- 18 Mart 2011
- 8.406
- 26.318
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Kızlar merhaba,
yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Ne olur yorumlarınızla bana bi akıl verin.
1 yıldır devam eden bir ilişkim var ama baştan bi anlatayım. 2 sene önce 1 ay çıktık sonra ben ayrıldım ama o beni sevmeye devam etti 2 sene boyunca gözü benden başkasını görmedi her fırsatta bana aşkını ilan etti hep onunla olmamı istedi aşkım sana asla bitmez dedi beni deli gibi seviyordu bende ne olduysa 2 sene sonra bi anda etkilendim ve kabul ettim herşey rüya gibiydi o kadar mutluyduk ki sürekli mesajlaşıyorduk konuşuyorduk yaz dönemiydi ben başka bi yerde kalıyordum normalde aynı semtte oturuyoruz benim için hergün karşıya geçiyordu sabahtan akşama kadar benimle olmak istiyordu. vaadettiği gibi ayaklarıma cenneti sermişti sanki.. zamanla kavgalarımızda oldu tabi hatta büyük kavgalarımız benim ağır konuşmalarımda çok oldu ama o hep alttan aldı hep peşimden geldi hiç vazgeçmedi benden.1 yıl oldu. ama herşey çok değişti artık o bnim tanıdığım deli gibi aşık adam değil. mesaj atmıyor doğru düzgün aramıyor. eskisi gibi büyük bir kavga olsa peşimden gelmicekte her an benden vazgeçecek gibi.. ben onu çok seviyorum neler oluyor anlamıyorum. ne olur yardım edin nedir bu ??:5:
Sizi kendine aşık etmiş ve sanırım onunla çok fazla ilgilenmişsiniz. Kavgalarınız neden oluyordu*
Roller değişmiş...
Hep alttan almış, peşinizden gelmiş, ilişki sağlamlaşınca "cennetten dünyaya inmişsiniz"...
Bakarsınız zor bir dönemden geçersiniz yine ilgili, şefkatli haline dönüverir...
İlk günkü tazeliğiyle kalan ne var ki ilişkiniz aynı heyecanla devam etsin... Normal olan bu seyir... Aksi yorucu olurdu, sürekli bir tarafın ilgisi, çabası...
Önemli olan arayıp sormasının niceliği değil niteliği... Günde kırk kere mesaj atıp "gözü sağa sola kayacağına" akşama kadar ses vermeyip sizi düşünsün...
Ayrıca kavga ederseniz eskisi gibi peşinizden gelmeyeceğinden endişe duyacağınıza kavga etmemeye odaklanın... Eğer bu sıkıntılarınızı ona yansıtırsanız ona da bir şeylerin ters gittiğini düşündürürsünüz ve korktuklarınız başınıza gelir...
Heyacan evresi atlatıldıktan sonra birliktelik devam ediyorsa gerçekten sevgi, sadakat var demektir... Aksi geçici bir tutkudur, hevestir... Biraz da siz kaybetmekten, sizden soğumasından korkun ne çıkar... İlişkide hep sevilen değil, seven olmak da var...
Kızlar merhaba,
yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Ne olur yorumlarınızla bana bi akıl verin.
1 yıldır devam eden bir ilişkim var ama baştan bi anlatayım. 2 sene önce 1 ay çıktık sonra ben ayrıldım ama o beni sevmeye devam etti 2 sene boyunca gözü benden başkasını görmedi her fırsatta bana aşkını ilan etti hep onunla olmamı istedi aşkım sana asla bitmez dedi beni deli gibi seviyordu bende ne olduysa 2 sene sonra bi anda etkilendim ve kabul ettim herşey rüya gibiydi o kadar mutluyduk ki sürekli mesajlaşıyorduk konuşuyorduk yaz dönemiydi ben başka bi yerde kalıyordum normalde aynı semtte oturuyoruz benim için hergün karşıya geçiyordu sabahtan akşama kadar benimle olmak istiyordu. vaadettiği gibi ayaklarıma cenneti sermişti sanki.. zamanla kavgalarımızda oldu tabi hatta büyük kavgalarımız benim ağır konuşmalarımda çok oldu ama o hep alttan aldı hep peşimden geldi hiç vazgeçmedi benden.1 yıl oldu. ama herşey çok değişti artık o bnim tanıdığım deli gibi aşık adam değil. mesaj atmıyor doğru düzgün aramıyor. eskisi gibi büyük bir kavga olsa peşimden gelmicekte her an benden vazgeçecek gibi.. ben onu çok seviyorum neler oluyor anlamıyorum. ne olur yardım edin nedir bu ??
seni cook cok ıyı anlıyorum gecen sene bende aynen senın gıbıydım ve sonucta benımde durumum aynı senınkı gıbı oldu yanı ..cok agladım ıntıhar etmeyı bıle dusundum ama takmıyodu artık benı aynı okuldaydık aynı servısteydık falan neyse okul bıttı sonra benden sogumus beyefendı ama ne kadar salakmısım onun ıcın ıntıhar etmeyı bıle dusunmustum o zamanlarsonra ayrıldık tekrar barıstık faln en sonunda benı bole kabul et yoksa ayrılalım dedı onceden hep o ayrılmayalım ne olur ben senınle evlenmek ıstıyorum falan derdı kavgalarımızda hep benım kıskanclıgmdan olurdu..bu anladı ya benım ondan vazgecemıcemı eskı halı hıc kalmadı yanı gıdersen gt bırakırsan bırak dıyodu buda cok uzuyodu bei..neyse tam o sıralarda şu anki eşime benı onermısler ıste guzel kız falan dıye sonra ıstemeye geldıler tabı bende ayrıldıgımız ıcın onu unutmak ıcın tamam dedım 1 ay ıcınde dugun oldu esım polıs memuruiyikide evet demısım askım canım herseyım cok sevıyorum kocişimi..tam benım kafadan bi gorsen canım evlenelı 6 ay olcak daha agzından bı hakaret duymadım ole kotu bırı olsa bellı ederdı kendını dimi..sımdı dua edıyorum allaha ıyıkı ole bı adamla evlenmemısım ıyy nefret edıyorum kendını begenmıs afedersın ben gıtme kal dedıkce bı tarafı kalkıyodu neyse lafı cok dolandırdım kusura bakma benım sana tavsıyem demekkı senınde kaderınde o yok ve bı sekılde aranız bozuluyo bırak usteleme kendınıde hırpalama canım benım hayatının askı ıstemedıgın anda cıkıyo karsına emın ol tatlım
üzülmye değmz boşver erkek milleti değilmi...
Açıkçası ben böyle aynı sizin anlattığınız gibi erkeklerden yanii çok ilgili çok peşinden koşan her istediğini yapan heaptıklarındrşeye evet sen iste yeter diyen erkeklerden hiç mi hiç hoşlanmam. Çünkü hep aşkı tükettiklerine inanırım. Herşey bir anda yaşanıyor sizi alıştırıyor ve sonrasında ortadan kaybolabiliryorlar yada sizle olsalar bile eski yaptıklarından eser kalmıyor ve siz hala o yapması gerekenleri beklediğiniz ve o tarafından yapılmadığı için psikoljik bunalıma giriyorsunuz. Aşkı tüketmemek lazım aşk öyle herşeyi bir anda yaşamaya gelmez. Bence sizde erkek arkadaşınızı hayatınızı merkezinden çıkartın yoksa çok üzülürsünüz.
Herşeye evet tamam peki demesin tabi ama beni asıl üzen şey bir anda değişmiş olması onu tanıyamıyorum diyemem ama çok farklı birine dönüşüyo ilgisiz
Konuştunmu neden böyle olduğunu sor ??
ilişkilerde ilk zamanlarda olan ilgiyi aramamak gerekir. ilk zamanlar iki tarafın birbirine alıştığı tanımaya çalıştığı zamanlar ve heyecanın yoğun olması çok normal. Aslında ilişkiler belli bir olgunluğa eriştikten sonra normale dönüyor bence. Kafana takacak bir durum yok canım. Normal seyirinde herşey.
Benim 3 senelik çok güzel giden bir ilişkim var. İlk 6 aydaki ilgi kaldı dersem yalan olur. Sonuçta çiftler karşılıklı olarak birbirini çözüyorlar. Her dakika mesajlaşmanın araşmanın pek bir anlamı yok bence. Açıkçası sevgilimle konuşurken artık ne cevaplar vereceğini önceden biliyorum. O kadar tanımışızki birbirimizi. Her dakika aramak sormak süprizler yapmak bir zaman sonra yorucu olur ister istemez. Karşındakini de ilgi ilgi diye boğma canım. Bana sorarsan tabiki ilk zamanlardaki ilgimiz yok şu an birbirimize ki bu normal ama sevgi, bağlılık,vazgeçilmezlik desen her geçen gün daha da artıyor. Önemli olan da bu bence canım.
Herşeyi oluruna bırak ve beklentilerini yüksek tutma canım. Olağan olan bu ilk zamanlardaki ilgi bitiyor maalesef.
demek rol yapıyormuş ,sergıledıği performans çaba senı avucuna alana kadarmıs
sende ilgılenme ,ne kadar ılgı o kadar alaka yap ...sakın kovalama
onu önemsedığını gösterme
bence böyle ilgisiz davranırsa ayrılcağını söyle bakalım ne yapcak
seviyosa gerçekten değişmeye çalışır
benim yapım bu diye bişey olamaz, bu şekilde bi ilişki, evlilik yürümez..
ayrılmayı kabul ediyosa sevmiyodur bıkmıştır soğumuştur....
sen de unutmaya çalışırsın ve önüne bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?