• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

iyide hala uğramadı konuya..hamile mi değil mi..bi kan testi yaptırıversin 10 tl..

Gene konu sahibi gitti ve tek başımıza kaldık :1no2:
Hamile olsaydı gelip yazardı herhalde.
Ya da sahte konu...
akannehir

ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:

Çok güldüm bu yoruma. Haklısınız valla :D:D Sürtünen sürtünene maşallah :D kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Herkesin yorumu kendine ait tabi, ama malesef böyle. Ben de üzülerek okuyorum.

Bariz şekilde sahte konu...
Bizler iyi niyetle yazacağız, çizeceğiz, o hanım (veya bey) eğlenecek..
E ne oldu şimdi.. Biz eğlendik, fena mı..
Eğer konu gerçek olsaydı, emin olun kınamaz-eleştirmez-dalga geçmezdi birçok insan.. Ama sahte olduğu o kadar bariz ki..:olmaz::olmaz:

Tabi ki sahte olduğunu düşünebilirsiniz, mesela ben düşünmüyorum sahte olduğunu. Buraya böyle konu açılması tuhaf gelebilir doğru, ama gerçek olma ihtimalide var. En ufak gerçek olma ihtimali, dalga geçmemek için bana yetiyor, size yetmeyebilir tabi ki, orası size kalmış. Bunun gibi büssürü genç kız var, biranda birşey yaşayıp, araştırmak yerine canhavliyle, kısa yoldan bilgi almak isteyecek, büssürü genç kız var bence.

Böyle sahte diye düşündüğümüz konularda, en fazla cevap yazmama hakkımız olduğunu düşünüyorum ben. Herkes böyle düşünmek durumunda değil tabi.

Dediğiniz gibi gerçekte olmayabilir, orası karşıdakini ilgilendirir, tavır beni ilgilendirir ve tabi ki sizin tavrınız sizi ilgilendirir. Diyecek birşey yok.

evet bende farkettim böyle konulardan bazılarına çok içten cevaplar yazılmış fake olanlar anlaşılıo demekki yada kadınların 6.hissi sağlamguclubacismile

Tabi ki sahte olduğunu düşünebilirsiniz, mesela ben düşünmüyorum sahte olduğunu. Buraya böyle konu açılması tuhaf gelebilir doğru, ama gerçek olma ihtimalide var. En ufak gerçek olma ihtimali, dalga geçmemek için bana yetiyor, size yetmeyebilir tabi ki, orası size kalmış. Bunun gibi büssürü genç kız var, biranda birşey yaşayıp, araştırmak yerine canhavliyle, kısa yoldan bilgi almak isteyecek, büssürü genç kız var bence.

Böyle sahte diye düşündüğümüz konularda, en fazla cevap yazmama hakkımız olduğunu düşünüyorum ben. Herkes böyle düşünmek durumunda değil tabi.

Dediğiniz gibi gerçekte olmayabilir, orası karşıdakini ilgilendirir, tavır beni ilgilendirir ve tabi ki sizin tavrınız sizi ilgilendirir. Diyecek birşey yok.

alkisalkisalkis

evet cok basit yorumlar o kadar kirici'ki ama ne guzel ifade ettiniz durumu ben o kadar sabirli yazamiyorum. Canhavliyle arastirmadan derdini doken sonra ne oluyor dalgalar, alaylar hor gormeler.. Keske daha dusunceli yazsaydi konu sahibi ama bu dalga gecmek hakkini vermiyor kimseye
yorumun cirkinligine bakarmisiniz "surtgul.."
o sekilde hamile kalinabilinir bunu en entel ve akli basinda cok kariyerli kadinlar bile alayli yorum yapmislar.. Oysa dert kosesi sert elestirmek var o'da yardimci olmak icin ama dalga gecerek ne kadar insani oldugunu koyuyor insan ortaya..

alkisalkisalkis

evet cok basit yorumlar o kadar kirici'ki ama ne guzel ifade ettiniz durumu ben o kadar sabirli yazamiyorum. Canhavliyle arastirmadan derdini doken sonra ne oluyor dalgalar, alaylar hor gormeler.. Keske daha dusunceli yazsaydi konu sahibi ama bu dalga gecmek hakkini vermiyor kimseye
yorumun cirkinligine bakarmisiniz "surtgul.."
o sekilde hamile kalinabilinir bunu en entel ve akli basinda cok kariyerli kadinlar bile alayli yorum yapmislar.. Oysa dert kosesi sert elestirmek var o'da yardimci olmak icin ama dalga gecerek ne kadar insani oldugunu koyuyor insan ortaya..

"kırıcı'ki" diye bir Türkçe yok, lütfen....
"kırıcı ki" şeklinde yazalım.. Olur mu..

Uyarımı tekrarlıyorum.
Ortada bir yanlış varsa (veya siz öyle düşünüyorsanız) bu yanlış yanlışla beslenmez.
Konu inandırıcı gelmiyorsa hakaret içeren yorum yapmak yerine hiç bir yorum yapmayınız.
Bu yaptığınız yanlışa yanlışla cevap vermektir ve bu mesajlar gerekli şekilde değerlendirilecektir.
Site kurallarına göre konunun sahte olduğunu düşünmeniz hafifletici bir neden değildir !!!

Back
X