Yoksa kısır mısın?

Sonra da "Kısır mısın yoksa, haberim mi yok?" dedi. Ben de "Aman Allah korusun teyze" dedim. Güldüm buna ya :) Kısırlık kötü bir şey değil, hiç bir hormona maruz kalmadan istediğin gibi sevişebiliyorsun eşinle, ben yıllardır böyleyim, çok korkulacak bir şey değil. Teyzeniz densiz, sizde ağzının payını vermişsiniz, durmayın üzerinde

Çocuk düşünmeyen için haklısınız, korunmadan sevişme özgürlüğü oluyor :) ama ben istiyorum o yüzden dedim. Çok teşekkür ederim, umarım rahatsız olduğumu anlamıştır.

iki çocukdan bıkınca az rahat ınsanları gorenler yapar bunu genelde.komşum var hamıleydık ıkımız. bır ay vardı aramızda.bır kızı daha var ama kızı 4 yaşında. hamıleyken istemıyodum kaza oldu falan dıyodu bende olsun Rabbım nasıp etmiş razı olmak lazm ıdeal yaş dedim.daha sonra bana haspam daha kızım 1 yaşına gelmemiş peşpeşe doğur buyut zorlanırsın yoksa bak ben buyutuyorum ne guzel(ben kızımı alıp gezer ederim mahallede hava alsın dıye).işe gıdınce kım bakcak aayhh bak kreşe verılmez annenin kendısı buyutmelı(doğumdan once kızını kreşe vercektı herkez gonderıyomuş çünkü)kapıdan bızı gozlemeler sen şunu yaptın demesı benım bıle haberım yok aaa konu buldum kenıme açacak boyle işte sıkma canını.

Yok abartmiyorsun aynisi eltim benim yüzüme söylemişti .

Tatlım bu dediklerini tedavide olan insanlara söylüyorlar düşün artik.

Elle tacize bile uğradım bebek var mı diye ..

Lafını esirgeme başka türlü basedemezsin yoksa . Kırmayayım diye kırılma sakın kimseye.

Patavatsizligin lüzumu yok teyze olsa da .

insanların merak etmesini, belki bu konudaki bilgilerini paylaşmak istemelerini tuhaf bulmuyorum.

Ama bu teyze gibi düşüncesiz ve patavatsız olanlar tamamen kötü niyetli gibi.

Hem de 35 yaşında olup bu şekilde konuşması hepten garip.

Ah o teyzeler yok mu ben de kaçarak evlendim resmi nikah falann oldu hemen hamile kaldım düğün iki ay sonra oldu ben 1.5 aylık hamileydim teyzem çocuğu önceden mi yaptınız dedi açık açık kızdım çünkü kaçmadan önce regliydim teyzem de bizdeydi bayram sebebiyle biliyodu öyle demesine kızdım çok olmuyosa da kime ne bir de açıkça kısır mısın denmez belki kısırsın daha da alınıp kötü olsan ne olcak teyzen genç daha bilmesi lazım ki millet onun yaşında evlenip çocuk sahibi oluyo

Yasli basli insanlar boyle laflar soylediginde eski kafali diyip gecebiliriz ama teyzen 35 yasindaymis bazen insanlarimizin kafası hiç bir zaman degismeyecek diyip umutsuzluğa kapiliyorum.

Hayir gercekten kisir olsaniz ne olucakti kisir misin diyince ne diyecekti.

Insan kisir da olur hasta da olur maddiyati kotu de olur bekar da olur olurda olur bu bir insani eksik yapmaz insanligindan bir sey kaybetmez.

Ama insanlarin acigini aramak ve acik zannettikleri bir konu uzerinden insani acitmak insani insanliktan cikartir.

Herkese çok teşekkür ederim Beni mutlu ettiniz, en azından buradaki herkesin bu tür şeylerin sorulmayacağını, en azından böyle sorulmayacağını düşünmesi çok güzel. Umarım bir daha böyle şeylerle karşılaşmam; hiçbirimiz karşılaşmayız.

bunlar bizim toplumumuzda hep yaşanıyor ben bunları özel hayata taciz olarak düşünüyorum sonuçta bu iki kişiyi ilgilendiren bir mevzu öncelikle allah hayırlısını nasip etsin takma kafana deymez

Benim teyzem de çok kıskanç bir kadın anneme tembih ettim şakın söyleme hamile olduğunu diye Öğrenince 5 aylık fln dum anneme diyormuş ki hani onlar düşünmüyor du daha sanki ona sorcam

İstersen kırkından sonra anne olursun kırkından sonra anne olup da yirmisinde anne olanlardan on beş kat daha iyi annelik yapan çok kadın tanıdım. Ayrıca 35 yaşınsa olup 70lik annane modund milletin yatak odasına karışıp çocuk sevmek istiyorum demek nedir ya? Millet sevmek istiyor diye çocuk mu yapılır. İyi ki teyzem yok dedirten bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…