baştan sona okudum eşinizin arkadaşlarını bir anönce evlendirelim sorunlar böylece bitecek gibi :)
eşiniz arkadaşlarına özeniyor onlar gibi özgür takılmak istiyor bence bunun çaresi çok zor ama birbirinize küsüp inatlaşmak sizi yıpratır beraber oturup tüm sorunları konuşmak için ısrar edin
kadınınn guzellıgıyle seksı olmasıyla alakası olsaydıı en gusel bayanlar hıc aldatılmazlardı hergun tvde gazeteelerde goruyoruz okuyoruz... Sızınkı bıraz ınatlasmaa gıbı gorunuo esınınde senındee karsılıklı ılgılı ve anlayıslı olmanız gerekıo .. Bıhafta konusmadık yazmıssın.. Bencee evlı bı cıftın küs kalmasındaa ıı deıl bole seyler oldukca dahada cok aranız acılıcakk sogukluk olucak...
Bence sen bıraz daha ılgılı davran bakalım oda bı adım atıcakmı... En sonunda sanaa benmı arkadaslarınmı sorusunu sordurucak.. Oda onları secerse kandı bılır onun ıcın onemın yok demektırr.. Kc yıllık evlısınzz buarada cocugunuz varmı .. Yenı evlıysenızzde bole seyelr olabılır erkekler ozgurluklerının kısıtlanmalarnıı pek sevmezler..
canım iki yıla yaklaşıyor çocuk yok bu ay korunmayı bıraktık artık olur inşaallh kendim içib bu bebeği istiyorum
Hala konuşmuyoruz sonumuz ne olucak merak ediyorum bende adım atmak istemiyorum ama bu akşam ne olucak
canım iki yıla yaklaşıyor çocuk yok bu ay korunmayı bıraktık artık olur inşaallh kendim içib bu bebeği istiyorum
Hala konuşmuyoruz sonumuz ne olucak merak ediyorum bende adım atmak istemiyorum ama bu akşam ne olucak
bole bırıne cocuk yapmayı dusunuosun cnm da.. daha sız anlasamıyosunuzz o cocugada yazık olmasın sonra... evlılıgım duzelır cocuk olunca dıosann bence yanlıs dusunuosun tabıkıde senın fıkrın .. ama yanlıs .bence.
bu şartlar altına bence çocuk yapma hamileliğinde yanında olmıcak arkadaşlarım diyecek daha çok yıkılacaksın
buda bir ihtimal işte doğru söylüyorsun
EVET ONUDA DÜŞÜNÜYORUM CANIM AMA ONUN İÇİN İSTEMİYORUM Kİ ÇOCUĞU TEK KENDİM İÇİN BİR BAĞIM OLAN BİR ŞEY İSTİYORUM ÇOK SEVİYORUM ÇOCUKLARI
ASLINDA EŞİM DE ÇOK SEVİYOR YEĞENLEİ GELDİ 10 GÜN KALDI HİÇ ÇIKMADI EVDEN 3 TANE KÜÇÜK ÇOCUKLA OYNADIAMA TABİ BU DEMEK DEĞİL HER ZAMAN ÖYLE OLUR OLMAZ TABİDE BİLMİYORUM İÇİMDE ÇOCUK ÖZLEMİM VAR SEVİYORUM YANİ KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM BİRAZ DA ÇOCUK İÇİN
ozaman sen bılırsın dene ve gor bakalımm
çocuk istiyorsun seviyorsun diye çocuk yapıcan sonra işler daha kötü olacak yazık değil mi evladına herşey yoluna girdikden sonra emin oldukdan sonra çocuk yap bence
benim bu tarz sorunlarım olmadı eşimin ailesiyle ilgili sorunlarım oldu bende çocuk istememe rağmen 3-4 yıl çocuk yapmayı planlamıyordum ama rabbim 6 aydan sonra hamile kalmamı uygun görmüş piişman değilim çocuğumu çok seviyorum ama herşey oturdukdan sonra olsa hamileliğim doğumum güzel geçerdi belki diye düşünmeden de edemiyorum
slm, bende mrk ediyordum seni canım.. bugün yazacaktım.. Rab' bim gönlüne kalbine göre versin herşeyi inşallah.. bebek konusunda arkadaşlar haklı acele etme.. herşeyin hayırlısı canım.. bide öncede söylediğim gibi küslüğü uzatma boşver.. uzun süre küslükler aranızın daha da açılmasına neden olabilir.. bu arada eşinde istiyo mu bebek?
bahar, aslında eşinizin arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesine içlenmekte haklısınız fakat uslubunuz çok yanlış.
Eşinizi çok sıkıyorsunuz.
C.tesi günü çok güzel bir zaman geçirmişsiniz, gündüzde bırakmalıydınız arkadaşlarıyla zaman geçirmesini.
Üstelik öpüp akşamda beraber oluruz deyip gönlünüzü almaya çalışmış, siz tepki verince gelmemiş bile.
Bu kadar yüzgöz olmayın eşinizle.
Ona zaman verin, anlayışlı olun böyle zamanlarda, olmasanız bile oluyor gibi görünün.
İnanın eşler ne kadar izin verirse ne kadar anlayışlı olursa karşı taraf zamanla sınırını çiziyor haddini aşmıyor.
Fakat aksi olursa her gittiğinde sorun yaşıyorsa giderek sınırını genişletiyor ve eşini takmamaya başlıyor.
Çok kavga ediyor, çok tavır gösteriyorsunuz. Eşinizi kaybetmek bir yana, aradaki saygı tükenir inanın.
Sizin sözünüzle dışarıdaki herhangi bir insanın sözü arasında fark kalmaz.
Eğer sınırı aşıyorsa eşiniz naz yaparak,güzelce konuşarak, bazende sert ama kavga etmeden tavrınızı koyun.
bahar, aslında eşinizin arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesine içlenmekte haklısınız fakat uslubunuz çok yanlış.
Eşinizi çok sıkıyorsunuz.
C.tesi günü çok güzel bir zaman geçirmişsiniz, gündüzde bırakmalıydınız arkadaşlarıyla zaman geçirmesini.
üstelik öpüp akşamda beraber oluruz deyip gönlünüzü almaya çalışmış, siz tepki verince gelmemiş bile.
Bu kadar yüzgöz olmayın eşinizle.
Ona zaman verin, anlayışlı olun böyle zamanlarda, olmasanız bile oluyor gibi görünün.
Inanın eşler ne kadar izin verirse ne kadar anlayışlı olursa karşı taraf zamanla sınırını çiziyor haddini aşmıyor.
Fakat aksi olursa her gittiğinde sorun yaşıyorsa giderek sınırını genişletiyor ve eşini takmamaya başlıyor.
çok kavga ediyor, çok tavır gösteriyorsunuz. Eşinizi kaybetmek bir yana, aradaki saygı tükenir inanın.
Sizin sözünüzle dışarıdaki herhangi bir insanın sözü arasında fark kalmaz.
Eğer sınırı aşıyorsa eşiniz naz yaparak,güzelce konuşarak, bazende sert ama kavga etmeden tavrınızı koyun.
evet bahar arkadaşımızı biraz kendime benzettim :)) hemen tepki gösteriyoruz maalesef.. Evet baharcım arkadaşın dediği gibi fazla sıkmaya gelmiyo erkek milletini zamanla düzelecektir..
Dip not: Bence küslüğü uzatma.. Bu akşam bitirmelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?