YOKSA BAŞKASIMI VAR

Emin olun yapıcam canım yansada tırnaklarımı etime geçirip susucam
Git kendini odaya kapat bağır ağla kavga et onla kendi kendine
Ama asla iletişime geçme
Bu düzelicekse böyle düzelicek yoksa düzelmez asla
Aç bir film izle hayat devam ediyor biliyorum uzun bir ilişki çok zor
Ama bunu yaşat ona
Başkası var mı yok mu bilmiyoruz hemen gaza gelme burdaki yorumlardan
Varsa bile çıkıp söylemesi gerekirdi
6 sene bu
Saygılı olsa sana söyler bitiricekse ben bitirmeyi düşündüğünü sanmıyorum
Sadece fazla ilgi şımartmış gibi geldi bana
O yüzden bekle biraz
Bakarsın adamdan 1 hafta 10 gün hiçbirşey yok
Bitirirsin

6yıl olmasa buraya yazıp zamanınızı almazdım içinden çıkamadıgım için buraya yazmak istedim ben bile hayatında biri var diyemiyorum ama saolsun diyen kardeşlerim oldu ben herzaman yapıcı oldum yıkıcı olmadım halada öyleyim ama nefsimi tutup yazmıycam aramıycam bekliycem inşallah buraya güzel bi haberle gelirim Sizede çok teşekkür ediyorum yorumuz bana destek gibi geldi bi nebzede olsa sakinleştim çok saolun

Burdakilere bakarsan oooo
Herkes maşallah çok güçlü
Bak yaşın gençtir sana bir abla tavsiyesi
İnsanlara konuşmak kolaydır
Ama kendi hayatlarında bunu uygulayamazlar
Böyledir hep bu
O yüzden kimsenin gazına gelip iş yapmıcaksın
Beni dinle
Umarım hersey senin için çok güzel olur

Kafamı dinlicem diyip yazmayan erkek,aslında canım ayrılmak istiyo ama bi taraflarım yemiyo dur bakayım bi deneyim yapabilcem mi onsuz eğer yaabilirsem ayrılırım kafasında olan erkektir. ayrılık için kendini deneme süresine tabi tutuyo

Yorumlara bakıp oturup ağladım kendimi çok çaresiz hissettim ama Allah sizden Razı olsun Çok Teşekkür ediyorum Beni aydınlattınız çok saolun

İnşallah öyle değildir dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyor

Bu şu demek: ayrılma niyetim yok ama bu ilişki çıkmaza girdi, çözüm de yok (zaten erkekler çözüm için çaba harcamaz), oyle bıraktım haline, bana bulaşma...

sanki başkası var gibi

6 sene çok değil mi? Genelde uzun süre çıkanlar ayrılıkla sonuçlanıyor çok bekletmemek lazım, evlilikle hayatına heyecan giriyor hayatı paylaşmak falan sevgililik gibi olmuyor süresi..

6 sene çok değil mi? Genelde uzun süre çıkanlar ayrılıkla sonuçlanıyor çok bekletmemek lazım, evlilikle hayatına heyecan giriyor hayatı paylaşmak falan sevgililik gibi olmuyor süresi..
Haklısınız evet ama bizim Ailevi sorunlarımız vardı oyüzden evliliğe adım atamadık .onun suskunlugu hiç böyle uzun sürmemişti içinden çıkamayınca bıraya yazmak istedim

Haklısınız evet ama bizim Ailevi sorunlarımız vardı oyüzden evliliğe adım atamadık .onun suskunlugu hiç böyle uzun sürmemişti içinden çıkamayınca bıraya yazmak istedim
Yani ne denir ki, şunu söyleyim seven bir erkek gerçekten seven bir erkek ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın kim ne derse desin geçmişte ne yaşarsan yaşa kaldıramayacak olsa bile seni bırakmaz, bırakamaz, eşimden biliyorum.
Bahanelere sığınmaz, her zaman yanında olur, senin ki öyle yapmıyorsa, bil ki bir sıkıntı var.
Erkek dilinde bunun meali kafam karışık tamam mı devam mı düşüneceğim demek, bunun sebebide başkası kafasını karıştırmış olabilir, ve size olan sevgisi azalmıştır, bence kurcalama, er geç öğrenirsin

Ben canımla savaşırken bile onu arıyodum Cigerlerimde tüp takılıydı çektiğim acı ölüm gibiydi tarifi olamaz o acıma ragmen ondan güç almak istiyodum Şunu biliyorum ki Can yakanında canını Yakarlar , Rabbimin adaleti şaşmaz .son iki gün kaldı öğrenicem

canim ben dahil baskasi var diyen üyeler seni aglatmak icin degil bilakis uyandirmak ve hayal kirikligina hazirlamak icin dedik, umarim yaniliriz ve bu yorumlari yapanlarin cogu kendi tecrübelerine dayanarak yorum yapiyor ben de düne kadar senin gibi düsünürdüm ama basima gelince negatif taraftan bakmayi da ögrendim.. hayatin aci gercekleri...

Neler yaşandığını bilmiyoruz arkadaşım ama dost acı söyler sevgilin senden soğumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…