ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara
ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara
valla cevaplara şaşacaktında niye herkezin söylediğine uyup tekrar eşinle aynı yatakta yatmaya karar verdin ve buraya o gece mışıl mışıl uyuduğunu yazdın bende buna şaştım.insanlar içtenlikle senin açtığın başlığa cevaplarını kendi yaşadıklarını yazıyor ama sen konuyu aldatmak falan nerelere getiriyorsun.önemli bir sorunu olmayan kimseninde hamileyim diye yatakları ayıracağını sanmıyorum.bende ayırmadım ayırmamda.tek başımıza yapmadık bu çocukları değilmi?eğer eşinden ayrı yatan olsaydı ben şu şu sebeplerden dolayı eşimle yatmıyorum derdi buna emin ol.kimse kimseyi kandırmıyor burda.herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara
kız bende aynı adamı bir rahat bırakmıyorum.. Ben dönüyom onuda çeviriyom. Sarıl bana diye bağırıyorum.. Ben gidip yapışıyorum Adama.. Ne yapayım ayrı kalamıyorum işte....
bence arkadaş saçmalamış okuyorum ama benmi bir anlam çıkaramıyorum omu anlatamamış derdini ! anlayanlar banada anlatabilirmi kafamçokkarıştı
ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara[/QUOTE
başta yazdığınız mesaja bişey yazmadım çünkü burdaki arkadaşların hemen hepsi benimle aynı fikri paylaşmış.ama bu mesajınızı okuyunca açıkcası şok oldum.siz insanların nasıl davrandığını merak ettiğiniz içinmi sordunuz yoksa sizinle aynı şekilde davranan birini bulup kendinizi rahatlatmak isteğiylemi yazdınız.sanırım son söylediğim geçerli ki kimseyi bulamadığınız için sinir krizi geçirmiş olmanız bunu kanıtlıyor.insanların mutluluklarına bu derece kıskançlıkla bakan ve bunu hazmedemeyip, kabullenemeyip "her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyor" diyebiliyosanız sizin bir psikoloğa gitmenizi ayrıca 3 yıllık evli olmanıza rağmen yatakları ayırdığınıza görede eşinizle birlikte bir evlilik danışmanına gitmenizi tavsiye ederim.
ya kızlar ne mutlu evlilikler var birde çıkıp evet ben eşimle bu nedenden ayrı yattım demedi biraz dürüst lük her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyorr şaştımmm kocanıza çok düşkünsünüz oda size ayy kocam bensiz yatamaz falan sanıyorsunuz ki ben eşimle sorunum var allaha şükür 3 senem oldu herkes tarafından imreniren bir evliliğim var sadece şaştım cvp lara[/QUOTE
başta yazdığınız mesaja bişey yazmadım çünkü burdaki arkadaşların hemen hepsi benimle aynı fikri paylaşmış.ama bu mesajınızı okuyunca açıkcası şok oldum.siz insanların nasıl davrandığını merak ettiğiniz içinmi sordunuz yoksa sizinle aynı şekilde davranan birini bulup kendinizi rahatlatmak isteğiylemi yazdınız.sanırım son söylediğim geçerli ki kimseyi bulamadığınız için sinir krizi geçirmiş olmanız bunu kanıtlıyor.insanların mutluluklarına bu derece kıskançlıkla bakan ve bunu hazmedemeyip, kabullenemeyip "her evlilik bu kadar süperde bu erkekler niye eşlerini aldatıyor" diyebiliyosanız sizin bir psikoloğa gitmenizi ayrıca 3 yıllık evli olmanıza rağmen yatakları ayırdığınıza görede eşinizle birlikte bir evlilik danışmanına gitmenizi tavsiye ederim.
aslında başlığa bakınca rahatlama umuduyla yazılmış bir yazı olduğu anlaşılıyor galiba... ben ilk okuduğumda başlığı şaşırmıştım.. Allah Allah ben de mi tuhaflık var diye... Ayrı mı yatılması gerekiyormuş acaba diye şaşkınlıkla açmıştım başlığı. Genciza senin analizine kesinlikle katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?