Yoktur üstüme benim güzeli çirkin yapmakta :,(

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Çok kötüyüm, çok dardayım, boğuluyorum nolursunuz yardım edin arkadaşlar. Yaşım kazık kadar olsa da beynim inanın minicik artık bu yükü kaldıracak gücüm kalmadı. Uzun zamandır hayatımda kimse yoktu kah ben girmesini istemedim kah kapımı çalan olmadı. İş yerinden bir arkadaşımla aramızda samimiyetimiz artmıştı. Ama onu hiç başka gözle görmemiştim hatta onun yanındayken saçma sapan, rahat hareketler bile yaptığım olmuştur çünkü onu normal arkadaş olarak görüyordum hiç kasmıyordum kendimi. Daha sonra ne olduysa onun yakınlığından mı oldu yoksa benim duygusallığımdan mı bilmiyorum ama ona karşı bişeyler hissetmeye başladım. Ona daha yakın davrandıkça oda bana yakın davranıyordu hatta konuşurken bile gözlerimizin içine baka baka konuşuyorduk. Sürekli üstüme titriyordu benimle ilgileniyordu. O hem benim arkadaşım, hem ailem, hemde kalbimde taşıdığım kişi olmuştu. Ama ben onun için kimdim bilmiyordum. Her saatimiz beraberdi ben onun yanına gidemediğim için o sürekli benim yanımdaydı. Ben ne kadar kabul edemesem de arkadaşım her defasında bu adam senden hoşlanıyor bak görürsün bu hareketleri boş değil diyordu. Günler, haftalar böyle geçti aramız daha da güzelleşti, daha da samimi olduk derken son bir-iki haftadır ben herşeyi mafettim. Evet ben her güzel şeyi mafeden ben ! Geçen hafta ailesiyle ilgili sorunları varmış ve bir kaç gün yanıma hiç gelmedi aramadı, sormadı. Ben tabi içimden kurdum da kurdum.. Acaba ben mi yanlış bişi yaptım yada benim ilgimi anladı ondan mı gelmiyor diye. Bu kurmalarımın sonunda iki günde bir akşamları sürekli msj atıp halini hatırını sordum sonrasında da neden böyle uzak olduğunu benim mi bir yanlışımın olduğunu sordum. Oda hep seninle alakalı değil bazen böyle kendi kabuğuma çekiliyorum dedi.

Bu hafta onu bir başka arkadaşımın yanında gördüm. Onun yanında oturuyordu. Tabi beynimden kaynar sular döküldü onu o kadar çok kıskandım ki.. Her zaman benim yanımda oturması ve sonra da onu başkasının yanında görmem beni çok üzdü. (Halbuki onu arkadaş olarak görüyormuş ve kesinlikle öyle bişey olamaz dedi) Gerçekten de öyleydi.. Ben bu kıskançlığımın üstüne o sinir ve üzüntüyle ona trip atmaya başladım selam verdi yüzüne bakmadım, neyin var dedi önemli bişi değil biraz canım sıkkın dedim geçiştirdim. Bu gel gitlerim hem beni üzdü hemde onun.. Son zamanlarda yanıma hiç gelmemeye başladı. Akşamları yine ben neden artık uzak duruyorsun dediğimde odadaki başka çalışanla tartıştığını ve bu yüzden de odaya girmek istemediğini benimle bir alakasının olmadığını söyledi. Akşamları yine ilk msjı benim atmam suretiyle msjlaşmalarımız devam etti. Taa ki düne kadar. Dün de hiç göremediğim için artık son haddeye geldim içimdekileri taşıyamayacağımı anladım ve arkadaşım bu durumu öğrenmek için onunla konuşmaya gitti. Arkadaşıma "Benimle alakalı bir durum olmadığını, odada tartıştığı kişiyle karşılaşmamak için girmek istemediğini zamanla düzeleceğini" söylemiş. Sonra arkadaşıma " Neden bu kadar üzerinde duruyor Umut ? çok büyütüyor bu olayı" demiş. Arkadaşım da dayanamamış herşeyi anlatmış benim ondan hoşlandığımı söylemiş. Oda ben bunu zaten biliyordum demiş gülümsemiş. Ben ona hiç o gözle bakmadım ondan öyle bir elektrik de almadım bu duruma geleceğimizi hiç tahmin etmezdim demiş. Arkadaşım da "Madem onun duygularını biliyordun neden bunu ona açıklamak yerine samimi davrandın ümit verdin demiş. Oda ben ümit vermedim normal davrandım bu şekilde olacağını bilseydim hiç davranır mıydım demiş. Umut benim için çok değerli bende yeri başka diye de eklemiş. Sonra arkadaşım o zaman ben gidip anlatacağım senin ona o gözle bakmadığını demiş oda anlat ama çok bahsetme ben onunla konuşurum ama bu akşam olmaz senin konuşmanın üzerine konuşursam hoş olmaz demiş.. (BU NE ANLAMA GELİYOR ?
Bu olay dün oldu dün akşam aramadı bugün ikinci gün hala ses yok.. Onu gerçekten çok seviyorum benim üzerimde gerçekten çok emeği var ve onu kaybetmek asla istemiyorum. Arkadaşımın onu suçlar gözle "Sen yakın davrandın normal değildi hareketlerin nasıl umutlanacağını düşünmedin ? " demesi onda nasıl etki bırakmıştır ? Bir daha benimle asla samimi olmaz mı, yanıma gelmez mi artık

Aynı iş yerinde çalışıyoruz haliyle günde bir defa da olsa birbirimizi görüyoruz onun benden kopmasını uzaklaşmasını istemiyorum şimdi ben msj atsam konuşmak istiyorum desem ve duygularımı anlatsam sonra da arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum kararına saygı duyuyorum ben elimden geldiği kadar kalbimi soğutayacağım sana arkadaş gözüyle bakmaya çalışacağım ama nolur sende benden uzaklaşma yoksa yıkılırım desem eskisi gibi olabilir mi herşey ? Yine onunla güzel sohbetler etmek çay içmek yine yanıma gelmesini istiyorum sizce zamanla yine eskisi gibi olabilir miyiz ? Ve o ben onunla konuşurum demişti ama hala ses yok ben ilk msjı atayım mı Bütün herşeyi bozdum ne güzel bir arkadaşlığımız vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hiçbir şey olmamış gibi davran yine iş yerinde falan normal konuş trip yapma yada kaçma
ama akşamları falan msj atma o atarsa normal şekilde cevap ver herzamanki gibi
bu duygusallıkla konuşma falan yapmaya kalkarsan her şeyi berbat edebilirsin zamana bırak...

arkadasina o gözle bakmadim hic demis simdi hersey eskisi gibi olsa bile
sen iyice kafaya takip üzüleceksin sana o gözle bakmiyor diye.
suan hic birsey yazma ve yapma
o yazarsa sende cevap verirsin

Onu gerçekten kaybetmek istemiyorum bunca zaman zaten bu yüzden içimde tuttum ona açılmadım. Beni arkadaş olarak görüyorsa o bakışları hareketleri ne anlama geliyordu hiçbir arkadaş birbirine böyle bakmaz ki Yada en basiti benim duygularımı biliyorken bana farkettirmeden "Biz arkadaşız" diye araya sıkıştıramaz mıydı Anlam veremiyorum hareketlerine.. Eğer durumu bir düzeltebilirsem emin ol canım trip atmayı bırak kesinlikle bu konuyu bir daha açmayacağım çünkü ağzım çok yandı bir daha birinden hoşlanırsam da asla söylemeyeceğim çünkü bütün büyü bozuluyor. Eğer seviyorsa kendi söyler söylemiyorsa da hiçbirşey yapmayacağım

arkadaşım adam sizden hoşlanmadığını ve sizin ondan hoşlandığınızı gülümseyerek yani dalga geçer gibi söylemiş ama o size o gözle bakmamışmış... resmen aşık olunan erkek şımarıklığı bu ve siz öyle aşıksınız ki maalesef sizi savunan arkadaşınızın madem sen hoşlandığını bile bile neden yakın davrandın demesinide acaba bundan etkilenmişmidir diyorsunuz ARKADAŞINIZ ÇOK HAKLI... sizden etkilenmemiş olsa bile sizin ona aşık olmanız çevresinde dolanmanız öyle hoşuna gidiyorki o adamın sizin sen olmazsam yıkılırım sensiz yapamam laflarıda tam onun egosunun tavan yapmasını ve sizden koşa koşa kaçmasını sağlar sadece sizin kovalıcağınızı çok iyi bilir çünkü...

size tavsiyem tam tersini yapmanız yani arkadaşınızın konuşmasından sonra siz ona öyle soğuk öyle umursamaz davranıcaksınızki ben karşılıklı birşey vardı aramızda sandım madem senin hiçbir duygun yok bana karşı o zaman hiiç umrumda değil peşimden koşamam der gibi davranırsanız daha değerli olursunuz kesinlikle... emin olun o zaman ilgisini çekmeye ve dediklerinin pişmanlığını yaşamaya başlayıp o sizinle ilgilenicektir ama bu hemen pat diye olmaz uzun bir süre böyle davranın sabredin eğer içinde size karşı azıcık bir hissi yoksa dahi bu haketenizi onu etkiler kesinlikle... erkekler hep kaçanı sever zaten avuç içinde olanlar onlara göre değersizdir görmezler,bakmazlar maalesef... sizi kaybettiğini hissettirin o adama

arkadasina o gözle bakmadim hic demis simdi hersey eskisi gibi olsa bile
sen iyice kafaya takip üzüleceksin sana o gözle bakmiyor diye.
suan hic birsey yazma ve yapma
o yazarsa sende cevap verirsin

Sence yine herşey eskisi gibi olabilir mi ? Böyle bir umut var mı dersin ?

Ben şu an da kafaya takıp üzülüyorum ama bir yandan da kendime kızıyorum neden arkadaşıma bunu söylettim diye. Sonuçta isteseydi söylerdi diye düşünüyorum nasıl bunu anlayamadım..

Acaba inşallah arkadaş olarak kalırsak zamanla bana farklı gözle bakmaya başlar mı dersin ?

ne mesaj atması arkadaşım artık geride dur bence resmen kaçıyor sen kovalıyorsun.konuşmamazlık da etme sen normal davran o konuşursa konuş konuşmazsa da konuşma.dediklerinin çoğu bahane.önce seninle takılmış artık sıkılmış iletişimi azaltmak istiyor sen zorluyorsun onu.o görüşmek istememeye başlayınca sen de ağırdan alacaktın artık.arkadaşının gidip konuşması da hiç hoş olmamış.erkekleri şişirmeyelim böyle ya istemiyorsa gitsin

Şu yazını neden daha önce yazmadın yada neden ben yazar yazmaz okumadım İnan şu yazını okuduktan sonra bütün düşüncelerim değişirdi. Ben biraz önce msj attım müsait olunca arayabilir misin kötüyüm diye. Ona duygularımı anlatacaktım ve sonrasında da artık bu sayfa benim için kapandı bir daha bu mevzuyla karşına çıkmayacağım güzel bir arkadaşlığımız var onu kaybetmek istemiyorum demek istiyordum. Oda şu an kalabalık bir ortamdayım çıkınca arayabilirim ancak demiş. Bende tamam dedim. İlk defa ismimle hitap etti önceden ya canım yada hiç bişi demeden msj atardı. İsmimi ondan duymak.. Off offfff Ben ne yapıyorum bazı şeyleri düzeltmek isterken daha da kötüleştiriyorum bütün saygımı onun gözünde yerle bir ettim............

Bütün suç benim bütün hata bende kendimden nefret ediyorum neden ben kendimi ağırdan satamıyorum Hep kaybetmekten korktuğum için.. O zamanlarda dediğin gibi bende ağırdan alsaydım şu an bu durumda olmazdım kendi kazdığım kuyuya hep kendim düşüyorum bıktım artık bu huyumdan Attığım msj a cevap veremeyebilirdi uyuyordum diyebilirdi yada ne bilim şu an arayamam diyebilirdi.. Çıkınca arayabilirim ancak dedi.. Bu iyi bişey mi yani hala bana saygısının olduğunu mu gösteriyor.. Nasıl düzeltebilirim durumu ?

tamam madem böyle bir msj attın aradığındada kötü olma nedenini farklı birşey gibi söyle... arkadaşın gitmiş onunla konuşmuş ve gelip sana hepsini anlatmış ama ben böyle hissetmedim sana karşı o öyle anlamış dışaırdan böyle gözüküyormuş demek falan diye kıvır o tarz şeyler söyle... hem arkadaşlığınız devam etmiş olur olay sadece bir yanlış anlamadna ibaretmiş gibi kalır hemde onun karşısında gururun zedelenmemiş olur belki aranızda işte o zaman birşeyler oluşmaya başlar çünkü sen ona ben senin için böyle şeyler düşünmedim ve söylemedim dışarıdan böyle gözükmüş ben seninle arkadaşım bu yanlış anlamaya çok üzüldüm deyince o da saf gibi kalır şımardığıyla ve o zaman daha zor olursun onun gözünde hemen planını hazırla kelimelerini iyi seç arayınca hazır ol

Iyide ben sende bi hata göremedimki,
adam sana yanasmis e sende bizamandan sonra hoslanmaya baslamissin,
sonrada resmen, "onun benden hoslandigini biliyorum ama ben ona karsi bisey hissetmiyorum, sadece arkadasiz" havalarina girmis,
dengesizmidir nedir, yada dönekmi anlayamadimki,
uzak dur bu adamdan, öyle bir konu acilirsada "sen beni yanlis anlamissin de, ben asil senin benden hoslandigini farkettim ama seni kirmak istemedim de,
neyse yanilmisim sorun yok " de gec

dengesiz ya

Ne güzel anlamışsın beni teşekkür ederim. Evet bana karşı boş davranmadı yani sürekli benimle ilgilendi inan kim olsa ümitlenirdi. Ama benim tek hatam abartmak oldu. Olayı akışına bırakmadım en ufak ilgisizliğinde sürekli msjlarla boğdum neyin var ne oldu niye böylesin diye.. Çünkü beni ilgisine çok alıştırmıştı. Ben aslında çok şey söylemek isterdim ama inan kalbim el vermiyor çünkü gerçekten çok iyi biri ve herkes tarafından da bu iyiliği tasdiklenmiş biri. Kimseye başını kaldırıp bakmaz öyle efendidir. Sanırım arkadaşlık anlayışımız çok farklı o bir erkeğin bir kızla samimi arkadaş olabileceğinin düşüncesindeydi sanırım o yüzdende benimle samimi oldu ve başka açıdan bakmadı hiç. Ben ise bir erkekle bir kızın samimi olamayacağını düşünüp altında birşey aradım. Belkide zamana bırakıp hiç msj atmasaydım şu an durumumuz daha da iyi olacaktı ah kafam ah

evet bak seni aradığında benimle bu arkadaşın söyledikleri tarzı karıştır ve bu tarz şeyler söyle yani ters tepen olayları yanlış anlaşıldığını senin böyle birşey düşünemediğini hatta bazı kişilerinde gelip senin ondan hoşlandığını söylediğini seninde böyle söylenmesinden rahatsızlık duyduğunu falan söyle haha ne olduğunu şaşırsın adam o şımarık havası pııırs diye sönücek bak telefonda sesinden bile anlarsın hele yüzüne desen yüz ifadesini görmek daha keyif verir :))))))))))))

Son düzenleme:

Canım konuşan arkadaşım en samimi olduğum içimi dışımı bilen bir insan. Bu yüzden yalan söylediğimi anlar. Ayrıca arkadaşım çok emin konuşmuş bu yüzden kıvıramam artık. Ama ararsa eğer bugün bu konuyu yaşanmamış saymak istiyorum senin düşüncene saygı duyuyorum ben sadece bil diye söylemiştim bundan sonra eskisi gibi olacağım bu düşüncelerimi de silip atmak için elimden geleni yapacağım diyeceğim belki böyle durumu kurtarabilirim.

Üç-dört gün içinde bütün herşeyi nasıl da mafetmeyi başarabildim anlamıyorum. Ben böyle bir insan mıydım artık kendimden bile korkuyorum yemin ediyorum ki taş olsa çatlardı karşımdaki insanlar yine iyi dayandı. Bu kadar kısa zaman içinde nasıl da ortalığı karıştırdım hemde kendi aleyhime ! Nefret ediyorum kendimden hiç affetmeyeceğim artık kendimi. Sus otur işte kimin yanına gidiyorsa gitsin biliyorsun geri senin yanına da gelecek durduk yere niye huzurunu bozuyorsun ! Seni sevse isteseydi zaten gelir açılırdı ne kadar çekingen olsa da böyle bişeyde belli ederdi ee etmediğine göre gelip açılmadığına göre demekki gerçekten arkadaş olarak görüyor seni bunu bile bile ne diye duygularından bahsediyorsun bekle, sabret bişi varsa zaten ortaya çıkar ! Yemin ediyorum bu bana öyle bir ders oldu ki bir daha böyle birşey yapmak mı asla ! Kendi huzurumu kendi ellerimle mafediyorum.

Arkadaşıma beni arayacağını söylemiş zaten. Aptal kafa ne diye beklemiyorsun iki gün sabredemedin.. Hemde en olmadık zamanda gecenin 12 sinde ne diye msj atıyorsun ! Madem içindeki duyguları söyleyeceksin uygun ortamın olması lazımdı sanki şimdi arasa nasıl söyleyeceksin ? Dışarıda kalabalık ortamda arkadaşlarıyla kafasını dağıtıp gelmiş birine nasıl anlatacaksın derdini.. İki gün sabredemedin.. Benden birşey olmaz artık bunu anladım..

ya canim olabilir neden olmasin ama bence cok ümit etme artik sonunda gercekten üzülürsün.
arkadasina söyletmekle aslinda biyandan iyi ettin en azindan sana karsi ne hissediyorsa onu söylemis.
senin hic bir hatan yok tüm hata onun icin rahat olsun o sana ümit verdi.
öyle düsünecegini bilseydim hic yakin davranmazdim demis bence o gözle bakmaz ama bilemiyorum tabi ..
kendini üzme böyle daha iyi oldu cünkü diger türlü bilmeden ümit etmeye devam edecektin etme derim ben artik ..

Yok canım artık ümidi kestim ilk defa msjında bana ismimle hitap etti ve ilk defa aramadı. İki saat oldu normalde beni ararmısın dediğimde nerde olursa olsun mekandan çıkıp arıyordu. iki saat geçti bu saatten sonra da aramaz halbuki o ben onunla konuşacağım demişti ben durduk yere kaşınıyorum durduk yere benden soğuması için uğraşıyorum benim gibi bi insan yoktur emin ol Nefret ediyorum kendimden tamam hata onda böyle davranmasaydı bende böyle olmazdım o bi hata yaptı ama bende onun üstüne kaç tane hata yapıyorum.

İnan şu an tek derdim arkadaşlığımı kurtarmak gerçekten çok güzel parmakla gösterilecek bir yakınlığımız vardı artık bana karşı bişi hisseder mi hissetmez mi diye bile düşünemiyorum Allahım nolursun yardım et Nolursun birazdan arasın beni off off

canim yapma kendini yiyip bitirirsin böyle. zamana birak biraz bekle belki degisir hatta daha iyi olur
belli olmaz.. anliyorum seni onun arkadasligina ihtiyacin var ona cok alistin.
seninle sevgili anlaminda bisey düsünmüyosa bile arkadasligi bozmaz ama eskisi gibide davranmaz bence
mesafe olur arada ki öylesi ikiniz icinde iyi olur.. üzülme

Sen yıne de arkadasların dedıgı gıbı söyle yanlıs anlasılma olmus de yoksa bu adam kacan olacak ve
aramayacak ,ümit vermemek ıcın de arkadaslıgınızı kesecek..Daha cok kırılmamak ıcın sen yıne de
bu zarfı atmalısın ona bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…