• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

sorun ne biliyormusunuz arkadaslar söz konusu bayan 17 yasinda falan degil nerdeyse 30 na yaklasmis yetiskin bir bayan eczaneden bir test alip onu uygulayacagina cözüm üretin demis
üstelikte hemsire yaziyor meslek yerinde mantiklimi yani

sheker mantikli degil.. ama en fazla "soracagina git test al ""ne gibi bir cozum uretebiliriz" "git kendini gelistir" 'den baska ne yazabiliriz? aman kapiya surtmeden cik aman cocugun olursa surtoz falan demek hosmu..
Arkadasinin uyeligiymis o rumuz (oyle dedi)
26 yasinda bir insanin boyle konu acmasi (gercekse eyer) aci bir sey ama var herkes biz degil

sheker mantikli degil.. ama en fazla "soracagina git test al ""ne gibi bir cozum uretebiliriz" "git kendini gelistir" 'den baska ne yazabiliriz? aman kapiya surtmeden cik aman cocugun olursa surtoz falan demek hosmu..
Arkadasinin uyeligiymis o rumuz (oyle dedi)
26 yasinda bir insanin boyle konu acmasi (gercekse eyer) aci bir sey ama var herkes biz degil

Şimdi siz aman kapıya sürtünmeden çık esprisi ile çocuğun olursa sürtöz olur gibi bir hakareti aynı kefeye koyup karşılaştırma mı yaptınız..
Bravo....
Verdiğiniz örneklerden bir iben olduğum için cevap verme hakkım olduğunu düşünüyorum...
26 yaşında profilinde hemşire yazan (arkadaşının hesabını kullanıp kullanmadığını bilemem, ki aynı rumuzu tek bir kişi kullanabilir daha fazla kişinin kullanması bence doğru değil) sevgilisiyle sürtünme aşamasına kadar ilerleyebilmiiş bir bayanın ki arkadaşı da hemşire olan bir bayanın eczaneye gidip bi test alıp uygulayamayacak kadar cahil olduğuna inanmıyorum, bunu düşünemeyecek olabileceğine de inanmıyorum...
Bu profilde biri acaba hamilemiyim diye sorup çözüm istiyorsa kusura bakmasın ben çözümlerimi daha önce yaptığım gibi yaparım.
Ayrıca yaptığım yorum da kırıcı olduğunu düşünmüyorum...
Konu sahibi arkadaş yorumuma kırıldıysa da kendisinden duymak isterim, başkalarından değil....

Ve çok merak ediyorum, 26 yaşında sevgilisiyle sürtünüp üzerine bulaştıran bir kadın hamilemiyim çözüm üretin diye sorduğundda sizin çözümünüz ne olurdu acaba??
Çünkü test yaptırmak çözüm değildir...
Hamile olup olmadığını anlamak için bir yöntemdir sadece...

Neyse zaten konu sahibi ortada yok, bu konunun da gerçek olduğuna pek inanmıyorum...
Gerçekse bile çözüm önerilerim aynı olurdu... Çünkü çözümü olmayan bir durum hamileyse ya evlenir, ya aldırır yada bekar anne olarak doğurur
Hamile değilse de zaten sorun yok çözüme de gerekyok, istediği gibi sürtünmeye devam eder....
Başka nasıl bir çözüm sunmamız gerekiyordu bilemiyorum....

Haa evet kırıcı hatta hakarete varan yorumlar yapanlar olmuş, bunlar benim de hoşuma gitmedi... Ama bunlardan bahsederken lütfen bu yorumlardan örnekverin, benim yorumu örnek vererek değil... DAha bisürü hakarete varan yorum varken benim esprim sizi niye bu kadar rahatsız etti anlayamadım....

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:olmaz:bıktımmmmmmmmmmmmmmm bu tür sorulardan yaffffff ben beşe senedir sürtünmeden deniyom hala hamile kalamıyommmmmmmmmmm:mymeka::mymeka:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:olmaz:bıktımmmmmmmmmmmmmmm bu tür sorulardan yaffffff ben beşe senedir sürtünmeden deniyom hala hamile kalamıyommmmmmmmmmm:mymeka::mymeka:

Hic gülesim yoktukaydirigubbakcemile3ama birkere gülmüs oldum..
Bosver sen bakma böyle sonradan cikma fantazilere,normal yolla devam..

Konu sahibinede yorum yazmayin cünkü o birdaha gelmeyecek.
Kesin hamile cikmamistir ve birdahada sürtünmeyecektir..
Yada sürtünme egitimi bittikten sonra normal olaya gecip,öyle hamile kalip,
yine buraya bir konu acacaktir...
Normal yolla denedim ama tereedütlerim var,hamilemiyim neyim diyecektir...

benimde tam 8 gün geçti sonra iki üç damla oldu ve bitti.. hamilemiyim yok değilim. mevsim dönümü olduğu için dengemiz şaşıyor ondan oluyor. don't panic..

Hic gülesim yoktukaydirigubbakcemile3ama birkere gülmüs oldum..
Bosver sen bakma böyle sonradan cikma fantazilere,normal yolla devam..

Konu sahibinede yorum yazmayin cünkü o birdaha gelmeyecek.
Kesin hamile cikmamistir ve birdahada sürtünmeyecektir..
Yada sürtünme egitimi bittikten sonra normal olaya gecip,öyle hamile kalip,
yine buraya bir konu acacaktir...
Normal yolla denedim ama tereedütlerim var,hamilemiyim neyim diyecektir...

bravooooooooooo işte en güzel cevab zaten sinir oluyom yokya ben sürtünmeden devam etcem :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eee bide hamileyim die çar o zaman ben onun saçını başını yolarım:oklava::oklava::mymeka::mymeka::oklava::oklava:

denizbarisa tamamen katılıyorum..
bu kadar şeyi bilen 26 yaşındaki bir bayan hamile olup olmadıgını internette bir foruma mı sormalı?
aynı sekilde hamileyse eğer ne yapicagina yine foruma mı sormalı?
ben de inanmıyorum bu konun doğruluğuna..
dalga geçilmesini de buna bağlıyorum..
Allah askına artık gebelik testinin reklamları oynuyar televizzyonda bugüne kadar hadi cahildin diyelim(ki imkansız) al bak televizyonda reklamı var..
bana garip geliyor..
25 yaşındayım,erkek arkadaşımla surtunsem ve hamile kalma riskim olsa bunu neden buraya taşıyım?sizler ne gibi bir çözüm uretebilirsiniz ki bana?git gebelik testi al kan testi yaptır demekten başka ne diyebilirsiniz?

Konudan çok bazı bayanların gayri ciddi cevapları beni rahatsız etti.

Ne çabuk insanları yargılarız ne çabuk idama mahkum ederiz,

Güya küçük beyinlerinizle "yargılıyorsunuz" konuyu açan arkadaşı.

Konuyu açan bayan gidip bir test yaptırmayı tabiki düşünür ama bu durumlarda ailesiyle,arkadaşlarıyla

konuşamaz,bir nevi rahatlamak için buraya konu açmış olabilir.Lütfen daha geniş düşünün.

Anlatabilmişimdir umarım.

Artık kimin ne soracağına, neyi nereye soracağına, başlığının ne olacağına, içeriğinin ne olacağına da, biz karar vermeye başladık ya, bundan sonra kendimiz açar kendimiz yazarız heralde.

Bu hayatta herkesi kendi bilgimiz ,kendi yaşantımız, kendi tecrübelerimizle sınırlı sanıyoruz heralde. Biz ne bilirsek, karşıdaki de bunu bilmeli mutlaka, biz ne yapmışsak karşıdaki de bunu yapmalı heralde. Varsa böyle bir hayat. Bu dünyada neler oluyor neler, bunun mu olması ilginç geliyor.

İnanmak ya da inanmamak kişiye kalmış. Burada ki konu zaten niye inanmıyorsunuz konusu değil. Size göre konu çok uç gelebilir, e normal. Niye gerçek olmayan bir konuda zaman harcayalım ki o zaman.

Artık kimin ne soracağına, neyi nereye soracağına, başlığının ne olacağına, içeriğinin ne olacağına da, biz karar vermeye başladık ya, bundan sonra kendimiz açar kendimiz yazarız heralde.

Bu hayatta herkesi kendi bilgimiz ,kendi yaşantımız, kendi tecrübelerimizle sınırlı sanıyoruz heralde. Biz ne bilirsek, karşıdaki de bunu bilmeli mutlaka, biz ne yapmışsak karşıdaki de bunu yapmalı heralde. Varsa böyle bir hayat. Bu dünyada neler oluyor neler, bunun mu olması ilginç geliyor.

İnanmak ya da inanmamak kişiye kalmış. Burada ki konu zaten niye inanmıyorsunuz konusu değil. Size göre konu çok uç gelebilir, e normal. Niye gerçek olmayan bir konuda zaman harcayalım ki o zaman.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.

arkadaşalr adı üstünde sanal alem ister eleştiri yaparız ister yapmayız kimseyi dertlemez zaten o arkadaş gelmemiş gelmeyecekte allah allah size ne daha doğrusu bizene ne hali varsa görsün sürtünmeseydi onun tek derdi milleti bir birine düşürmek kanımca ama bu kadarınadra pessssssssss

ınanmak ya da inanmamak kişiye kalmış. Burada ki konu zaten niye inanmıyorsunuz konusu değil. Size göre konu çok uç gelebilir, e normal. Niye gerçek olmayan bir konuda zaman harcayalım ki o zaman.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Uyarımı tekrarlıyorum.
Ortada bir yanlış varsa (veya siz öyle düşünüyorsanız) bu yanlış yanlışla beslenmez.
Konu inandırıcı gelmiyorsa hakaret içeren yorum yapmak yerine hiç bir yorum yapmayınız.
Bu yaptığınız yanlışa yanlışla cevap vermektir ve bu mesajlar gerekli şekilde değerlendirilecektir.
Site kurallarına göre konunun sahte olduğunu düşünmeniz hafifletici bir neden değildir !!!

benim de demek istediğim tam buydu ya beğenmiyosak sahte buluyosak neden yorum yaparız ben de bunu anlamış değilim

sürtündün anladm ama erkek yapar arkasını döner sende böyle oturur düşünürsün :mymeka:
ve vahşi spermler düşman topraklara düşer sayın seyirciler sempatiksalakcinni
bazı yorumlara çok güldüm kaydirigubbakcemile3 kızlar alemsinizyaa naniknanik
madam ya da matmazzl mi deseydm :roflol:
o haltı yemeyi pardon sürtmeyi kaydirigubbakcemile3bilen korunmayı da bilecek :dilcikar:

Bir konu bu kadar seviyesiz kelimelerle doldurulamazdı yani,
ben bayanlara bu tarz yorumları yakıştıramıyorum...
madem gerçek değil bu konu,neden zamanınızı harcayıp
birşeyler yazıyorsunuz,sırf konuyu dağıtmak,geyik ortamı yaratmak,
hakaret etmek için mi??
profil bilgilerindeki yaşa,mesleğe ne zamandır inanır oldunuz da,
konu sahibini süreki yargılıyorsunuz,belki de yaşı çok küçük bir kardeşimizdir,bilebilir misiniz??
bu tür mesajların ne gibi sonuçlar doğuracağını lütfen düşünün...
dediğim gibi konu açmadıysa sizi,yorum yazmayın,
ama her konuyu dağıtan,hakaret eden vs..üyeler gereken cezaları alıyor,
bundan sonra bölüm editörünün uyarılarına uyun lütfen..

Back
X