Yoksa 'o' evleneceğim kişi değilmi

Ergenliğini tamamlayamamış o. Bu kafayla da tamamlayacak gibi görümüyor. "O" evleneceğiniz kişi olabilir mi bilmiyorum ama eğer evlenirseniz boşanacağınız kişi olacağı kesin.

babanın sözünü dinle canım...evlilik hafife alınacak bir şey değil... Evlenecegin insan bütün gün gezip zaman öldürecegin biri değil , işi gücü düzgün ve sorumluluk sahibi bir insan olmalı.duygularına yenilme. Böyle bi adamla evlenmen hayatının hatası olur.acı ama gerçeeeeeeek :44:

Tek kelime babanız çok haklııı

konu sahibi arkadaşım sonuçda yatırıp boğazını kesmedi sen bişey sordun bizde adam akıllı cevap verdik sen en başda kendi konuyu anlatım tarzına bak erkek arkadaşını anlatırkenki uslubun şirin olmuş e sen bile espri yaparar anlatmışsın ne var bunda sana hakaret edilmedi kendimizden bile örnekler vererek anlattık smaimiyetimiz ortada yani kaldıki birbirimizin verdiği cevaplar yorumlar komik geldi güldük sen diğer konuları fazla okumadın sanırım kadının biri kocasından dert yanıyo ayrılsammı diye fikir soruyo millete kadına neler ediyolar azarlıyolar bakıyolar lafdan anlamıyo kızıyolar fake sin sen böle bi derdin yok diyolar yani görüşe yoruma açık bi site insanların geneline burdakileride akıllı sanıyodum diyemezsin şahsa hakaret ve genelimize bir hakaret oluyo ki buda senin için iyi olmaz ozaman bizde başlarız ciddi ciddi hakarete ee olurmu ozaman olmaaaz hepimiz kadınız burda laf lafı açıyo konuşuyoruz fikir verip alıyoruz yeri geldiğinde derdin ortasında gülüyoruz ağladığımız bile oluyo bukadar büyütülecek ve hakaret edilecek bir şey yok

orman işlerinde bi işe girsin bırak onunla ömür geçmez, sen de kendine güzel bir hayat kur ...

diğer yorum yazanlara cevabını gördümde şimdi sen çokmu zekisin aynaya bak gibi arkadaşım fikrimi deiştirdim bence anlatığın erkek arkadaşına uyan bir kişisin evet cevap veriyorum evleneceğin kişi o hiç sorgulama vakit kaybetme artık hayal edebiliyorum sizin ilişki şeklinizi o pastayı yere fırlatsın sen yüzünü tırmala hakaret et o sana inatçı desin küfretsin sen ona et öle sürsün gitsin birbirinizi bulmuşsunuz

Şaşırarak okudum, mesele olmucak konular büyük bir problem olmuş ona. Bir ölür geçmez böyle biriyle hemde çalışmaya gönlü yokken.. Sana nasıl bakıcak.. Döver bile seni eve ekmek getirmezsen.!! Yolu yakınken ayrıl derim.

Aynaya bkta kendine gùl.

Muhattap olduğum kişi siz değilken, laf söyleme hakkını kendinizde bulmanız neden? Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Kendinizi terbiye edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogru duzgn cevap vrin ozmn yok karnmz agrdi gulmekten fln dert anlatyorz bin pisman ediosn bole insnlr soguttu beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…