Aradaki sevgi olmediysede sen boyle bogarsan adami oldureceksin birak biraz arkadaslariylada takilsin sabah aksam yan yana cabuk bikarsiniz birbirinizden
Valla yazdiklarini okudum oyle hissetim sanki hel dip dibe olmak istiyorsun sen ama oyle cok cikiyorsa sen haklisin tabi ama sevgi olmus beni aldatiyormu diye dusunme bence ortada oyle olumsuz dusunecek birseyde yok dert arama kendinebiz çok yanyana değiliz ki genelde o arkadaşlarıyla bende çalışıyorum günü çuğo işte geçiyor zaten gündüz çıkmalarına birşey dediğim yok zaten sadece gece çıkmaları beni sinir ediyor ya bilmiyorum ben mi boğuyorum gerçekten
ama bende boğuluyprum hep evde dumaktan onunla çıkıp gezmek istiyorum şöyle söyleyim benimle bir kere çıkıyor ise onlarla beş kere çıkıyor
valla yazdiklarini okudum oyle hissetim sanki hel dip dibe olmak istiyorsun sen ama oyle cok cikiyorsa sen haklisin tabi ama sevgi olmus beni aldatiyormu diye dusunme bence ortada oyle olumsuz dusunecek birseyde yok dert arama kendine
işte böyle ödün verirseniz daha fazlasını yapabileceğinizi düşünürler
izninizi almışsınız ne diye iptal ediyosunuz ki
madem bu kadar yakın size,sizde gündüz giderdiniz plaja
yok canım yakın değil yarım saat kırkbeş dakika yol araba ile eee benmde arabam yok tek başıma nereye gidebilirim diye iptal ettim o çıkıcak oruçta bense çıkmıcam genede ayrı zamanlarda kullanıcaz bende ekim gibi ıkıp annemle tatile gitmeyi düşünüyorum tabi net değil izin vermeyebilir hem çok sıkıyor hem istediği gibi kendisi geziyor gerçekten evli gibi değiliz ya
ee peki korktuğunuz akşam 45 dk lık yolu 10 dk da nasıl geldi,ışınlandımı bu adam
valla bişiler çeviriyor olabilir gözünüz üzerinde olsun
şu an izinde mi eşiniz? O kısmı anlayamadım.her sabah gidip akşam dönmesi..tatlım haklısın sanki.aldatma konusunda değil onu demiyorum.ama öyle her dakika eşini boğan biri olarak hayal etmedim seni,kızılıacak yerde kızıyorsun.tamam denize gitmiş olabilir ama gece 11-12 de gelmesi can sıkıcı bir şey..kaç yıllık evlisiniz?bu durum böyle miydi?yani arkadaşlarıyla çok takılır mıydı?çok bekar arkadaşı var mıydı?evlenince mi arkadaşlarına kıymet geldi?
işte orada takıldım kaldım bu adam denize gidicem dedi ama on dakika da evde oldu gitmemiş demekki ama nerede olduğunu da bilmiyorum şimdi ertesi gün sorsam sanane dicek senin suratını mı çekicem dicek
[sıze=2]ben en çok ' düğünlere gidersen böyle peşine takılırlar , korkarsın tabi ' diye üste çıkmasına sinir oldum..
Kapıdan gelen gürültünün düğün veya düğündekilerle ne alakası var..
Kendi iki de bir denize giderken arkadaşlarıyla gezerken iyi, siz o yok diye can sıkıntısından düğüne giderken kötü oluyor.. Pes[/sıze]
arkadaşları erkek olduğundan sizi çağıramıyordur.
Ara sıra gidebilir çok sıkmayın ama sürekliyse dikkatli olmak lazım.
Fakat bunu küserek,kafa çevirerek,surat asarak değil konuşarak aşmaya çalışın.
niye öyle dicek ki,doğru dügün konuşmayı bilmiyormu bu adam
yani sanırım sizin iletişim probleminizde var
aynı dili konuşmuyorsunuz evde
yani evde bırakıp bırakıp gitmesi,size zaman ayırmaması,üstüne üstlük birde hesap sorma havalarına girmesi....
Bana ilginç geldi eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?