Yoksa kısır mısın?

Bende konuya yazayım.
Ben konular denk geldikçe yazmaya çalışıyorum, benim çocuk sahibi olmam şu anki tıp şartlarına göre imkansız, eşimle tanıştığım ilk gün söyledim, 1,5 yıllık evliyim, ailesi biz tanıştıktan sonra 4. ayda öğrendi, bana tek bir soruları imaları olmadı.
Eşim çok farklı, ilgili bambaşka bir insan, kim nasıl farketmemiş biz nasıl tanıştık, hepsi ayrı mucize.
Ben 10 yıldır biliyorum, Rabbimin vermediğinde daha büyük mucizeler gizlidir dedim, beni seçti dedim, hiç evlenmem demedim, hiç beklentim yoktu, bugünümü yaşıyorum yarınımdan korkum yok, evlat edin diyenlere çare değil tercihim olur neden olmasın diyorum.
Tek bir kişi hariç bu konuda üzülmedim, bu duruma karşı hayat sana yapacağını yapmış haberin yok dedi, neden anne olamadığın belli dedi, ztn olma dedi, Allah kalbine göre versin dedi,dahasını yazmayayım ortada ne vardı haketmiş olabilirmiyim sorularını dile bile getirmiyorum bilenler bilir, Bu kabağın elbet sahibi var diyorum, hikayenin devamı googleda bulunabilir.

Bu kabağın sahibi var benim gücüme ne kadar gitti, bu kabağın sahibi kimbilir ne kadar üzülmüştür.

Çok çirkin bir laf. Şu an düşünmediğiniz için yapmıyorsunuz. Ama ya istediğiniz halde olmasaydı bu lafa ne kadar üzülürdünüz. Bizim milletimiz hiç düşünmeden konuşuyor

Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamanıza. Gerçekten çok düşüncesizce. Allah en güzel samanda sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

the king of patavatsız ödülü goes tooo teyzeeee

Yarın bigun kız çocuk doğurursan " kocana bir erkek evlat veremedin" de der bu yaşam formu...

Okuyunca cok duygulandim ve ayni zamanda kizdim da. Hayatimda böyle bir terbiyesizlik görmedim. O nasil bir teyze! Kesinlikle takma öyle laflara. Bir tanidigim senin ile benzer seyler yasadi ve sonunda cocugu oldu. Umarim en yakin zamanda bebegini kucagina alirsin canim.

Ve sunuda söylemek istiyorum, yarim anne degilsin sen. O iki cani sen tasidin. Sen bir annesin. Hic kimsenin senin morelini bozmasina izin verme.

Allah sabir versin sefaatciniz olsunlar insallah.cok iyi yapmissiniz ayni yollardan gectim iyi bilirim o patavatsiz densizleri.insallah saglikli bir bebeginiz olsun.insanlari umursamayinca hayat coook guzel ve huzurlu kesinlikle it urur kervan yurur.
Amin Allah bin kere razı olsun.. çok sağolun.. her isteyene inşallah..
Allah gönlüne göre versin kardeşim kısa zamanda kucağını doldursun inşallah benim de aminn
Amin cümlenin gönlüne göre inşallah.. sagolun..
benim bile içim daraldı. ne rezil bi insan bu o bebeği oraya koyabilmek, büyütebilmek sanki bizim elimizde. yok olsun böyle insanın yarasına basan insanlar
Yara evet.. hep kanayan yara.. bir türlü kabuk bağlamayan yara.. Ama geçecek inşallah.. sagolun..

Umarım 'o gün' gün çok yakındır
Umarım.. çok sağolun..

Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamanıza. Gerçekten çok düşüncesizce. Allah en güzel samanda sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Anladın dimi oayl.. inan bir sürü var bunlardan Ama olsun genede biz çoğunluktayız
Amin inşallah her isteyene.. bize de..

Bir değil bin kere razı olsun Allahım.. çok teşekkür ederim..
Umarım yakında güzel haberler alırım ama bunlar için değil burda benim için iyilik dileyen sizler için.. Allah gönlünüzün muradını versin..

Abartmiyorsunuz, ama sansli oldugunuz nokta aile baskisi yok. Biz esimin ailesi tarafindan baski altindayiz. En son kiz kardesleri oyle sıkıstırdıki korunduk evet dedim halbuki oyle birsey yok olmuyor mu niye olmuyor sorularindan kacmak icin dedim.. Cok bunaltici bir durum sizi anliyorum

Belkı korunmus olsaydım söylenenlerı çokta takmazdım evlendgm iilk ay hamıle kaldm ve dusuk yaptım 2 seneye yakın olmuyor okadar laf işittimkı tembelmısın ? Dokuz kısını yediğini yiyıyosun bı kışinin cıkardığını çıkaramıyormusn gıbı doğuramıyorsun gıbı malesf insanlık kalmadı allaha havale etmekten bska bsy gelmıyor elden

Ay ne kadar iğrenç kelimelere maruz kalmışsınız. İlk defa duyuyorum bu lafı. Allah akıl fikir versin. Bu lafı diyenlere, Allah kimine de bazı nimetleri ya geç veriyor ya hiç vermiyor, mesela size hiç neyin nimetinden vermemiş demek lazım.

Bu arada eğer istiyorsanız inşallah en kısa sürede bebişiniz olur. Yani bir sefer olmuş neticede yine olur inşallah

En yakinlari daha çok deser insanın yaralarını ne yazıkki..Kardesin bile olsa..Kendi bebekleriyle hava atarlar,her işin ucunu sana dokundururlar.Bu ay da mi yok bebek derler..Seks iliskine bile karışma hakkını kendinde bulurlar.Şunu yap bunu yap derler..Bebeğin karnına ölür demekki sende bi maraş var derler.Allah vermiyorsa yapacak bişey yok halbuki ama kıt beyinliler anlamaz..Imtihanimiza bir de onlar eklenirler..

Niye bu insanlar karşıdakini kıracak incitececek lafları bilerek söyler. Birinin çocuk iseyip istememesi en özeli. Ne diye kurcalarlar. Benimde bir yengem var . Beni aradı geliini hamileymiş. Çok mutlu şekilde dedi ki , biz seni geçtik senin daha yok gelde bu insana Cevap ver. Bozuldum kapattım. Akıllara zarar.

Çok istiyorsa kendi yapsın diyecektim ama siz zaten o cevabı vermişsiniz. Konu en ufak şekilde tekrar açılırsa, yatak odanıza karışamayacağını ve bunun terbiyesizlik olduğunı söyleyin derim çünkü gerçekten de büyük terbiyesizlik yaptığı. Aman o teyze, kırılmasın diye düşünüyor olabilirsiniz ama o da sizin kırılıp incinebileceğinizi düşünmeden konuşmuş, gerçekten bir probleminiz olabilirdi, tedavi oluyor olabilirdiniz, evlat edinmeyi düşünüyor olabilirdiniz bunları düşünmeden sorabiliyorsa istediğinizi söyleme hakkınız var bence. Hem belki kuzenlerinizi aynı dertten korumuş olurdunuz gelecekte.

Öyle durumda ‘korunuyoruz biz, doğum kontrolü bildin mi?!’ Demek lazım. Arsıza arsız yüzsüze yüzsüz cevap vermek lazım.

Insanlar ne kadar vicdansiz olmus
Üzülmeyin kınadığını yaşamadan ölmezmiş hiç kimse

Allah buyuktur siz inanciniz guclu tutun dediginiz gibi rabbimin mucizesinden sual olunmaz. Allah yokdan var edendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…