Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala konu sahibini bekliyorum bu gidişle çok beklerim...
sheker mantikli degil.. ama en fazla "soracagina git test al ""ne gibi bir cozum uretebiliriz" "git kendini gelistir" 'den baska ne yazabiliriz? aman kapiya surtmeden cik aman cocugun olursa surtoz falan demek hosmu..
Arkadasinin uyeligiymis o rumuz (oyle dedi)
26 yasinda bir insanin boyle konu acmasi (gercekse eyer) aci bir sey ama var herkes biz degil
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffflmaz:bıktımmmmmmmmmmmmmmm bu tür sorulardan yaffffff ben beşe senedir sürtünmeden deniyom hala hamile kalamıyommmmmmmmmmm:mymeka::mymeka:
Hic gülesim yoktukaydirigubbakcemile3ama birkere gülmüs oldum..
Bosver sen bakma böyle sonradan cikma fantazilere,normal yolla devam..
Konu sahibinede yorum yazmayin cünkü o birdaha gelmeyecek.
Kesin hamile cikmamistir ve birdahada sürtünmeyecektir..
Yada sürtünme egitimi bittikten sonra normal olaya gecip,öyle hamile kalip,
yine buraya bir konu acacaktir...
Normal yolla denedim ama tereedütlerim var,hamilemiyim neyim diyecektir...
Artık kimin ne soracağına, neyi nereye soracağına, başlığının ne olacağına, içeriğinin ne olacağına da, biz karar vermeye başladık ya, bundan sonra kendimiz açar kendimiz yazarız heralde.
Bu hayatta herkesi kendi bilgimiz ,kendi yaşantımız, kendi tecrübelerimizle sınırlı sanıyoruz heralde. Biz ne bilirsek, karşıdaki de bunu bilmeli mutlaka, biz ne yapmışsak karşıdaki de bunu yapmalı heralde. Varsa böyle bir hayat. Bu dünyada neler oluyor neler, bunun mu olması ilginç geliyor.
İnanmak ya da inanmamak kişiye kalmış. Burada ki konu zaten niye inanmıyorsunuz konusu değil. Size göre konu çok uç gelebilir, e normal. Niye gerçek olmayan bir konuda zaman harcayalım ki o zaman.
Artık kimin ne soracağına, neyi nereye soracağına, başlığının ne olacağına, içeriğinin ne olacağına da, biz karar vermeye başladık ya, bundan sonra kendimiz açar kendimiz yazarız heralde.
Bu hayatta herkesi kendi bilgimiz ,kendi yaşantımız, kendi tecrübelerimizle sınırlı sanıyoruz heralde. Biz ne bilirsek, karşıdaki de bunu bilmeli mutlaka, biz ne yapmışsak karşıdaki de bunu yapmalı heralde. Varsa böyle bir hayat. Bu dünyada neler oluyor neler, bunun mu olması ilginç geliyor.
ınanmak ya da inanmamak kişiye kalmış. Burada ki konu zaten niye inanmıyorsunuz konusu değil. Size göre konu çok uç gelebilir, e normal. Niye gerçek olmayan bir konuda zaman harcayalım ki o zaman.
Uyarımı tekrarlıyorum.
Ortada bir yanlış varsa (veya siz öyle düşünüyorsanız) bu yanlış yanlışla beslenmez.
Konu inandırıcı gelmiyorsa hakaret içeren yorum yapmak yerine hiç bir yorum yapmayınız.
Bu yaptığınız yanlışa yanlışla cevap vermektir ve bu mesajlar gerekli şekilde değerlendirilecektir.
Site kurallarına göre konunun sahte olduğunu düşünmeniz hafifletici bir neden değildir !!!
İsimleri de Sürtgül ve Sürtnaz olabilir mesela.. :roflol::roflol::roflol: