan erkek bir olanlar da baya açık saçık yerler....
hem edepli biyer olsun hemde ayrı gayrı olmayalım istiyoruz...haliyle eşim başka yerde ben başka yerde gireceksem havuza falan tatil yaptığımızn ne anlamı var...
ayrıyeten çocuğumuz ufak ve ben sadece çocukla uğraşırsam hiç bişey anlamayacam ki...
umarım izah edebilmişimdir....
tavsiye edebileceğiniz yerler varmı??
bu arada akdenizde istemiyoruz.....çok uzak olduğu için...

Arastırmadım ama bence öyle biryer yoktur kimse kimsenin kıyafetine karisamaz çünkü.Benim tavsiyem armutlu güzel biryer havuzları ayri ama plajı ortak ve cok genis alanda cok guzel bir plajı var hem sizin bulundugunuz yere de yakin.

armutluyu araştırdık canm senin de dediğin gibi havuzlar ayrı...o yüzden vazgeçtik...havuzlar bir olsun aynı zamanda da usturuplu biyer olsun diyoruz...var antalya taraflarında böyle yerler ama bize çok uzak...ufak çocukla onca yolu çekemeyiz diye akdeniz istemedik...teşekkür ederim cnm

Canım eğer çok lüks olmasa da olur diyorsan sana bir yer önerebilirim
Balıkesir'de...Hem size çok yakın.
Denize sıfır. Çok kalabalık değil.
Hem tam pansiyon... Gitmiştik yemekleri çok güzeldi fiyatlar gayet uygundu.
Hem bayan,bay ayrı havuz vardı hem karışık.
Üstelik alkol satışı yok.
Tamamen tercihine uygun. 4 yıldızlı bir otel.
Odaları da temizdi. Lüks değil ama temiz.

Elbis Hotel

İşte yorumlar...

http://www.otelreferans.com/elbis_h...ari_onerileri_elestirileri_degerlendirme.html

Yardımcı olduysam ne mutlu bana

Son düzenleme:

cnm çok lüks olması gerekmez zaten tam pansiyon ve temzi olması yeterli bizim için...
alkol olmaması çok güzel..üstelik herşeyin tercih sebebi olması da çok güzel hem ayrı hem karışık havuz olması tam amacımız zaten :).hemen not aldım telefonu...:) çok teşekkür ederim canım...

O zaman tam aradığın yer diyorum.
Sitesinde fiyatlar bile yazıyor..
Daha iyisini bulamazsın. Yolunun yakın olması ayrıca güzel
yol benim için eziyet de

Edepli biryer olsun derken
Bikiniyle dolasan kizlar falan olmasin mi yani?

Evinizin balkonuna sisme bir havuz alin
Edepli edepli takilin en iyisi bu gibi...

arkadaşım derdin ne? ben öyle bişey mi dedim...neden hemen savunma ihtiyacı hissediyorsun...
alkolun su gibi içilmediği çırılçıplak dolaşan insanların olmadığı bi yer istiyorum...bunu da edepli diye izah ettim...herkesin edep anlayışı farklıdır,
sataşma çıkarmaya çalışmayın...

Son düzenleme:
O zaman tam aradığın yer diyorum.
Sitesinde fiyatlar bile yazıyor..
Daha iyisini bulamazsın. Yolunun yakın olması ayrıca güzel
yol benim için eziyet de

aynen canım yaa çocukla yolculuk resmen eziyet...ne kadar yakın olursa okadar iyidir bizim için...tavsiye ettiğin yeri eşime gösterdim...:) çok beğendi....çok teşekkür ederiz cnm yaa gecenin bu saatinde zahmet edip eklediğin için...:) çok güzel biyere benziyor....

Bazı termal oteller size uygun olabilir.
Termal havuzlar bayan-erkek ayrı yüzme havuzları acık havuz beraber kullanabiliyorsunuz.
Bursada yaşadığınızı yazmışınız afyonda korel otel var ve bunun gibi bircok otel.

Şükürler olsun ki çeşit çeşit tercihlere uygun oteller,tatil köyleri çoğalıyor.
Herkes sizin gibi düşünseydi, ne çirkin olurdu.

Şahsen ben de içkinin su gibi içildiği yerlerde, ve insanların restauranta bile bikini ile
girdiği yerlerde kendimi iyi hissetmiyorum.
Kolay kolay tercih etmem.
Tatil dinlenmek ve kendini mutlu hissetmek içindir.
İnsanların tercihlerine saygı duyalım lütfen..

tavsiye edebileceğim en güzel yer ''armutlu'' bi kere karma plajı var eşinizle rahat rahat girersiniz. bugün ayrı takılalım derseniz bayanlar plajı ,2 farklı aquapark da var. evler de çok güzel ;kendi evinizde gibi rahat hissedersiniz..

cnm teşekkür ederim ama eşim deniz kenarı istiyor....termal istemiyor...

Rica ederim canım, memnun kalan çok umarım siz de memnun kalırsınız.
Hem uygun fiyat,hem vıcık vıcık kalabalık yok.
Hem de pek çok kesime hitap etmek istemişler herkesi düşünmüşler bu çok hoş.

armutluda karışık havuz varmı :) çok şaşırdım biz aramıştık yok dediler :) buna sevindim bak şimdi çünkü armutlunun çok beğeneni var teşekkür ederim canm..

Bencede herkesin edep anlayışı farklı o nedenle birşeyi tarif ederken edepli kelimesi yerine olmasını istediğiniz şeyleri açıklayarak derdinizi anlatsaydınız.Bu durumda bizler edepsiz olmuş oluyoruz size göre o nedenle tepki vereni sataşıyor diye değerlendirmeyin

Gerçi bir yandanda sizin gibi olmayanlara yada düşünmeyenlere olan bakış açınızı göstermişsiniz hep saygı beklersiniz ya acaba sizler gösteriyormusunuz nerdeyse bikiniyle dolaşanları açık giyinenleri içki içenleri ahlaksızlıkla suçlayacaksınız aslında kelimenizle suçlamışsınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…