Ayyyyyyyyy pitircik ben sIkildim sen sIkilmadin ha,
herkes sana ayni seyi diyor, ama sen inatla yok o bana söyle bakti, sunu ismarladi diyorsun,
yav adam belkide ilk zaman seni begenmeye calisti, farkli gözle bakmaya calisti ama sonra uygun olmadigini düsündü, vazgecti,
e sende daha neyi düsünüyorsun ya tuhafima gidiyor acikcasi
hic sevgilin olmadi dimi senin ?
Bana açıklama yapacak bugün yarın.. Beni o gözle görmediğini söyleyecek ve konu kapanacak.. Bundan sonra ben bakımlı olup onu aramazsam herşeyi toparlayabilir miyim yani saygınlığımı yada kendimi düşürdüğüm küçüklük konumunu ?
Ben bu msjına yorum yapamayacağım biraz ağır olmadı mı bu konuşman ?
Ben burda içimi rahatlatmak çıkış yolu aramak için yazıyorum tüü kaka denilmek için değil. Desteğin için saol..
Tek söyleyebileceğim...
Özlet kendini arkadaşım.
Düşman olma,küs durma.
Eski samimiyet için çabalama..
Sadece alıştığı Umut'u ona hasret bırak.
Ondan sonrasını gör.
Adın da pek güzelmiş...
çocuga ılgını belli etmişsin ,kız arkadasın açıkca soylemış çocuga, o da zaten ben anlamıştım demiş arkadasına, ilgi herkesin hoşuna gider, onun da sevgilisi yok, rahat davranmıştır o da, ki senın ona karşı ilgin devam etsin. kim hoşlanmaz kı ilgiden,hele ki hayatında biri yoksa...
olayımız farklı ama , benım bir arkadaşım vardı,zorla benı kendıne aşık etti resmen. en başta hiç ilgim yoktu çocuğa, sevmezdım hatta, zaten onunla olamazdık mantıken, ama aşık etti beni kendıne, herkes dıyordu bunun sana ilgisi var dıye, sonra ben körkütük aşık oldum,bu aşkım falan dıye mesaj atıyor ama ortada bir şey yok resmi,bir gün mesaj attım bu nasıl ilişki gibisinden, bana dediği şey 'ne saçmalıyorsun sen yaa' oldu.... ve bana o kadar kur yapıp, aklıma girerken kız arkadası varmış meger, ne tesadüf ki onu evlendiği gün damatlıkla da gördüm:)) ama alıştım artık ben. ama onun yüzünden kendıme olan güvenım kalmadı, bunu neden yaptı bana hıc bilmıyorum.
sakın mesaj atma,zaten sen ilgini belli etmişsin,gerçeği arkadaşın anlatmış,bir de mesaj atarsan gururun hiç kalmaz,,çocukça hareket etme,keşke görmeyecegin bir ortam olsaydı daha cabuk unuturdun,çocuk resmen bir şey hissetmıyorum demiş,artık yapacak bır şey yok.
o yakın olursa eskısı gibi,sen nasıl unutabılırsın onu? insan karşıdakının uzaklaşmasını istemez ama en çok da karşılıksız olur ve bunu karşıdaki de bilirse o acı verir. en iyisi karşılıklı sogumak, resmi olmak,aralarda yemek yiyip, çay kahve beraber içmemek. bir süre sonra soğursun merak etme. zaman her şeyin ilacı. ben de karşılıksız aşk magduru oldum her zaman. ama gecıyor hepsi.
Keşke seninki gibi bi sonum olsa zamanla oda bana aşık olsa ve bende başkasıyla evlenirken gelinlikle beni görse ama bu imkansız.. Çünkü o benim huyumdan dolayı istemiyor belki de çünkü sıkılmaya bunalmaya gelmiyor.. Belki de başta baktı ilgisini çektim samimi olup tanımak istedi benim saçma sapan hareketlerimi görüp tanıyınca da koşar adım uzaklaştı.. Bu yüzden bizim sizinki gibi bi sonumuz olması imkansız.. İnşallah en kısa sürede unuturum eskisi gibi onun varlığını hatırlamam ve inşallah bi gün gelir o yanıma gelmek ister ve ben istememBeni böyle kendine alıştırdı ve sonra dönüp bakmadan gitti ya diyecek hiçbişi bulamıyorum onun düzgün fiziği, kendine güveni, peşinde dolaşan kızlar varsa benimde yukarıda Allahım var
Peki birşey sormak istiyorum canım geliyor gözlerimin içine baka baka konuşuyor gelirken bazen çayla yeriz diye bisküvimi de getiriyor ama bu süre içinde asla bana msjlarda yakın davranmıyor, hiç aramıyor sormuyor ben aradığım zaman msjlarıma cvp veriyor, benim için değerlisin diyorum ama sende benim için değerlisin demek yerine teşekkür ediyor, ortak arkadaşlarımızla dışarıda oturmaya çağırıyorum bir bahane bulup gelmiyor isteyen adam o gün gelmese bile başka gün ayarlayıp bu sefer o çağırırdı, bi seferde şöyle bir konuşma geçti aramızda yine yanımdaydı toplanıp konuşuyorduk "Ben biraz toplu ve esmer kızlardan hoşlanırım" gibi birşey demişti ki ben zayıfım ve esmer değilim. Ama bu olanlara rağmen hala gelmeye devam etti hala gözlerimin içine baka baka konuşmaya devam etti.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor hoşlanıyor ama ciddi bir ilişki istemediği için mi "Başka gözle bakmadım hiç" diyor ? Yoksa gerçekten beni arkadaşı olarak benimsediği için ve sıcak davrandığım için mi yanımdaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?