Yoksa 'o' evleneceğim kişi değilmi

Umarım değildir çünkü bu adamla(lafın gelişi tabi) evlenirsen çooook mutsuz olacağın ortada..özgüvensiz,sorunlu,saygısız,kafasının dikine giden hatta anlattıklarına bakılırsa çooook sıkıcı birine benziyor ne buldun allah aşkına bu adamda..

Ormana,korulara sahile pikniğe parka gitmek çok güzeldir biz türklerde pek bu kültür yok ama yurtdışında parklar falan deli gibi dolu..ancak bir aktivite yapılmalı mesela ben pazarları köpeğimle sahile ya da parka gidiyorum ve ona top oynatıyorum sonrada bir cafede birşeyler içip dönüyoruz..herşey para değilki..sahilde bisiklet sürebilirsiniz..ormanda yürüyüş,koşuya çıkabilirsiniz,piknik yapabilir,kitap okuyabilirsiniz ama bön bön gidip 6 saat oturmak hakkaten tuhaf

Son düzenleyen: Moderatör:
amacınız sadece evlenip harala gürele bir ilişki sürdürmekse "evet, evleneceğiniz kişi o" olabilir
ama amacınız mutlu olmaksa ve sevgilinizin sizi bu mutluluğa götürecek araç olduğunu düşünüyorsanız "hayır, evleneceğiniz kişi o" değil.

Bence kadinlarin en büyük hatasi iliskide buyukeksikler varken evlenip istemdisi olarak evlendikten sonra degismesini bbeklemek. Şöyle bisi var sen bu adamla evlenince hicbirseyin degismesini bekleme o degismeyecek demiyorum ama evlenince boyle bir beklentiye girme degisecekse simdi degissin ve bence degismeden ciddi kararlar almamalisinn.s

bak aslında daha evlenmeden şanslısınki sorunları görüyorsun gösteriyor kendini genelde yapılan hata bu böyle biriyle sırf karizmatik diye ne biliyim çekti diye kaşı gözü güzel diye evleniliyor sonrada deişmesini bekliyoruz adam şimdiden belli bir işde durmuyo sebatsız seniide çalıştırmıyor huzursuz ediyo kıskanıyo vs aşırı tepkiler veriyo sen sarılıyosun vs alttan alıyosun barışıyosunuz yahu evleneceğin insanın önce bi insani ilişkilerine başkalarıyla dialoglarına bakmalısın işine bakmalısın konuşma uslubu saygısı vs vs adam agresif aşırı tepkili çalışmıyor bunda ne buldun sana saygısı yok belliki kafasıda fazla çalışmıyor ormana durmadan gidilipde oturulurmu :) herşey tabiki para deil bende bi restorana ne biliyim bara vs gibi yerlere gitmeyi sevmem ama kamp yapın gitmişken yanınızda bişeyler götürün piknik yapın bisiklet sürün iki fidan alıp dikin mesela devletin kimsesiz çocuklar için tuttuğu evler var her şehirde var onların yanına gidin barınaklara gidin hayvanlarla oynayın ayrılmak istemiyosan yanlış yaparsın tabi ama otur konuş olmaz böle de tedavi olsun lösevde gönüllü çalışın arada oda çok zevkli ne bilim valla ben yapıyorum ilk başlarda eşim kamp dışındaki etkinliklerimi sevmedi hatta beni deli bile sandığı olmuş ama şimdi gayet iyi gidiyo sanada iyi gelir hem ama önce bu aşırı tepkilerinden kurtulmasını sağla tabi ayrılmak istemiyosan

Hahahahhahahaha bu kısma çok güldüm yalnız hahahahah çok hoşuma gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahhahahaha bu kısma çok güldüm yalnız hahahahah çok hoşuma gitti

:)) ya napiiim ilk okuduğumda ormana gittik diyince gerisi okumadan oha dedim sonra daraldım falan 6 saat oturduk öle diyince nebilim çok tuhafıma gitti hiç yerimde durmam yani bende çok giderimde 6 saat oturmuşluğum olmadı hiç ahahaha bide iki gün üstüstemi ne gitmişler

Hahahhahaah yemin ederim hala gülüyorummm tespitin çok doğru ama söyleyiş biçimin o kadar hoş ki..
Tabi bir adam ormana gidip konuşmadan 6 saat geçiriyosa ya çooook zeki/düşünür falan olması lazım ya da cidden tam bir boş kafa..ee konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa pek akıllı olmadığıda ortada :)))

Tüm mesele bu mu?

Yani tereddüttün sadece 'Evlnemek-Evlenmemek' üzerine mi?

Yani 'Bu adam beni mutlu edemiyor, hayata aynı pencereden bakmıyoruz.' değil.

Sizi Mutlu edemeyen kişi doğru kişi değildir.
Uzatmaya düşünmeye gerek yok..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kndsi tiyatroya cocuk oyunlrina gonlunu verms bri ama ben izin vermdm gtmesne ickide icrtmyorm . Oda tayt gymeme karsyo . Numunelik diyen ve kafasi bos diyenler siz cok zekisiniz dimi .

bunun bir sonraki boyutu şiddet gibi duruyor. girdiği işlerden sürekli çıkacak, yanımda pastayı poşeti sürekli yere fırlatacak, kızgın şekilde lanlı lunlu konuşacak, biz barışmayalım sen inatçısın diyecek, ben de bu ilişkiye devam edeceksem o benim evleneceğim kişidir. sorunuzun cevabı net.

Evleneceğin kişi olup olmadığına sen karar vermelisin. Önce kendine şunu sor; mutlu muyum?
Her şeye rağmen mutluysan sorun yok ama mutsuzsan iş değişir. Yaşayan bilirmiş her şeyi ama bana pekte umut vadediyormuşsunuz gibi gelmedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…