yoksa hala eşinizle aynı yataktamı yatıyonuz

sen şimdi sazan mı düşürmeye çalışıyosun

BENDE AYRI YATMADIM.
HATTA KIZIMIZIN TEKMELERİNİ GECE HiSSEDİNCE GÜLÜYORUZ.
HAYALLER KURUYORUZ. UYKUMUZDAN OLUYORUZ AMA DAHA MUTLU UYANIYORUZ.

BU MESAJIDA YENİ GÖRDÜM.
KİMSE SENİN EVLİLİĞİNDE SORUN OLDUĞUNU SANMADI.
BENCE SEN SORUNLARI KAPATMA ÇABASIYLA, KENDİNİ ELE VERİYORSUN.
SORUNDA OLABİLİR BU ÇOK NORMAL.
HERKES FARKLIDIR.
KİMİ EŞİNE DARILIR AYNI MASADA YEMEK BİLE YEMEZ.
KİMİ ODASINI AYIRIR.
ŞAHSEN BEN YATAKLARI SAĞLIK GİBİ ZORUNLU SEBEPLER OLMADIKÇA AYIRMAMA TARAFTARIYIM.
BUNLAR BİZİM DOĞRULARIMIZ, BENCE SENDE MESAJLARA İNANMIYORSAN.
BİLDİĞİNİ OKU.
AMA KİMSE HAKKINDA HELE HELEKİ GÖRMEDİĞİN HİÇBİRŞEY HAKKINDA HÜKÜM VERME.

BİRDE CEVAPLARA MADEM ŞAŞACAKTIN, SENİN DÜŞÜNDÜKLERİN DOĞRUYDUDA,
BU BAŞLIĞI NEDEN AÇTIN, KAFAM KARIŞTI.

İnsanların mutlu olması suç mu hamile oldukları için eşleri ile sorun mu yaşamalı insanlar. Aldatmak illa dürüstlük ile ilgili değil altında yatan çok neden olabilir ki zaten burada konumuz bu değil, buradaki herkes hamilelik süreçleri ile ilgili düşüncelerini, yorumlarını sorunları paylaşıyor. O yüzden cevaplara neden şaşırdınız anlayamadım. Tüm arkadaşlarımız içtenlikleri ile düşüncelerini paylaşmışlar, onların bu mutluluklarını okumak şahsen bana keyif verdi inşallah mutlulukları daha da artar. Ayrıca sanmıyorum ki burada yazan hiç kimse eşinizle sorununuz olduğunu düşünsün. Bir tercih yapmışsınız, onunla ilgili fikrini beyan etti ki, bu sizin seçiminizdir nasıl kendinizi rahat hissediyorsanız öyle davranırsınız. Ancak buraya iyi niyetleri ile yazmış olan arkadaşlarımızı üzecek kıracak birşey yazmamaya dikkat etmemiz gerektiğini de unutmayalım. Hayırlı doğumlar dilerim.

valla cevaplara şaşacaktında niye herkezin söylediğine uyup tekrar eşinle aynı yatakta yatmaya karar verdin ve buraya o gece mışıl mışıl uyuduğunu yazdın bende buna şaştım.insanlar içtenlikle senin açtığın başlığa cevaplarını kendi yaşadıklarını yazıyor ama sen konuyu aldatmak falan nerelere getiriyorsun.önemli bir sorunu olmayan kimseninde hamileyim diye yatakları ayıracağını sanmıyorum.bende ayırmadım ayırmamda.tek başımıza yapmadık bu çocukları değilmi?eğer eşinden ayrı yatan olsaydı ben şu şu sebeplerden dolayı eşimle yatmıyorum derdi buna emin ol.kimse kimseyi kandırmıyor burda.herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.

bence arkadaş saçmalamış okuyorum ama benmi bir anlam çıkaramıyorum omu anlatamamış derdini ! anlayanlar banada anlatabilirmi kafamçokkarıştı

canım bence de ayırma ama bak sende çalışıyorsan sana da yazık ama ayırma ve eşinle yat bi soğudumu mazallah

bi dakka ya olay karışmış yaaa sonları okumamıştım ben

kız bende aynı adamı bir rahat bırakmıyorum.. Ben dönüyom onuda çeviriyom. Sarıl bana diye bağırıyorum.. Ben gidip yapışıyorum Adama.. Ne yapayım ayrı kalamıyorum işte....

AY BİR AN KENDİM SANDIMMMM :1shok: BIDIŞIMM BENDE AYNI VALLA GERÇİ DAHA ERKEN AMA OLSUNN BEN ARKAMI DÖNERİMM HEMEN KOCİŞİME SARIL DERİMM BAZEN O DÖNER BEN SARILIRIM ONAAA....CANIM YAAA .......
BENDE YATATIGIMI AYIRMAM Kİ ZATEN KOCİŞİME DOKUNMADAN YATAMAM.....a.s.

Canım burda kimse kimseyi tanımıyor insanlar ne birbirini kınamak ne imrendirmek ne de kendilerini,ilişkilerini,ailelerini olduğundan farklı gösterme çabasında değiller tüm samimiyetleriyle açmış olduğun topiğe cevap yazıyorlar ama neden cevaplar hoşuna gitmedi herkes evet ayrı yatıyoruz şu veya bu sebeple deseydi o zaman şaşırmayacakmıydın? ben bu cevapları okuduğumda ne kadar mutlu oldum anlatamam çünkü bir bayanın fiziksel ve psikolojik değişimler içinde olduğu ve eşine en çok ihtiyaç duyduğu bi dönemde yanında olduğunu hissettirmesi kadar normal bişey olamaz. ayrıca kimsenin senin için eşiyle sorunumu var diye düşündüğünü zannetmiyorum bence durduk yere bööyle bi açıklama yapman daha şaşırtıcı...

Allah herkesi yuvasında mutlu etsin.Tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum...a.s.a.s.a.s.

bence arkadaş saçmalamış okuyorum ama benmi bir anlam çıkaramıyorum omu anlatamamış derdini ! anlayanlar banada anlatabilirmi kafamçokkarıştı

Al benden de o kadar... Kaç kez okudum ama doğru düzgün anlamadım. Bir mesaj anca bu kadar karışık yazılabilir.

itiraf ediyorum Ben ayri yattiim!!! ama 2 saat kadar:)) onda da griptim (halada devam ediyor) ve koca eve sigamadigimdan agridan sizidan ne yaptigimi bilmeden sersem gibi yatacak yer aradim:))

isin sakasi bir yana da; canim, sana esinle sorunun var yada yok, evliliginle ilgili yorum yapan olmamis ki. Sadece alistirma, ayri gayri olmaz diyorlar.Simdi sen niye boyle bir cikis yaptin anlayamadim

ya niye bu kadar tepki rahatsızmı oldunuz ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırsam

anlatamamışım yeni okudum cvplarınızı yanlış anlaşırmışım neyse önemli değil hakkımda yazdıklarınız
devam edebilirsiniz

canım etki tepki meselesi ..ilk mesajına çoğu arakadaşım benimle hem fikir cevap yazmış ... eşinle ne olursa olsun ayrı yatma denilmiş.. sen ikincide tepkili bi mesaj yazınca haliyle herkesde sana olan tepkisini dile getirmiş.. analtamamış olabilirsin yada yanlış kelimeler seçmişsindir ...

HIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....................
cok merak ediyorum yelsan.. ne anlatamak istemistin?
ayrica yazilan bütün cevaplara tesekkür etmende bi ii niyet belirtisi.. yanlis anlasildin sanirim canim?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…