• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

ya anlamiyorum ya, su surtunme yoluyla nasil hamile kaliyosunuz, nasil surtunuyosunuz anlamadim ki. ben 3 yildir surtunmeden gayet normal bir sekilde hamile kalamiyorum millet surtune surtune hamile kaliyo, bundan sonra bende surtunecem...:icecream:

Sen çok yaşa canım ya güldürdün beni. Dilerim Rabbim sanada en kısa zamanda anneliği nasip eder. Krizalitin küresinde gördüğü ikizlerde arkadaşın değil inşallah senin olur.

Sen çok yaşa canım ya güldürdün beni. Dilerim Rabbim sanada en kısa zamanda anneliği nasip eder. Krizalitin küresinde gördüğü ikizlerde arkadaşın değil inşallah senin olur.

insallah canim tessekur ederim yorumun icin. evet o ikizler benim olur insallah krizalitin kuresine guveniyorumyerimseniben

Bir konu bu kadar seviyesiz kelimelerle doldurulamazdı yani,
ben bayanlara bu tarz yorumları yakıştıramıyorum...
madem gerçek değil bu konu,neden zamanınızı harcayıp
birşeyler yazıyorsunuz,sırf konuyu dağıtmak,geyik ortamı yaratmak,
hakaret etmek için mi??
profil bilgilerindeki yaşa,mesleğe ne zamandır inanır oldunuz da,
konu sahibini süreki yargılıyorsunuz,belki de yaşı çok küçük bir kardeşimizdir,bilebilir misiniz??
bu tür mesajların ne gibi sonuçlar doğuracağını lütfen düşünün...
dediğim gibi konu açmadıysa sizi,yorum yazmayın,
ama her konuyu dağıtan,hakaret eden vs..üyeler gereken cezaları alıyor,
bundan sonra bölüm editörünün uyarılarına uyun lütfen..

Songül hanım, ben çok merak ediyorum. Yukarıda buraya yorum yapan bazı kişilere "küçük beyinliler" diye hakaret eden kişiye de uyarı gönderdiniz mi acaba..

Konudan çok bazı bayanların gayri ciddi cevapları beni rahatsız etti.

Ne çabuk insanları yargılarız ne çabuk idama mahkum ederiz,

Güya küçük beyinlerinizle "yargılıyorsunuz" konuyu açan arkadaşı.

Konuyu açan bayan gidip bir test yaptırmayı tabiki düşünür ama bu durumlarda ailesiyle,arkadaşlarıyla

konuşamaz,bir nevi rahatlamak için buraya konu açmış olabilir.Lütfen daha geniş düşünün.

Anlatabilmişimdir umarım.

Songül hanım, bakın bu mesajı kastediyorum. Çok mu seviyeli bir üslupla yaızlmış bu mesaj? Küçük beyinli ne demek oluyor, bu nasıl bir saygısızlık??? :olmaz:

çok talihsiz bi yorum

Sevde788, öncelikle katılıyorum, yorum hoş değil..vereliniortak
Ancak ben bu yoruma pat diye kendi kendime gelmedim. Buna benzer birçok yorum yapılmış, genellikle insanlar konuya inanmamış ve ona göre yanıt vermiş. Afedersiniz "sürtünmek" kelimesini içeren bir dolu espri yapılmış. Benim de aklıma bu geldi, insanlara saygısızlık olsun diye değil, ama hakikaten konu sahibine "uydurduğu konuyu yemediğimizi" göstermek için yazdım.
Benim farklı konulardaki yorumlarıma biraz göz atma fırsatınız olursa, az çok hakkımda fikir sahibi olursunuz zaten.

Ve ayrıca ben tekrarlamak istiyorum.. Erkek arkadaşı ile bu boyutta ilişki yaşayacak kadar kurnaz olan insan (yani bekareti bozmadan, herkesi kandırarak cinsel zevk yaşamak) bizleri suya götürür susuz getirir. Hayatı kandırmak üzerine ve bizi de kandırdı. Bizler iyi niyetle uzun yorumlar yaptık, o da okudu, eğlendi. Vaziyet budur. Sizler veriyor musunuz arkadaşlarınıza profilinizi, al mesaj gönder diye.. Bizler profilde hemşire yazdığını söyleyince, çevirmek istedi. Beceremeyince kayboldu ortadan. Hepsi bu.. :kahve:

Son düzenleme:
Bir bayanın kendi tercihidir evlilik öncesi cinsellik ve biz onu sevmek zorunda değiliz ama ne olursa olsun
SAYGI göstermek zorundayız.. Genelevde çalışan kadınlara bile saygı göstermeliyiz. ınsanları yaptıklarına göre değil insan olmalarından ötürü baz almalıyız.

Konu belkı sahte. belki gerçek..
Ya gerçekse bu bayan ki deyiminizle cahil arkadaşımız daha çok kırılmamış mıdır ?
Neden bayana destek olmadık ?
Evet sorusu çok mantıksız..
Panik hali işte..
Biz kendi cinsimize sahip çıkmazsak erkekler mi sahip çıkacak ?
Kızlar birbirimizle dalga geçip , kınamamız sadece karşı tarafı incitir..

sana katılıyom ipek tuncerrrrrrrr herkes boy boş konuşuyor işteeeeeeeeeeeeeee

bence küçük beyinli derken bayan arkadaş önyargıylan konuşan karşındakinin nasıl bir ruh halinde olduğunu düşünmeyen..kimse hata yapamaz sus diyen bayanlara karşı kullanılmış bir kelimedir.
ben pek yadırgamadım..

Songül hanım, ben çok merak ediyorum. Yukarıda buraya yorum yapan bazı kişilere "küçük beyinliler" diye hakaret eden kişiye de uyarı gönderdiniz mi acaba..

Songül hanım, bakın bu mesajı kastediyorum. Çok mu seviye
li bir üslupla yaızlmış bu mesaj? Küçük beyinli ne demek oluyor, bu nasıl bir saygısızlık??? :olmaz:

ıpek hanım, yönetim , site kurallarını çiğneyen
herkese eşit şekilde davranır,
sitede hepiniz eşitsiniz..hiç kimsenin kimseye hakaret etme lüksü yok,
bizler buna göz yummayız..
uyarı alması gereken herkes aldı...
lütfen bu konu burada kapansın...
konuyla ilgili paylaşımlar yapılacaksa ne ala.

sevgiler...

Son düzenleme:
bu arkadaşa kötü yorum yazıp ve dalga geçenlerin başına da aynı olay gelmiş olsa gerek.evli olmak bir şey ifade etmiyor arkadaşlar yorumlarınızdan utanmalısınız.

ay yinemi kavga gürültü her böyle bir konu acildiginda aynisi oluyor insan artik okumak dahi istemiyor ya
bence test al yap sonucu cikar meydana simdiye dek coktan yapman gerekti yapmadiysan tabi

Sürtünme nedir yaa. Yapacaksanız doğru düzgün yapın şu işi. Ya da bu kadar korkuyorsanız yakınına bile yaklaşmayın. Valla anladığım kadarıyla kızların yarısı bir ömür sürtünüyor sonra da bi saf bulup bakireyim ben elime erkek eli değmedi diye bi güzel kandırıp evleniyor.

İki dk da bir gebelik testi yapmak yerine burda konu açıp yorum okuyorsunuz ya.

Ben de ne diye okuduysam. neyse.

aynen öyle saf kız numarası yapıp sürtünmeyle yada başka yollarla ilişkiye giriyorlar ve sonra ben hiç kimseyle bişi yapmadım diyip bizim salak erkekleri kandırıyorlar ve bizim salak erkek milleti o bi damla kana kanıyorlar.

anlamanın tek yolu test yaptırmak..tahminimce degilsindir gibi geliyor bu kadar kolayda olmas heralde hamile kalmak..
size ne ister surterek yapar ister tam anlamıyla derdi tasası sizemi dustu

yorumlar saçma sapan genelde sizene yahu kızın verdigi karardan isterse bakire istersede kadın olur bu kişinin kendi istegidir yani nefret ediyorum bu türkiyedeki olaydan imza atınca cinsel ilişkiye giriyorsun.ama kızını mal gibi satabiliyorsun.imza atmayınca başka şeyler düşünülüo ilişkiye girildiginde yaa gidin allah aşkına yaa
bence hiç bir erkek ilk olmayı haketmiyor ben bunu bilir bunu söylerim :D
hatta onun için yıllarca hiç bişi yapmamayı hiiiç haketmiyor.

Bende 28 de bir adet olurum , bende bir kaç kez 1 hafta gecikmeli regl oldum.
Arkadaşların dediği gibi eğer içeri aktıysa bi ihtimal ama her zamanda ilk denemede tutmaz.Çok korkma...

Back
X