Sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. kendi saatlerce oturuyor . dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. en ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. konuştuklarımız bi iki kelime. saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. geçici dövme yaptırdım kızdı . yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. o işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. o da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki.
bak aslında daha evlenmeden şanslısınki sorunları görüyorsun gösteriyor kendini genelde yapılan hata bu böyle biriyle sırf karizmatik diye ne biliyim çekti diye kaşı gözü güzel diye evleniliyor sonrada deişmesini bekliyoruz adam şimdiden belli bir işde durmuyo sebatsız seniide çalıştırmıyor huzursuz ediyo kıskanıyo vs aşırı tepkiler veriyo sen sarılıyosun vs alttan alıyosun barışıyosunuz yahu evleneceğin insanın önce bi insani ilişkilerine başkalarıyla dialoglarına bakmalısın işine bakmalısın konuşma uslubu saygısı vs vs adam agresif aşırı tepkili çalışmıyor bunda ne buldun sana saygısı yok belliki kafasıda fazla çalışmıyor ormana durmadan gidilipde oturulurmu :) erşey tabiki para deil bende bi restorana ne biliyim bara vs gibi yerlere gitmeyi sevmem ama kamp yapın gitmişken yanınızda bişeyler götürün piknik yapın bisiklet sürün iki fidan alıp dikin mesela devletin kimsesiz çocuklar için tuttuğu evler var her şehirde var onların yanına gidin barınaklara gidin hayvanlarla oynayın ayrılmak istemiyosan yanlış yaparsın tabi ama otur konuş olmaz böle de tedavi olsun lösevde gönüllü çalışın arada oda çok zevkli ne bilim valla ben yapıyorum ilk başlarda eşim kamp dışındaki etkinliklerimi sevmedi hatta beni deli bile sandığı olmuş ama şimdi gayet iyi gidiyo sanada iyi gelir hem ama önce bu aşırı tepkilerinden kurtulmasını sağla tabi ayrılmak istemiyosan
Hahahahhahahaha bu kısma çok güldüm yalnız hahahahah çok hoşuma gitti
:)) ya napiiim ilk okuduğumda ormana gittik diyince gerisi okumadan oha dedim sonra daraldım falan 6 saat oturduk öle diyince nebilim çok tuhafıma gitti hiç yerimde durmam yani bende çok giderimde 6 saat oturmuşluğum olmadı hiçahahaha bide iki gün üstüstemi ne gitmişler
Hahahhahaah yemin ederim hala gülüyorummm tespitin çok doğru ama söyleyiş biçimin o kadar hoş ki..
Tabi bir adam ormana gidip konuşmadan 6 saat geçiriyosa ya çooook zeki/düşünür falan olması lazım ya da cidden tam bir boş kafa..ee konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa pek akıllı olmadığıda ortada :)))[/QUO
he birde konuşmadan off patlarım valla iki gündür eşimle konuşmuyorum yüzyılın buluşunu icad edecekmişim gibi bi havam var evdezor bi durum evleneceğim kişi o deilmi diye konu açtığına göre ayrılmayı düşünmüyoda konu sahibine alahdan yardım mantık diliyorum :))
Hahahhahaah yemin ederim hala gülüyorummm tespitin çok doğru ama söyleyiş biçimin o kadar hoş ki..
Tabi bir adam ormana gidip konuşmadan 6 saat geçiriyosa ya çooook zeki/düşünür falan olması lazım ya da cidden tam bir boş kafa..ee konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa pek akıllı olmadığıda ortada :)))[/QUO
he birde konuşmadan off patlarım valla iki gündür eşimle konuşmuyorum yüzyılın buluşunu icad edecekmişim gibi bi havam var evdezor bi durum evleneceğim kişi o deilmi diye konu açtığına göre ayrılmayı düşünmüyoda konu sahibine alahdan yardım mantık diliyorum :))
Hahaha zaten hergün üst üste sevgiliyle ormana gitmek yeterince tuhafken birde konuşmadan ağaca yaslanıp oturmak...töbee töbeee :))))
Hahaha zaten hergün üst üste sevgiliyle ormana gitmek yeterince tuhafken birde konuşmadan ağaca yaslanıp oturmak...töbee töbeee :))))
halk arasında bi laf var bitmiş okey dönüyo diye sanırım bu duruma uyuyo şimdi pastayı vs fırlatıyor sonrada işte evleniyolar herşeye rağmen aşk afedermi afetmiyo adam uykudan uyandırdı diye boğazını sıkıyo hamileyken dövüyor vs vs sonrada ben napacam yardım edin diyo söylüyoz işte evlenme evleneceğin bu kişi deil valla bura benim psikolojimimi bozuyo nedir
halk arasında bi laf var bitmiş okey dönüyo diye sanırım bu duruma uyuyo şimdi pastayı vs fırlatıyor sonrada işte evleniyolar herşeye rağmen aşk afedermi afetmiyo adam uykudan uyandırdı diye boğazını sıkıyo hamileyken dövüyor vs vs sonrada ben napacam yardım edin diyo söylüyoz işte evlenme evleneceğin bu kişi deil valla bura benim psikolojimimi bozuyo nedir
Benim en en sinir olduğum şey insanların "kurban" psikolojisine girip kaderimmiş diyerek işin içinden çıkmaları..yahu allah akıl vermiş fikir vermiş adam zaten sevgiliyken ne olduğunu belli ediyor buna rağmen evleniyolar sonra evlenince dayak yiyip,hakaret işitip,aldatıldıklarında kaderi suçluyor..tabi Allah bazı kullarına torpil yapmış töbee töbee..(konu sahibini kastederek yazmadım )
Ama dediğin gibi şimdi hakaret eden evlenince şiddet uygular..şimdi gözü dışarda olan evlenince aldatıyor..evlenince herşey dahada kötüye gidiyor genelde..
Benim en en sinir olduğum şey insanların "kurban" psikolojisine girip kaderimmiş diyerek işin içinden çıkmaları..yahu allah akıl vermiş fikir vermiş adam zaten sevgiliyken ne olduğunu belli ediyor buna rağmen evleniyolar sonra evlenince dayak yiyip,hakaret işitip,aldatıldıklarında kaderi suçluyor..tabi Allah bazı kullarına torpil yapmış töbee töbee..(konu sahibini kastederek yazmadım )
Ama dediğin gibi şimdi hakaret eden evlenince şiddet uygular..şimdi gözü dışarda olan evlenince aldatıyor..evlenince herşey dahada kötüye gidiyor genelde..[/QUOT
ergenlikde benimde böyle bi sevgilim oldu ilk tanıştık konuşuyorum bilmişsin dedi arıyo nerdesin diye yürüyüş yapıyoruz arkadaşımla diyorum çok geziyosun diyo :)sürekli bi beni bozma abası her söylediğime konuyu bile anlamadan direk muhalefet çürütmeye çalışması sürekli kapalı bi avm de aynı yer ama aynı masagörüşmek istemesi babasının yanında çalışıyo durmadan kavga ediyo yanımızdan biri geçiyo dik dik bakıyo en son bana okulu bırak dedi bide ödülmüş bana dünyayı bağışlıyomuş gibi senle ciddi düşünüyorum demezmi anaa dedim bunun kafa yanmış şuan allahdan ki bekar çocuğuda yok evlide deil daha evlenmeden yaşanmışlıklarını düşündüğü için ayrılmak istemiyo
nerden buldun bu numuneliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?