Yoksa kısır mısın?

Loranne bugün başıma gelen olayı anlatayım sende yalnız olmadığını bil..
2015 yılı temmuz ayında erken doğumla oğlumu 2017 eylül ayında kalbi duran kızımı kaybettim yarım anneyim yani.. Rabbimin takdiri dedim tevekkül ettim sabırla yeni umudun gelmesini bekliyorum
Ama inanılmaz yaralıyım tabi.. hele ki son aylarda dayanılmaz olmaya başladı..
Neyse gel gelelim mevzu bugün balkona çamaşır asarken vuku buldu
Karşı apartmanla balkonlarımız çok yakın.. tam karşımda da densizin biri oturuyor o balkondayken özellikle çıkmamaya özen gösteriyorum lakin bugün ne olduysa çıktı karşıma.. bu arada aramızda hiç bir muhabbetin olmadığını söyleyeyim
Ağzını yaya yaya "naabıyon" dedi "sağolun" dedim sohbet etmemek için siz nasılsınız bile demedim işimi yapmaya devam ettim "hep büyük insan kıyafetimi asacan Ne bekliyon artık? Keyifte bir yere kadar.." dedi..
Bi 10 saniye falan kalakaldım
Sonra "pardon?" dedim "sizin üzerinize vazife mi Bu? Ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz da böyle gevşek gevşek konuşuyorsunuz? Bir daha duymayayım Hasbinallah yaa!!" dedim girdim içeri çat diye de vurdum kapıyı.. ama nasıl sinirlendim.. sonra sakinleşince bir aile grubumuz var oraya yazdım herkes benim gibi tepki verirken annemin kız kardeşi(!) kendisi 48 yaşında.. "tepki vereceksin diye bizde soramıyorduk bir sorun mu var eşinde ya da sende? Bi bebeği büyütemiyorsun karnında hayırdır?" demesin mi? Kalbim sıkıştı inan..
Gün boyu ağladım..
Ama şimdi düşünüyorum da çok da önemli değil Allah herkesin gönlünün muradını versin iyilik düşünen iyilik konuşan iyilik tam aksini yapan kötülük bulsun dedim aldım bitki çayımı elime sokakta gezen hayvancıkları ışıkları seyrediyorum ve şükrediyorum En azından doğruyu yanlışı ayırt edecek yetiye sahibim Kimsenin kalbini incitmeyeyim diye elimden geleni yapmaya devam edeceğim belki bir gün biterler umarım hepsi..
Sözün özü yalnız değilsin sakın üzülme!

kaba tabirle "it ürür kervan yürür"....

Kısır sözcüğü de çok itici , elti ve görümce sözcüğü gibi aynı.İnsan sorucaksa bile böyle mi sorar? Teyzeniz saçmalamış.Düşünüp durmayın boş yere.Seks hayatınızı soruyor farkında değil galiba.Yaşça büyük evli kadın genişliği de başka kimde var , bilemedim.Pat pat cinsel sorular , cinsel içerikli fıkralar , yatak odasını sormalar hep bu yaşça büyük evli kadınlarda.Teyzeniz de bu sınıfa giriyor maalesef.

Allah sabir versin sefaatciniz olsunlar insallah.cok iyi yapmissiniz ayni yollardan gectim iyi bilirim o patavatsiz densizleri.insallah saglikli bir bebeginiz olsun.insanlari umursamayinca hayat coook guzel ve huzurlu kesinlikle it urur kervan yurur.

Çok terbiyesizce davranmış
Velevki öyle ve söylemek istemediğiniz için öyle bi cevap verdiniz, nasıl yıkardı sizi o cevap o an
Kendisi 2 tane doğurmuş da eliyle mi koymuş rahmine
Sakinliğinize hayran kaldım

Annen teyzeni doldurmuş olmasın kendi söyleyemediği için. Yoksa daha genc 2 cocugu olan bir kadının hadi cocuk yapta sevelim demesi bi tuhaf.. Annenin ağzını ara bence

Aman Allah korusun dediginizde aminn denir bilemiyorum artik derse ben art niyetli yaftasini yapistiririm.

Hadsiz ya insanin kendi kanindan olan dusman olursa boyle el adamin agzina tukurur..
Sinirlendim bilemiyorum artik ne salak kadin.

Allah gönlüne göre versin kardeşim kısa zamanda kucağını doldursun inşallah benim de aminn

F.ck teyze!!!! Benım teyzeciiim nasıl da destek olmustu tedavimde. Arayıp arayıp ona aglamıstım.. o soruya ‘öyle olsam cok sevıneceksın herhalde,bu ne biçim sorma sekli?’ Derdim

Ben oglumdan sonra suan 13 sene sonra tekrar hamileyim.
Istemedim bilerek gezdim tozdum oglumu doya doya buyuttum.

Hep o 10 sene aralığında çocuk mu olmuyor?
Niye yapmıyorsunuz?
Yapsana
Yapsana diyenlere kisirim yumurtamın kulbu yok dedim.

Çünkü böyle densizlere tahammulum yok.

Şimdi de tüp bebekle yaptim dicem ki alakası yok sorarlarsa cunku bu seferde aaa 13 sene sonra çocukmu derler bunlar beklerim.

benim bile içim daraldı. ne rezil bi insan bu o bebeği oraya koyabilmek, büyütebilmek sanki bizim elimizde. yok olsun böyle insanın yarasına basan insanlar

Umarım 'o gün' gün çok yakındır

Düşerek kim konuşuyor ki
Ağzı olan konuşuyor işte sıkma canını

Aynı mevzular benim başima geldi. Densiz çok sıkma canını insanların ağzı torba degil büzemiyoruz malesef, bize soran esimin amcasınin oğluydu afedersiniz kendisi bir b..kmuş gibi evlilugimizin 3. Yilındamiydi tam hatırlamiyorum. Gevsek gevsek tabir ile ne o kısırmisiniz gibi kelimelerde bulunmuş esim üzulmüs bana geldi anlatti ben köpurdum. Kaynanama soyledim. Elalemin derdi benim özel hayatimimi verdi dedim. Cocugum olunca bakimini o mu üstelenecek dedim. Kendi con iyi bir baba yada eşmiş gibi bunu nasil söyluyor dedim. Kayinvalidem saka yapmıs oylr soyluyor dedi. öyle şakami olur. Kimse benim yatak odama karışmasın dedim verecek olan Allahtır dedim.

Akraba iyi bisey olsaydı akbaba gibi açık aramazdı o yüzden takma kafanı

Evladım olmadı oldu 2010 ýilinda ve 2012 yilında kaybettim meleklerimi Rabbim herseyin hayırlısini nasip etsin cümlemize

Hem insanlar isteyerek de çocuk sahibi olmamayı tercih edebilir. Bugun bir çocuk sahibi olmaya karar vermek, inanılmaz büyük sorumlulukları beraberinde getiren bir olay. Bir kadın doğum sancısından korktuğu için, vücuduna iyi bakmak istediği için ya da şu ilk 3 aylık dönemdeki korkunç mide bulantıları, baş dönmeleri vb. gibi hamilelik yan etkilerinden korktuğu için de çocuk sahibi olmak istemeyebilir. Eşi de istemiyorsa elaleme laf düşmez. Bizim toplumumuz maalesef ki özel hayata saygı diye bir kavramı bilmiyor. Herkes mahallenin muhtarı gibi, herkesin hayatındaki en ufak bir gelişmeyi mercek altına alıyor, konuşuyor, ahkam kesmekte sakınca görmüyor. Herkes kendi işine baksa hiç böyle sorunlar kalmayacak ama işteee.. Emin olun okuyanında da bu böyle okumayanında da .. Ne çok seviyoruz milletin özel hayatını didiklemeyi.

Yok mercimek köftesiyim deseydiniz hemide limonlu limonlu

Bazı insancıkların burnu nasıl da uzun oluyor ya hu her konuya batırıp mundar ediyorlar

çok terbiyesiz bişey yaptığı kısır mısın diye sormak ne demek ya..
insanımız böyle densiz yani çocuk çocuk diye baskı yapıyorlar sonrada çocuğun oldu diyelim bu sefer 2. nerde 3.nerde diye sorup dururlar.
sinirlendim okuyunca..

Başlığı okuyunca kayınvalideniz demiş gibi hissettim. Daha 6 aylık evliyken kayınvalidem bana demişti bir doktor var çok iyi ona götürsem hemen anlıyor çocuğu olur mu olmaz mı diye 6 ay olda hala bir şey yok yoksa kısır mısın? demişti ama sizin teyzenizmiş. Patavatsız insanlar boşverin gitsin. Benimkisi sonradan inkar etti ben öyle bir şey demedim dedi. Bende ömrümde senin kadar yalan söyleyen söylediğini inkar eden insan görmedim bundan sonra sesini kaydedeceğim inkar edeme diye dedim çok bozulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…