yoksa hala eşinizle aynı yataktamı yatıyonuz

yelsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
198
1
96
45
Ankara
kızlar 26 haftamdayım ama 1 aydan fazla oldu koca yatakta tek başıma yatıyom bazende salonda çünkü artık kesintisin uyku yok:1no2:çünkü sürekli bir sag bir sola dönüyom istemeyerek olsada istem dışı dönüyom sola yatmaya daha çok çalışıyom gerçi dr dediği gibi ama yüz üstü sırt ve yatmayı özledim ya eşimide etkiliyom onun uykusunuda bölüyom aynı ayrı yatıyozz acaba dogumdan sonra genemi ayrı yatmak gerekir o zamanda bebek olacak yanımızda kızlar mecbur

canım bence ayrı yatma sogutma kendinden eşini ara acmak iyi olmaz valla bende cok dönüyorum ediyorum ama hic yatagı ayırmak aklımın ucundan gecmedi ayırmamda zaten eşimde şikayetci degil

ayrı yatma canım onunda cocugu cektiğin sıkıntıyı görsün kıymetini bilsin yarın öbür gün cocuk aglayınca da uyuyamıyorum iye baska odaya gider bak
sonucta hamilelik tek basına yasayacagın sürec degil sen uyuyamıyorsan oda uyumayıversin
dogru degil yani bence

ayrı yatma canım onunda cocugu cektiğin sıkıntıyı görsün kıymetini bilsin yarın öbür gün cocuk aglayınca da uyuyamıyorum iye baska odaya gider bak
sonucta hamilelik tek basına yasayacagın sürec degil sen uyuyamıyorsan oda uyumayıversin
dogru degil yani bence

şimdi sen rahatın için ayrı yatarsan çocuk olunca o rahatı için ayrı yatar.
Bence hiç ayrı yatmayın

ciddimi kızlar ayy kıyamıyomm sabah işe giidiyor akşam 8.30 da evde ben 7 de evdeyim ya ama zaten o geliyor ben git diyom bende rahat yatamıyom o yanımda olunca rahatsız ediyom diye sabahları oglumu sevsin diye yanına gidiyom ..kızlar kafam karıştı ne yapsam gerçi eşim herşeyde yardımcı yemeğini kendi yer temizliğe yardım eder yaaa napıyımmm birliktemi yatıyımm

birlikte yat canım ayrılma bu cocugu tek sen yapmadın birklikte cekin herşeyi onu rahatsız edicem diyede düşünme canım sende şurda ne kadar kaldı zaten benim eşimde iş yeri uzakta ve 6,30 ta kalkıyor ve ben gece sürekli döne döne ona carpa carpa bazen uyandırıyorum napıyım ama gidipta başka bir yere yatamam eşimde gidip yatmaz zaten sen eşinle birlikte yat canım ayrılma sakın

Valla bende kocamı bırakmam. Gerçi oda beni bırakmaz... Bütün gece el ele uyuruz biz. Mutlaka ya sarılırız ya el ele tutuşuruz. Ne o bensiz ne ben onsuz uyuyamuyoruz. Bırakma sende kocanı al yanına bence. soğukluk olur arada.

tabi canım bırakma yani bıdışımında dedigi gibi biz yatarken ben soluma dönüyorum eşimde arkamdan gelip bana sarılıyor elinide karnıma koyup kızımı sevip uyuyo ben dönücegim zamanda onu döndürüyorum öbür tarafa

kız bende aynı adamı bir rahat bırakmıyorum.. Ben dönüyom onuda çeviriyom. Sarıl bana diye bağırıyorum.. Ben gidip yapışıyorum Adama.. Ne yapayım ayrı kalamıyorum işte....

evet bencede ayri yatma esinde ne cektigini görsün cocuk u sevmek baska derdini cekmek baska birak uyumayi versin bunlarda gecer canim bye

canım bencede ayrı yatma ,hatta eşin yatakda sana destek olsun sol tarafa yatmak daha uygun olduğu için ben dönmiyim diye eşim arkamdan sarılıyo :asigim:tuvalete çıkarken bile ona tutunma ihtiyacı hissediyorum biz bu yola beraber çıktık anca beraber kanca beraber....:asigim:

ay bende esimden ayrı yatmammmmm
boyle guzel bir duyguyu birlikte yasamak gerek bence de
benim esimde her kalktıgımda ne oldu biseymi oldu deyip duruyo
coook pinpirikli :)))

ama benim koca göbüsüme ragmen ben eskisinden daha guzel uyuyorum :))
mısıl mısıl deliksiz
bir tuvalete kalkarsam
bende mi tuhaflık war

kız bende aynı adamı bir rahat bırakmıyorum.. Ben dönüyom onuda çeviriyom. Sarıl bana diye bağırıyorum.. Ben gidip yapışıyorum Adama.. Ne yapayım ayrı kalamıyorum işte....

aynen yaa o sarılmayınca kendimi eksik hissediyorum boşlukta kalmışım gibi sarılıncada öyle rahatlıyorum anlatamam sırtımı ona yaslıyorum güvende oluyorum cok rahat hissediyorum kendimi a.s.

ainen bizde öyleyiz yani..
topici okuyunca coksasirdim .. aklimin ucundan bile gecmedi böyle bisee..
hatta oglusum cok tekmeleyince uyandiriyorum bile onu bak bak die :roflol:

yelsancım bende senınle aynı günümüz arada 1 gün fark var bebışlerımızın..ama eşimle beraber yatıyorumm..bencede beraber yatın..ben eşimsiz asla uyuyamam canım kocisim benımm..bazen takılıyorum ona (bası sıtelerde görmüştüm eşinizle yatakları ayırabılırsınız dıe ) ben senınle rahat uyuymıyorum ayıralım yataklarımızı dıe ama ozaman dıyokı hayatım ben snsız uyuyamıyorum yaağın ucuna kıvrılırım ben sen rahat ol dıye ama bılmıyokı ben onun sıcaklığını duymadan uyuyamıyorumm...zaten o genelde elı hep karnımda uyuyor..gecelerı bısım oğlan uyumuyor habıre tekmelıyorda onu hıssederek uyuyo oda ..bence sende eşinle beraber yat sonra zor olurr..bir araya gelmek

aynen yaa o sarılmayınca kendimi eksik hissediyorum boşlukta kalmışım gibi sarılıncada öyle rahatlıyorum anlatamam sırtımı ona yaslıyorum güvende oluyorum cok rahat hissediyorum kendimi a.s.
canım ya bende eşimi hissetmeden uyuyamam bende geceleri uyuyamıyorum iki haftadır sabah ezanında anca sızıyorum o ana kadar bi sağ bi sol bi düz dönüp duruyorum bide gece tuvalete gitmelerim yokmu dün gece 12 kez gittim ama eşim hiiiiç uyanmaz başka bi boyuta geçiyor resmen uyurken :dance:naniknanik

Ayyy Canim öyle şey Olur Mu? Asla Eşimden Ayri Yatmam.soluma Yatinca Oda Gelir Arkadan Sarilir Karnima Dokunur Ve Ben Buna çok Sevinirim.hatta Gece Döneceğim Zaman Ona Tutunarak Dönüyorum Ada Beni Tutup çeviriyo.tuvalete Kalkinca Hemen Oda Uyaniyo Bişey Mi Oldu Diye Geleyim Mi Senle Der.valla Ben Onu Hissetmeden Uyuyamam Elini Tutarim Sarilirim Bazen Uyanirim Ki Kol Kola Girmişiz Düz Yatarken Araniza Soğukluk Girer Canim Beraber Yatmaya çaliş.hem Arkadaşlarin Dediği Gibi Böyle Uykuya Alişirsa Sonra Bebek Ağlayinca Rahatsiz Oluyorum Der Ayri Yatar Canim.sen Uykusuz Kaliyosan Oda Kalsin Canim

bizde yatakları ayırmadık ve ayırmayıda düşünmeyiz eşimin eli illa bir yerime dokunacak yoksa uyuyamaz.evlendik evleneli öyleyiz.ayrı yatmayın iyi degildir bebek oldugu zaman zaten gece onun emrine amade olıcaz emzirmekten yatamıcaz bile

ben eşimsiz yatamam valla sadece grip olmuştu hamileyken o zaman ayrı yatmıştık doğurana kadar beraberdik şimdi kızımın beşiğide odamızda hep beraberiz bence ayrılma sakın gece eşim yardımcı oluyo bana kızı o uyutur mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…