• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa hamile miyim bana çözüm üretin :(

Çözüm: Evden çık, mümkünse kapıya sürtünmeden... Merdivenlerden in... Köşa başını geç... eczaneye gir... Bir gebelik testi istiyorum de... Al, eve geri dön.... BAnyoya gir... testi aç, üzerine idrarını yap.. 2 dk. bekle.... tek çizgi hamile değilsin...
çift çizgi hamilesin....
tek çizgi için çözüm: sorun yok... sürtünmeye devam, ama fazla bulaştırmadan...
çift çizgi için çözüm: 1.en yakın evlendirme dairesine gidip nikah tarihi alın 2. en yakın polikliniğe gidip kadın doğum doktorundan kürtaj için randevu alın 3. ailene anlat ben bakireyim ama sürtündük biraz bulaşınca da hamile kaldım deyip bekar anne olarak doğur bebeğini...[/QUOTE

arkadasim bukadarda guzel anlatilmaz yani bravo:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ama kızlar niye gülüyosunuuuzzzz...
Çözüm istemiş arkadaş bi sürü çözüm buldum işte her durum için çözüm ürettim...
Daha ne olsun..
Çözümlerden çözüm beğen....

Çözüm: Evden çık, mümkünse kapıya sürtünmeden... Merdivenlerden in... Köşa başını geç... eczaneye gir... Bir gebelik testi istiyorum de... Al, eve geri dön.... BAnyoya gir... testi aç, üzerine idrarını yap.. 2 dk. bekle.... tek çizgi hamile değilsin...
çift çizgi hamilesin....
çift çizgi için çözüm: 1.en yakın evlendirme dairesine gidip nikah tarihi alın 2. en yakın polikliniğe gidip kadın doğum doktorundan kürtaj için randevu alın 3. ailene anlat ben bakireyim ama sürtündük biraz bulaşınca da hamile kaldım deyip bekar anne olarak doğur bebeğini...[/QUOTE

arkadasim bukadarda guzel anlatilmaz yani bravo:roflol::roflol::roflol::roflol:

hahahah cok güldüm yaa harıka yazmıssınız :)))
tek czgi ıcın de tek çözüm var bıde o da cok komık :D sürtunemey devam ama fazla bulastırmadan hişhihihihihi kaydirigubbakcemile3

Sürtünme nedir yaa. Yapacaksanız doğru düzgün yapın şu işi. Ya da bu kadar korkuyorsanız yakınına bile yaklaşmayın. Valla anladığım kadarıyla kızların yarısı bir ömür sürtünüyor sonra da bi saf bulup bakireyim ben elime erkek eli değmedi diye bi güzel kandırıp evleniyor.

ıki dk da bir gebelik testi yapmak yerine burda konu açıp yorum okuyorsunuz ya.

Ben de ne diye okuduysam. neyse.

Sürtünme nedir yaa. Yapacaksanız doğru düzgün yapın şu işi. Ya da bu kadar korkuyorsanız yakınına bile yaklaşmayın. Valla anladığım kadarıyla kızların yarısı bir ömür sürtünüyor sonra da bi saf bulup bakireyim ben elime erkek eli değmedi diye bi güzel kandırıp evleniyor.

İki dk da bir gebelik testi yapmak yerine burda konu açıp yorum okuyorsunuz ya.

Aynen, surtunme modasi:roflol: tovbe yaaaa.!

çift çizgi hamilesin....
çift çizgi için çözüm: 1.en yakın evlendirme dairesine gidip nikah tarihi alın 2. en yakın polikliniğe gidip kadın doğum doktorundan kürtaj için randevu alın 3. ailene anlat ben bakireyim ama sürtündük biraz bulaşınca da hamile kaldım deyip bekar anne olarak doğur bebeğini...
:roflol::roflol: koptum ya

ıki dk da bir gebelik testi yapmak yerine burda konu açıp yorum okuyorsunuz ya.

ben surtunmeyi kk da ogrendim:ecrin_bebek:ama karar verdim bende bu modaya uyacam. belki o zaman bebisim gelir bana

hem korkuyorlar hemde yiyecekleri haltalrdan geri kalmıyorlar. korkuyorsan ne yapıyorsun kardeşim çocukda değilsinizki doğum kontrolü öğretelim. bence kafa kırıyor bunlar bakalım ne cvp verecekler diye

çift çizgi hamilesin....
çift çizgi için çözüm: 1.en yakın evlendirme dairesine gidip nikah tarihi alın 2. en yakın polikliniğe gidip kadın doğum doktorundan kürtaj için randevu alın 3. ailene anlat ben bakireyim ama sürtündük biraz bulaşınca da hamile kaldım deyip bekar anne olarak doğur bebeğini...

:lepi::lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Konunun sahte veya gerçek olması yorumlarımızı değiştirmemeli.
Bir noktaya farklı açılardan çizilen doğrulardan oluşan küme artık yamuk ve karışık şekilleri oluşturur,
Oysa aynı noktaya aynı açıdan doğrular çizerseniz istikrarlı ve düz bir çizgi elde edersiniz.

Bilmem anlatabildim mi :)

:roflol::roflol: koptum ya

ben surtunmeyi kk da ogrendim:ecrin_bebek:ama karar verdim bende bu modaya uyacam. belki o zaman bebisim gelir bana

=)))))))))))kizlar supersiniz yaaaaa...:roflol:

Eeeee konu sahibi nerde bu arada=)))burdada amma cok kafa yapan var....:delphin:

Back
X