Ah ahhneler yaşadınız, ilişkiniz ne kadar yıprandı, kavgalarınız çok muydu ..... bir sürü şeyin yanıtı lzım buna yorum yapmak için
yoo sıkılmıştır tamamen ayrılmak için yol yapıyodur. bunun hiç şaştığını görmedim
Bir haftadan beri hiç yok gibi tabi üzerine gitmiyorum benNasıl yani? iletişiminiz kaç günde bire düştü?
Kafa dinlemek istiyorum dedikten sonra siz yazdınız mı?
5 yazıyorsunuz 1 dönüyorsa neden hala yazmaya devam ediyorsunuz?
Bu bir ihtimal inşallah yoktur olursa yıkılırım 6yıl dile kolayevet başkası var
Pekiya yüreğimin böyle yanmasıKafa dinlemek = bitti ama söyleyemiyorum (erkek lûgatı)
Yazma bence de. Kaldırmayın şöyle gereksizlerin totosunu. Belirsizlikden daralırsanız bir konuşma yaparsınız.Bir haftadan beri hiç yok gibi tabi üzerine gitmiyorum ben
Hamleyi benden bekliyor ozamanBaşkası var mı bilmem ama o ilişki iflah olmaz. Büyük ihtimalle yıldırma politikasıyla senin ayrılmanı sağlamaya çalışıyor.
Sende bitmis demedim ki, onda bitmiş... sen hala sevdigin için yureginin yanmasi gayet normal... ama toparlanman lazimPekiya yüreğimin böyle yanması
Çok acımasız bir cevap oldu sankiiiKafam yorgun: Bana biraz zaman ver bakınayım, daha iyisi var mı yok mu diye. :)
Sanırım sizlerinde yardımıyla şüphelerime inanmaya başladımbaskasi mi var diye süpheye düsüp de haksiz cikani görmedim ( tecrübeyle sabit maalesef)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?