YOKSA BAŞKASIMI VAR

İlla başkası olduğunu göstermez. İlişkinizden umudu kesmiştir ama ayrılamaya da henüz cesareti olmayabilir.
İlişkinizi en iyi siz tanırsınız sonuçta birkaç aylık bir ilişki değil 6 senelikmiş.
Daha önce böyle kafa dinleme isteği oldu mu, neler yaşıyor, size karşı genelde hali tavrı nasıldır? Bunlara kendi içinizde objektif olarak cevap verin. Ona göre duruşunuzu belirleyin.
İnsanız zaman zaman çok dipte hissediyoruz ama kimsenin hayatı her daim güllük gülistanlık değil. Kötü şeyler yaşadığımızda sevdiğimiz insanı isteriz en yakınımızda, ortada konuşulamayacak bir durum olsa da karşındaki insana kendini değersiz hissettirmeden bir açıklama isteyip insan biraz kafa dinlemek isteyebilir.

Allahu teala demiyorm

Allahu teala demiyorm
Bir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..

Allahu teala demiyorm
Bir nebzede olsa beni rahatlatan bi yorum oldu çok teşekkür ediyorum .Bende kafa olarak çok yorgun oldugum için buraya içimi döktüm biz bayanlar hemen acaba başkasımı var dediğimiz noktada belkide bazen haksızlık yapıyoruz Ama yabbozun parçaları gibi birleştirince Soru işareti oluyor Çok büyük bi sıkıntısı oldugunu söyledi ama yüz yüze konuşalım diyince söyle anlat dedim ısrar ettim kafam yerinde değil dedi bende başladım kuruntularıma oda kesin bi dille merak etme düşündüğün şeyler değil dedi ..

Ve daha önce kafam yorgun diyip böyle sus pus olmamıştı

Yanlış anlamışsınız yorumumu galiba. Özellikle negatif bir yorum yapmak istemedim ama başkası olmasa da sizden uzaklaşmış olabilir, aranızdaki ilişkiye göre bunu sizin bilmeniz gerekir. Birkaç aylık bir ilişki olsa kendimiz çıkarım yapabilirdik ama siz sevgilinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz.

Kesinlikle msj yazmayı kesiceksin
Arama msj yok
Engelleme de
Ayrılıcam senden olayına da girme
Bekle sadece
Seni seviyorsa geri dönüş yapıcaktır
O zaman al karşına konuş
Senin bu ilişkiye değer vermediğini görüyorum böyle hissediyorum dersin
Seni ikna ederse barışırsın
Bakarsın emeğine
Bugünden itibaren bunu yap

Haklısınız , Bazen insan konduramıyor işte yakıştıramıyor seviyoruz ya hani sırf sevgimizden
Sanırım bende yorgunum Ama herne varsa Çıkar illaki umarım bi an önce aydınlıga kavuşur

Canım benim işte sen hastanede can çekişirken bile ona yazdığın için o şuan sana bunları söyleyebiliyor. ki bende senin gibi yaptığım için aynı muamaleyi gördüm oradan biliyorum. şuan başkası da olabilir senden sıkılmış da olabilir. bırak kendi haline onun davrandığı gibi davran.

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum
Birçok arkadaş ağlattı başkası vardır diyip gazada geldim insanız sonuçta .Anne sevgisi gibi bi yorum oldu çünkü gerçekten neyapıcagımı bilemez hale geldim Ama söylediklerinizi yapmakta fayda var en azından niyetini yapmak istediklerini anlarım

Sevgiye ve yaşamaya karşı inancımı yitiriyorum inşallah başkası yoktur bunu kaldıramam sağlıklı düşünücek halde değilim

Emin olun yapıcam canım yansada tırnaklarımı etime geçirip susucam

klasik erkek tribi.bitti sıkıldım istemiyorum artık demiyor da kafam yorgun diyor.aksini görmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…