Pek sizi seviyor gibi gelmedi bana yani bole biriyle mutlu olcaginiza inaniyorsaniz bisey diyemem tabi ama tepkileri cok aşırı değil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuşmayı denedin mi canım? :26: Oturup konuşursan belki orta bir yol bulursunuz.
Ne desem bilemedim. Yaptıkları doğru değil
hep inat yapıyormuşum derdin ne bana bukadar çektiriyorsun diyor. olamıyorum ki. ama çok yaşanmışlıklar var
Sanki baska sorunlari var gibi kafasi mi karisik biyere mi takik acaba? Yoksa sizinle mi ilgili sadece bu kadar asiri tavirlari? Cunku normal degil yani pastayi yere firlatmak inatlasmalari sanki hep sizin sabrinizi zorlayici hareketleri ozellikle yapiyor gibi, dayanilmaz tabiki bir cozum bulunmali.. Konustunuz mu hic noluyoruz fln diye hep mi boyleydi?
Yani bu işin altina baska seyler var gibi ya sevgisi bitti ya aklinda baskasi var bilmiyorum ama hakkınizda hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün yalvarta yalvarta canlı müzik olan bi yere götürdüm. öncede gitmştk oraya. yine yalvara yalvara dansa kaldırdı. dans olayı güzeldi ama ne zaman büyüycek bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım :26:
of hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorm. bugün gidelim bu yerden canım sıkıldı dedim aldı elindeki poşeti yere vurdu . kalk gidiyoruz diye bi bağırdı neden mutlu olamıyorumki ben
Olmayacagi belli olan bir isi fazla zorluyorsun sekerim, o yuzden mutlu olamiyorsun bence.
Yani bu tavirlari neden cekiyorsun, neden kendine eziyet ediyorsun? BU isten bence sana bir yol olmaz, bu adamla birbirinize uygun degilsiniz. Yol yakinken don derim.
askerdyken bekledim onu onucay . Yildonumumz yasanmslklr hele dun ettigimi dans gozlerimin icine baka baka mutlu anilarimz cok ayrilmak deil niyetim sadece ne zaman bi hedefi olucak onu merak ediyorum
işten çıktım diye yemin edemiyosan etme lan dedi fırlattı pastayı gitti. kontür aldım hemen aradım geri geldi. biz barışırsak mutlu olamayız hep inatçısın dedi. bende ağladım saırldım felan barıştık. ama bizim aramızda sohbet yok. neşeli değl çok soğuk
Sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. kendi saatlerce oturuyor . dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. en ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. konuştuklarımız bi iki kelime. saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. geçici dövme yaptırdım kızdı . yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. o işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. o da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?