Git kendini odaya kapat bağır ağla kavga et onla kendi kendineEmin olun yapıcam canım yansada tırnaklarımı etime geçirip susucam
Umarım yanılırım bu konuda Mucizelerde vardı hayatta mucize işteklasik erkek tribi.bitti sıkıldım istemiyorum artık demiyor da kafam yorgun diyor.aksini görmedim hiç.
Git kendini odaya kapat bağır ağla kavga et onla kendi kendine
Ama asla iletişime geçme
Bu düzelicekse böyle düzelicek yoksa düzelmez asla
Aç bir film izle hayat devam ediyor biliyorum uzun bir ilişki çok zor
Ama bunu yaşat ona
Başkası var mı yok mu bilmiyoruz hemen gaza gelme burdaki yorumlardan
Varsa bile çıkıp söylemesi gerekirdi
6 sene bu
Saygılı olsa sana söyler bitiricekse ben bitirmeyi düşündüğünü sanmıyorum
Sadece fazla ilgi şımartmış gibi geldi bana
O yüzden bekle biraz
Bakarsın adamdan 1 hafta 10 gün hiçbirşey yok
Bitirirsin
6yıl olmasa buraya yazıp zamanınızı almazdım içinden çıkamadıgım için buraya yazmak istedim ben bile hayatında biri var diyemiyorum ama saolsun diyen kardeşlerim oldu ben herzaman yapıcı oldum yıkıcı olmadım halada öyleyim ama nefsimi tutup yazmıycam aramıycam bekliycem inşallah buraya güzel bi haberle gelirimGit kendini odaya kapat bağır ağla kavga et onla kendi kendine
Ama asla iletişime geçme
Bu düzelicekse böyle düzelicek yoksa düzelmez asla
Aç bir film izle hayat devam ediyor biliyorum uzun bir ilişki çok zor
Ama bunu yaşat ona
Başkası var mı yok mu bilmiyoruz hemen gaza gelme burdaki yorumlardan
Varsa bile çıkıp söylemesi gerekirdi
6 sene bu
Saygılı olsa sana söyler bitiricekse ben bitirmeyi düşündüğünü sanmıyorum
Sadece fazla ilgi şımartmış gibi geldi bana
O yüzden bekle biraz
Bakarsın adamdan 1 hafta 10 gün hiçbirşey yok
Bitirirsin
Burdakilere bakarsan oooo6yıl olmasa buraya yazıp zamanınızı almazdım içinden çıkamadıgım için buraya yazmak istedim ben bile hayatında biri var diyemiyorum ama saolsun diyen kardeşlerim oldu ben herzaman yapıcı oldum yıkıcı olmadım halada öyleyim ama nefsimi tutup yazmıycam aramıycam bekliycem inşallah buraya güzel bi haberle gelirimSizede çok teşekkür ediyorum yorumuz bana destek gibi geldi bi nebzede olsa sakinleştim çok saolun
Kafamı dinlicem diyip yazmayan erkek,aslında canım ayrılmak istiyo ama bi taraflarım yemiyo dur bakayım bi deneyim yapabilcem mi onsuz eğer yaabilirsem ayrılırım kafasında olan erkektir. ayrılık için kendini deneme süresine tabi tutuyoAllahım kafayı yicem lütfen bişey söyleyin 6yıllık ilişkimde tuhaf şeyler oluyor Anlamakta zorluk çekiyorum Uzun uzunda yazmak istemiyorum
Kafa dinliyorum kafam yorgun diyen bi erkek hiç cevap vermiyorsa görüldü dahi atmıyorsa arada sırada bir çok nadir cevp veriyosa hayatında başka birimi vardır Yada gerçekten kafası yorgun mudur ??
Gerçekten sıkıntıları olan bi insan oyüzden susup yazmasınımı beklemeliyim ?
Ama Ben hastanede can çekişirken bile ona yazıyodum siz düşünün halimisizce kafam yorgun demek bahanemidir ??
Yorumlara bakıp oturup ağladım kendimi çok çaresiz hissettim ama Allah sizden Razı olsun Çok Teşekkür ediyorum Beni aydınlattınız çok saolunBurdakilere bakarsan oooo
Herkes maşallah çok güçlü
Bak yaşın gençtir sana bir abla tavsiyesi
İnsanlara konuşmak kolaydır
Ama kendi hayatlarında bunu uygulayamazlar
Böyledir hep bu
O yüzden kimsenin gazına gelip iş yapmıcaksın
Beni dinle
Umarım hersey senin için çok güzel olur
İnşallah öyle değildir dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyorKafamı dinlicem diyip yazmayan erkek,aslında canım ayrılmak istiyo ama bi taraflarım yemiyo dur bakayım bi deneyim yapabilcem mi onsuz eğer yaabilirsem ayrılırım kafasında olan erkektir. ayrılık için kendini deneme süresine tabi tutuyo
sanki başkası var gibiAllahım kafayı yicem lütfen bişey söyleyin 6yıllık ilişkimde tuhaf şeyler oluyor Anlamakta zorluk çekiyorum Uzun uzunda yazmak istemiyorum
Kafa dinliyorum kafam yorgun diyen bi erkek hiç cevap vermiyorsa görüldü dahi atmıyorsa arada sırada bir çok nadir cevp veriyosa hayatında başka birimi vardır Yada gerçekten kafası yorgun mudur ??
Gerçekten sıkıntıları olan bi insan oyüzden susup yazmasınımı beklemeliyim ?
Ama Ben hastanede can çekişirken bile ona yazıyodum siz düşünün halimisizce kafam yorgun demek bahanemidir ??
Haklısınız evet ama bizim Ailevi sorunlarımız vardı oyüzden evliliğe adım atamadık .onun suskunlugu hiç böyle uzun sürmemişti içinden çıkamayınca bıraya yazmak istedim6 sene çok değil mi? Genelde uzun süre çıkanlar ayrılıkla sonuçlanıyor çok bekletmemek lazım, evlilikle hayatına heyecan giriyor hayatı paylaşmak falan sevgililik gibi olmuyor süresi..
İnşallah yanılırızsanki başkası var gibi
Yani ne denir ki, şunu söyleyim seven bir erkek gerçekten seven bir erkek ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın kim ne derse desin geçmişte ne yaşarsan yaşa kaldıramayacak olsa bile seni bırakmaz, bırakamaz, eşimden biliyorum.Haklısınız evet ama bizim Ailevi sorunlarımız vardı oyüzden evliliğe adım atamadık .onun suskunlugu hiç böyle uzun sürmemişti içinden çıkamayınca bıraya yazmak istedim
Ben canımla savaşırken bile onu arıyodum Cigerlerimde tüp takılıydı çektiğim acı ölüm gibiydi tarifi olamaz o acıma ragmen ondan güç almak istiyodum Şunu biliyorum ki Can yakanında canını Yakarlar , Rabbimin adaleti şaşmaz .son iki gün kaldı öğrenicemYani ne denir ki, şunu söyleyim seven bir erkek gerçekten seven bir erkek ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın kim ne derse desin geçmişte ne yaşarsan yaşa kaldıramayacak olsa bile seni bırakmaz, bırakamaz, eşimden biliyorum.
Bahanelere sığınmaz, her zaman yanında olur, senin ki öyle yapmıyorsa, bil ki bir sıkıntı var.
Erkek dilinde bunun meali kafam karışık tamam mı devam mı düşüneceğim demek, bunun sebebide başkası kafasını karıştırmış olabilir, ve size olan sevgisi azalmıştır, bence kurcalama, er geç öğrenirsin
Çok saolun çok destek oldunuzAyrılmak istiyor
Çok saolun çok destek oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?