yoksa aradaki sevgi öldü mü ?

sürekli dışarıya gitmesi garip.eve bağlayın daha bakımlı daha seksi gözükün.daha havalı olursanız eşinizi sizi kaybetmekten korkar yalnız bırakmaz tek çözüm bu gibi

düşünmüyyor değilim bunuda ama bazen biz çok iyiyken böyle koklaşırken falan arkadaşları arayınca gene hemen gidiveriyor

Anlayamıyorum açıkcası

Kaç yıllık evlisiniz? Yaşlarınız kaç? Beraber vakit geçirmeniz sadece evde mi oluyor? Biraz sakinleşip anlatır mısın? Evdeyken nasılsınız? Sende çalışıyorsun eşin sana yardımcı oluyor mu? Normal bir gününüz yada haftasonunuz nasıl geçiyor mesela

iki sene olucak dört ay sonra beraber sadece evde değil arkadaşlara gideriz ayda bir kere yemeğe çıkarız.. normalde iyiyz arkadaşlar hep araya girmediği sürece hiç bişeyin ayarını bilmeyen bir kocam var herşeyin ayarını kaçırıyor bu yüzden oluyor çalışıyorum borçlarımız var diye ama o bana evde yardımcı oluyor pek normal bir günümüz o gündüz çalışır iken akşam gelizim ben yemek hazırlarım yeriz tv falan izleriz bazen dışarı çıkarız bir tur atp geri geliriz hafta sonu da arkadaşlara falan gideriz yada onlar gelir böyle işte

ama gerçekten aramızda iletişim bozukluğu var

pardon evde yardımcı olmuyor yazıcaktım genelde ayaklarını uzatır tv izler ben iş yaparım yada dışarı çıkar ben iş yaparım

Haftasonları için hafta içinden program yap, haftasonu arkadaşları ile kaçmasına fırsat verme. İki haftada bir arkadaşları ile takılsın, sen de o günlerde dinlenir evde işlerine bakarsın.

Haftasonları için hafta içinden program yap, haftasonu arkadaşları ile kaçmasına fırsat verme. İki haftada bir arkadaşları ile takılsın, sen de o günlerde dinlenir evde işlerine bakarsın.

planda yapıyorum hafta içi de yapıyorum bazen ama sen git ben gelirm diyor ya geç geliyor yada peşine bir arkadaşını da takıp geliyor baszen de gidyoruz beraber günahını almayım bana mı yetmiyor yoksa ondan bir problem mi var burayı çözemedim

planda yapıyorum hafta içi de yapıyorum bazen ama sen git ben gelirm diyor ya geç geliyor yada peşine bir arkadaşını da takıp geliyor baszen de gidyoruz beraber günahını almayım bana mı yetmiyor yoksa ondan bir problem mi var burayı çözemedim

Sabret, sen haftasonu için plan yap, eşin ister geç gelsin ister gelmesin, sakin ol, sinirlendiğini, üzüldüğünü, kırıldığını söyleme, hiç ses çıkarma. Bir süre bu şekilde dene, sonra konuş, ben de çalışıyorum, seninle vakit geçirmek istiyorum ama arkadaşların benden önce geliyor, iki yıllık evliyiz, evli olmamızla ilgili bir sorun mu var, artık bizim aile olduğumuz kabullenmen gerekmiyor mu, çevrendeki arkadaşların bekar, onlarla arkadaşlık yapma demiyorum, diyemem de zaten arkadaşlarını sen seçersin ama evli bir insanın bekar gibi dvranması hoş mu sence, ben de bekar bir bayan gibi davransam hoşuna gider mi, benim ne hissettiğimi anlaman için bir kere kendini benim yerime koyar mısın, şeklinde konuşsan bir faydası olur mu sence...

saol canım faydası olur ama bir aylık sonra gene aynısı oluyor bunları konuştuk biz ama genede denerim benm ondan habersiz bir yere gitmem kendisini deli ed,yor nedense ama kendsii gibiyor benm halimi düşünmeden hayırlısı olsun artık ya

sürekli dışarıya gitmesi garip.Eve bağlayın daha bakımlı daha seksi gözükün.Daha havalı olursanız eşinizi sizi kaybetmekten korkar yalnız bırakmaz tek çözüm bu gibi

polly arkadaşın dediğine katılıyorum.. gerçekten daha bakımlı ve seksi olursan içini korku kaplar büyük ihtimal.. kıskandırmanın da faydası var ama senin önceki konunda bahsettiğin gibi bende başkalarına bakarım tarzı değil.. kendine daha çok bakarak.. inş. herşey yoluna girer canım.. ama bence küslüğü uzatma ne olursa olsun.. böyle olmayalım.. seni çok özlüyorum sende haklısın ama ben işteyken senin kokunu bile özlüyorum gibi laflar da et faydası olacaktır :)).. gelişmeleri bize de bildir canım..

Bence bu işin seksi ya da bakımlı olmayla alakası yok.
Adamın ayağı bir kere dışarı alıştı mı koparmak zor oluyor.
Yol yakınken kesin ve net konuşun şu arkadaş muhabbetini kessin.
Hele ki sizi evde tek bırakıp denize arkadaşlarla gitmesine ben bile burada sinir oldum.

Bence güzel bir evliliğiniz var gibi anlattıklarınıza göre.Sorunlar varsa en yakın zamanda çözer çok daha iyi olursunuz inşallah..

bildiririm canım bende zaten küslüğü bugün kesmeyi planlıyorum ama tabi akşama kadar ne olur ne biter

bildiririm canım bende zaten küslüğü bugün kesmeyi planlıyorum ama tabi akşama kadar ne olur ne biter

evet seksilikle yok yani oda bir yere kadar teşekkürler yorumun için

evet seksilikle yok yani oda bir yere kadar teşekkürler yorumun için

sanırım hülya avşar yeterince güzel ve bakımlıydı ama.......demek ki bunun sadece kadınla ilgisi yok .erkek nefsine hakim olmak zorunda olduğunu anlamadan aldatma sorunları bitmez ne yazık ki.

kadınınn guzellıgıyle seksı olmasıyla alakası olsaydıı en gusel bayanlar hıc aldatılmazlardı hergun tvde gazeteelerde goruyoruz okuyoruz... sızınkı bıraz ınatlasmaa gıbı gorunuo esınınde senındee karsılıklı ılgılı ve anlayıslı olmanız gerekıo .. bıhafta konusmadık yazmıssın.. bencee evlı bı cıftın küs kalmasındaa ıı deıl bole seyler oldukca dahada cok aranız acılıcakk sogukluk olucak...

bence sen bıraz daha ılgılı davran bakalım oda bı adım atıcakmı... en sonunda sanaa benmı arkadaslarınmı sorusunu sordurucak.. oda onları secerse kandı bılır onun ıcın onemın yok demektırr.. kc yıllık evlısınzz buarada cocugunuz varmı .. yenı evlıysenızzde bole seyelr olabılır erkekler ozgurluklerının kısıtlanmalarnıı pek sevmezler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…