surtunmeye gitti herlade :ecrin_bebek:
yorumlariniz cok kirici ve asagilayici,lütfen insanlari böyle yargilamayin.unutmayinki,burayi herkes okuya biliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
surtunmeye gitti herlade :ecrin_bebek:
yorumlariniz cok kirici ve asagilayici,lütfen insanlari böyle yargilamayin.unutmayinki,burayi herkes okuya biliyor.
ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:
Bence kesin hamilesin, ve ikizlerin olacak. Çift yumurta ikizi üstelik. İkisi de kız olacak, hissedebiliyorum![]()
aman allahım ne kadar basıt cevaplar veren var ya...
olamz gercekten ya..
Herkesin yorumu kendine ait tabi, ama malesef böyle. Ben de üzülerek okuyorum.
Tabi ki sahte olduğunu düşünebilirsiniz, mesela ben düşünmüyorum sahte olduğunu. Buraya böyle konu açılması tuhaf gelebilir doğru, ama gerçek olma ihtimalide var. En ufak gerçek olma ihtimali, dalga geçmemek için bana yetiyor, size yetmeyebilir tabi ki, orası size kalmış. Bunun gibi büssürü genç kız var, biranda birşey yaşayıp, araştırmak yerine canhavliyle, kısa yoldan bilgi almak isteyecek, büssürü genç kız var bence.
Böyle sahte diye düşündüğümüz konularda, en fazla cevap yazmama hakkımız olduğunu düşünüyorum ben. Herkes böyle düşünmek durumunda değil tabi.
Dediğiniz gibi gerçekte olmayabilir, orası karşıdakini ilgilendirir, tavır beni ilgilendirir ve tabi ki sizin tavrınız sizi ilgilendirir. Diyecek birşey yok.
alkisalkisalkis
evet cok basit yorumlar o kadar kirici'ki ama ne guzel ifade ettiniz durumu ben o kadar sabirli yazamiyorum. Canhavliyle arastirmadan derdini doken sonra ne oluyor dalgalar, alaylar hor gormeler.. Keske daha dusunceli yazsaydi konu sahibi ama bu dalga gecmek hakkini vermiyor kimseye
yorumun cirkinligine bakarmisiniz "surtgul.."
o sekilde hamile kalinabilinir bunu en entel ve akli basinda cok kariyerli kadinlar bile alayli yorum yapmislar.. Oysa dert kosesi sert elestirmek var o'da yardimci olmak icin ama dalga gecerek ne kadar insani oldugunu koyuyor insan ortaya..