YOKSA BAŞKASIMI VAR

Mavinnues

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
116
87
13
Allahım kafayı yicem lütfen bişey söyleyin 6yıllık ilişkimde tuhaf şeyler oluyor Anlamakta zorluk çekiyorum Uzun uzunda yazmak istemiyorum
Kafa dinliyorum kafam yorgun diyen bi erkek hiç cevap vermiyorsa görüldü dahi atmıyorsa arada sırada bir çok nadir cevp veriyosa hayatında başka birimi vardır Yada gerçekten kafası yorgun mudur ??
Gerçekten sıkıntıları olan bi insan oyüzden susup yazmasınımı beklemeliyim ?

Ama Ben hastanede can çekişirken bile ona yazıyodum siz düşünün halimi sizce kafam yorgun demek bahanemidir ??

neler yaşadınız, ilişkiniz ne kadar yıprandı, kavgalarınız çok muydu ..... bir sürü şeyin yanıtı lzım buna yorum yapmak için
Ah ahh Bende Çok yorgun oldugum için uzunca yazamadım aslında buraya başkasımı var diye kuruntulanıp yazmak bile ona haksızlık belkide ikimizde çok yıprandık çok yorulduk yani öyle çok büyük yorgunluklar kırgınlıklarki , yinede ne o benden gidebildi nede ben herşeye Rağmen Daha bir hafta önce birbirimize söz verdik tabi onun Ailesi ve işiyle alakalı çok sorunları var evin yükü derdi hepsiyle o ilgileniyor bende onu Çok seviyorum Zaten yılan hikayesi gibi olduk şimdi sevdalar gibi değiliz farklıyız onun bukadar çok sıkıntısı varken benim ondan sevgi ilgi beklemem normalmi yada saçma yersiz kuruntularım
Sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten
Herkezin imtihanı türlü türlü işte neyapmalıyım bilmiyorum

Nasıl yani? iletişiminiz kaç günde bire düştü?

Kafa dinlemek istiyorum dedikten sonra siz yazdınız mı?

5 yazıyorsunuz 1 dönüyorsa neden hala yazmaya devam ediyorsunuz?
Bir haftadan beri hiç yok gibi tabi üzerine gitmiyorum ben

Bir haftadan beri hiç yok gibi tabi üzerine gitmiyorum ben
Yazma bence de. Kaldırmayın şöyle gereksizlerin totosunu. Belirsizlikden daralırsanız bir konuşma yaparsınız.

Bitecekse bile bunca yıla saygısı olmalı, mesajla ya da hiç lafını bile etmeden sıvışarak ayrılık olmaz.

Başkası var mı bilmem ama o ilişki iflah olmaz. Büyük ihtimalle yıldırma politikasıyla senin ayrılmanı sağlamaya çalışıyor.
Hamleyi benden bekliyor ozaman
Allahım neydi günahım
Suç bende ben it gibi sevdim keşke insan gibi sevseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…