Yoksa Hala Seviyor muyum?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 15 gün oldu herhalde. Forumda zaten yazmıştım Bitti, Çok mutsuzum çok başlıkları altında. Unuttum falan sanıyordum ama unutamadım galiba. Neden bilmiyorum? O kadar kısa sürede çok mu sevip bağlanmışım acaba? Sürekli face, msn vs.den onu takip ettiğimi fark ettim. Bugün ona bir mail yazdım, doğru mu yanlış mı bilmiyorum sadece duygularımı bilsin istedim. Ondan hala hoşlandığımı, içimde ona karşı bir şeyler olduğunu ama bunu bir şans daha demek için yazmadığımı, sadece bilmesini istediğimi ve bir daha benden böyle bir mail almayacağını yazdım. Kafam çok karışık. Bir gün boşver diyorum öbür gün keşke bitmeseydi diyorum. Onun başka bir sevdiği olabileceğini düşünüyorum o bile üzüyor beni. Bir de bana arkadaş kalırım senle dedi ama dün msnde gördüm selam verdim cevap yazmadı çok üzüldüm. Ne yapıcam yaa off? :(

e bunun cevabını sen bilirsin sadece. yok sevmiyorsun desek sevmiyor mu olcaksın?
önce kararını ver düzgünce ondan sonra yapcağını yap.
ama çocuk oyuncağı değil bu iş zırt pırt fikir değiştirme karşındaki güvenini kaybeder sana

ahh güzelim ahh daha ayrılalı yeni olmuş hayliyle ondan bi şekilde haber almaya çalışman çok normal.. sana unutursun da demicem git konuş barış da demicem ilişkinizin boyutunu ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama ben ilişkimi bitirdiğimde 6 ay geçmesine rağmen ulaşmaya çabalıyordum ama her zaaman ulaşmadan geri çekildim senin dediğin gibi mailler yazdım ama hep taslaklarda kaldı asla yollamadım yollasaydım keşke dediiğim zaman da oldu iyiki yollamamışım dediiğimde.. ayrıcaa ben ayrıldığım kişii ile arkadaş olamazdım heraldee en azından onu seviyorsam yapamazdım ee bi kaç ay sonra ne olacak sevgililerimizi birbirimize mi anlatıcaz nasıl arkadaşlık??! sana cevap vermemiş yaa üstüne gitme bence belki naza çekiyordur hani sen yazmazsan yazar zaten.. ama tanımıyorum da belki de gerçekten bitirdi aklında??! ne desem yalan olur ama şuna iyi karar ver: evlenmek istediğin kişi seni mutlu edecek kişi o mu? eğer öyle ise elimden geleni yaptım demen için son kez ona ulaşıp içindekileri ona söylemelisin ve ondan haber beklemelisin gelmiyorsa zaten hayırlısı değilmiş dersin.. ama aklında soru işaretlerin varsa bırak zamana birazcık.. ben 6 aydan sonra tekrar barıştım.. eğer bi boşlukta biri ile görüşecek birisi ise zaten olmaması daha makbuldür bitanem..

Zamana bırakmak en doğrusu galiba. Olacağı varsa bir şey olur. Ne yapayım seviyorsa o da geri döner yoksa da hayırlısı buymuş demekten başka yolu yok.

hayırlısı olsun canım belki seni hakeden biri bile değil. benim de çooook uzun yıllar önce çok kısa süren bir ilişkim oldu.ilkti son oldu:-( çok üzüldüm. ama buna değer bir insan değildi. seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa bırak gitsin. şimdi dönse bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz.güvenin sarsılmıştır mutlaka. benim öyle olmuştu tekrar denedik ama bu defada ben yapamadım. hep aklıma geldi beni bırakması.

şimdi yine aşka düştüm,ama yine sorun yine sorun,bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır. o uyuyor ben ayaktayım...öyle bir şey ki kimseyle de paylaşamıyorum. içim içimi yiyor..

şimdi yine aşka düştüm,ama yine sorun yine sorun,bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır. o uyuyor ben ayaktayım...öyle bir şey ki kimseyle de paylaşamıyorum. içim içimi yiyor..

Off yaa şu aşk hem güzel hem de kötü :)) Film vardı Sil Baştan diye keşke öyle olsa gerçekte de. Eski aşkları silebilsek, unutabilsek. mafoldumben

Ona yazdığım mailime cevap vermiş. Seni iyi ki tanımışım, düşüncelerini de yazman iyi olmuş. Senin yerin ayrı falan demiş. Bu beni sevdi galiba ama aşk boyutuna geçemedik sanırsam. Neyse. :)

Ona yazdığım mailime cevap vermiş. Seni iyi ki tanımışım, düşüncelerini de yazman iyi olmuş. Senin yerin ayrı falan demiş. Bu beni sevdi galiba ama aşk boyutuna geçemedik sanırsam. Neyse. :)

Sen ne cevap verdin tatlım cidden merak ettim :uhm: Benim de yüreğim acıyor bende terk edildim hemde doğru kişi evet bu insan dediğim birisiydi ama olmadı BİTTİ beni Bıraktı ve GİTTİ İnşallah senin sonun benim gibi olmaz canım :Saruboceq:

Sen ne cevap verdin tatlım cidden merak ettim :uhm: Benim de yüreğim acıyor bende terk edildim hemde doğru kişi evet bu insan dediğim birisiydi ama olmadı BİTTİ beni Bıraktı ve GİTTİ İnşallah senin sonun benim gibi olmaz canım :Saruboceq:

Superisi, biz ayrıldık. Bu mesajı burda yayınlamadan ayrılmıştık zaten ama içimde kalan bir şeyler vardı onları maille yazıp yolladım kendisine. Bizim aramızdaki hoşlanma, çekim her neyse bitti. Sadece arkadaşız artık. Senin için de üzüldüm :(

Back
X