yoksa hala eşinizle aynı yataktamı yatıyonuz

aman sakin yataginizi ayirmayin kocaniz sogmasada sizden bebek gelince sogmaya baslar onu aliyorsunuz yaniniza diye aman ha sakin diyorum sakin
vallaha kotu yaparsiniz benim esim bensiz yatamaz bende onsuz bazen ayri yatmak kalmak guzel olur da aman ha !!!!!!!!
esime sarilirim o bana sarilir yok anam ben yatamiyorum zaten yatakda yanliz dosrt senedir alistik artik birbirimize olamayiz biz ayri gayri banane ben kocamsiz yatamam :)

ben ayrı yatmıyorum yatmamda ..sonuçta bebiş ikimizin de onunda uykuya uykusuzluğa ortak olması gerekir...ben böyle düşünüyorum bilmiyorum belkide yanılıyorum....

canım ayrıca kıyamam diyosun da o bir uykusuzluk cekiyor kendini bir düşün büyüyen göbek bozuk psikoloji catlaklar dogum korkusu mide yanması bulantı daha bir sürü şey
e uykusuzlugu da onlar yaşasın bir zahmet bizimle

e bencede ayrı yatılmaması lazım ama kocaya görede değişir belki e kocası dağanık yatan uyuyunca sağa sola kollarını bacaklarını atan birisiyse kadının ayrı yatması daha mantıklı bence allah korusun karnınıza vurursa allahtan benim kocam düzgün uyuyor :):):)

Yok canım yaa hiç düşünmedim bu zamana kadar ayrı yatmayı.. bi keresinde belim çok ağrımıştı salona gittim yastığı battaniyemi alıp ama 5 dk sonra yastığını almış eşimde gelmişti.. bensiz uyuyamaz yataktan kalktığım anda hemen uyanıyo..

Ben de kesinlikle ayrı yatamam... Eşim de yatamaz bensiz. O arkadan sarılıp elini karnıma koymadı mı uyayamıyorum zaten. Ayrı yatmayı tavsiye etmiyorum ben de... Sonuçta bu yola beraber girdik ve herşeye beraber katlanacağız...

kızlar ayrı yatmayın derım ben benım yatagı gorsenız kocaman aman rahatsızı olursa olsun ne yapalım yanı tek basımızamı yaptık bu bebegı kızlar valla bende uyuyana kadar 1 saat donuyorum kah ora kah bura napım ya yatamıyom

kızlar teşekürr ederim dün eşimle konuştum birlikte yatacaz bu akşam diye oda sen istiyorsun dedi dr lar bişey demiyorsa yatarım ama bebege ben sen istedin diye yatmıyordum bebeğe bişey olur diye dedi yaniii dün gece birlikte yattık hatta hayırdır dedi dedim kızlar dedi ayrı yatmak gerekmiyormuş dedim..kızlar 3. yılımız eşimle kırgın olsak bile yatakta biterdi yatakda kavga olmaz dedik sadece ameliyat oldugumda 2 hafta mecbur ayrı yattık sagolun kızlar ben herkes ayrı yatıyor sanıyordum belli dönem sonra öptümm hepiniz...dün mışıl mışıl uyudum bu arada

canım bencede yatağını kesinlikle ayırma ben ne olursa olsun ayrılamam kocamdann ay allah göstermesinn soğukluk olur canım hem bırak ne çektiğini anlasınn uyanırsada uyansın çocuk olunca nasılsa uyancak alışmasın ayrı yatmaya yoksa o zamanda kaçar gider başka odaya...bende walla hayatta sarılmadan yada o bana sarılmadan uyuyamayızz...

kızlar ben de eşimle hiç ayrı yatmadım 3. senemdeyim.. eşim bensiz uyuyamaz , ben yataktan doğrulana kadar uyanır , ben annemlerde kalsam salonda uyur, cnm yaa bebek doğunca bebek geceleri uyumaz da mecbur kalınırsa belki ama şimdi kesinlikle ayrı yatmayı düşünmüyoruz yerimseniben

benim eşimin uykusu çok delidir 3 senedir o beni geceleri çok uyandırdı ben hiç şikayet etmedim o da etmez şimdi bende ayrı yatmak istemem zaten ben tek başına yatağa bile gitmem ki uyuyamaaaaaam valla

Canım tekrar birlikte yatmana sevindim,cok zorda kalmadıkça kesinlikle ayırma yatakları soğukluk olur,cocuk olduktan sonrada devam eder. ben asla eşimsiz,oda bensiz uyuyamaz,mesela geçen gece uykuda bacağıma bi kramp girdi bağırarak uyandım,oda canım benim uyumuyomuş gibi fırladı neoldu diye,bacağıma masaj yaptı yani herşeyi birlikte paylaşmalı insan,anca beraber kanca beraber..

merhaba,
ne gebeliğimde nede gebeliğimden sonra hiç eşimden ayrı yatmadım gerekte yok bebek her ikimziin olduğu için iki tarafında yaşaması gereken bir durumdur..bebeğim hastalanmadığı müdettçe eşimden ayrı yatmama.s.

ne hamileyken ne de kızım olduktan sonra bir kere bile ayrı yatmadım.sadece hiç yatmadığım oldu o kadar...
ben onsuz yatamam o da benszi....
kızımı da sabahları falan yanımıza alıyoruz.bazen yanımızda çok rahat uyuyor....
kocamla bitek doğum yaptığım gece ayrı yattım....ondan başka çok zor....
oyyy kocişim benimmm

aaaaaaa nıye ayrı yatayım kızzzzz:)))))
ben ıkı hamılelıgımdede kocıskoma sarılıp yattım doguma kadar.dogurup geldım gene kocama sarıldım.sen ne dıyorsun canım benım.araya sogukluk sokma.erkek ıcınde kendın ıcınde.benım esıme sarılmam dokunmam bana dokunarak uyumamız huzur verıyor.bu duyguyu hıcbırseyle dolduramazsın.
bence rahatsız olsanda kendını alıstır.bır dus al ıhlamur ıc ve uyuyun asrılıp:)))))
hele dogumdan sonra hıc yapma.
bebegını at yatagına uyusun:))
ben ıkıncı kızımda boyle yaptım temmuzda dogum yaptım.havalar sıcaktı.alıstırdım yatagına hıc daha yanıma almadım ve uytmak ıcın ugrasmadım.kendı uyuyor:)))
hayata bır kez gelıyorsun ve bu gunlerını ararsın esınle olan.
adamada yazık kızzzz:))
hamılelıkte ayrı dogunca ayrı aaaaaaaaaaaa one oyle:))))))

ben gebelik dönemmimde eşimle yattım sagımdan soluma dönmek için o na tutundum döndüm ne yapam popom kalmıyordu
şimdi ayrı yatıyoz mecburen kış sebebiyle yaz gelsin yine aynı yatakta yatarız

bende kesinlikle ayrı yatmam :)) bazen diyorum ben burda yatıcam diye o istemiyor.çok gaz sorunum oluyor biliyormusunuz ( oyuzden istiyorum ayrı yatmayı :))) ama bende kesinlikle ayrı yatmam uyuyamammmmmmm ..bana sarılmadan eline dokunmadan ayaklarına değmeden uyuyamammmmmmmmmmm:)))))))

ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara

niye bu kadar şaşırdınız anlamadım. dürüstlükle bunun ne alaksı var.
bu erkekler niye aldatıyora gelincede onu aldatılanlara sormanız gerekir.
insanların eşlerinden ayrı yatması kadar doğal ne var anlamadım...
bende yoksa eşinizle haalaa aynı yataktamı yatıyosunuz bu başlığa çok şaşırdımm

Son düzenleme:

:1shok: benim mi türkcem kit .. yoksa yazdiklarin alakasizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…