Sen kovalıyorsun, o da seni rafta tutuyor hepsi bu
Kes ilgini, ne arkadaşlığı ne dostluğu adam resmen oynuyor
Çek kendini ne hali varsa görsün. Şunu hiç unutma, isteyen adam sana gelir, istemeyen adamı ne yapsan tutamazsın. Bu şekilde her hareketinden mana çıkarmaya çalışarak kendi değerini düşürüyorsun. Yapma, uzak dur. Böyle egosu şişmiş adamlara prim verme
Nerdeyse bir haftadır düşünmekten adam gibi yemek bile yemedim hatta iki gündür sabah kahvaltısı yapmıyorum öğle yemeği yemiyorum sadece akşamları yiyorum.. Biraz sorunlu bir çocukluk dönemi yaşadığım için hep kaybetme korkusu olmuştur bende ve bu kaybetme korkusu yüzünden hep kendimden ödün vermişimdir.. Bunun için belki de psikoloğa gitmem lazım çünkü hayatımı ve geleceğimi etkiliyor.. Bilmiyorum.. Belki benim yerimde başka bi kız olsaydı yeter be seninle mi uğraşacağım ne kadar samimi yakın arkadaş bile olsak bu oyuncak değil der ve kestirip atardı. Bir daha da görüşmezdi.. Yapamıyorum hep bir umut diyorum Bıktım artık bu huyumdan.. Bazen kendimi geri çekiyorum bu seferde belki bişi hissediyodu ve ben kendimi geri çekince oda geri çekti diye düşünüp tavır alıyor diyorum.. Keşke bi hafta önce böyle bir konu açmış olsaydım şimdi bu yaptığım hataları asla yapmazdım.. Teşekkür ederim yorumun için..
Gercekten sen bu adami gözünde cok cok fazla büyütüyorsun,
hala yok arkadas kalmaliyim ayni yerde calisiyoruz, onunla arkadasligimi kurtarmaliyim cabalarindasin,
ki böyle biseye hic gerek yok, kendini kandiriyorsun,
ayni isyerinde fakat ayni departman diyorlar sanirim, orda calismiyorsunuz yani ayni bölümde,
ee günde zaten 1 kere felan görüyormussun, meraba meraba tamamdir yani, nyie daha fazla büyütüyorsunki?
Adam seni istemiyormus iste bunu kafana artik sokmalisin,
sende biraz kendi hayatina bak, bukadar büyütme bu olaylari :S
Acikcasi ona asik oldugunu felan zerre düsünmüyorum,
ilgisini yanlis anlamissin, hosuna gitmis, simdide o senin yanlis anladigini farkedince, ilgisinide kesince,
busefer esekten düsmüse döndün (bizim oralarda böyle derler :) )
kendine gel bence
daha fazla üstüne gidersen klasik erkek mantığı devreye girer nedir bu mantık, bu kız madem beni seviyo ben bundan yararlanayım
sen fazla anlam yüklemişsin aranızda geçenlere, konuşurken gözlerimizin içine bakıyoduk demişsin anlamadım onu mesela, zaten biriyle konuşurken gözlerine bakarsın bu onu dinlediğini gösterir, çay içmenize yanında oturmasına herşeye anlam yükledin sanırsam
Bakış var bakış var canım. Bu adam kimsenin gözünün içine baka baka konuşmuyor ki..
Geçen gün uzaktan bana öyle bir baktı ki elimi kolumu neye koyacağımı şaşırdım kollarını bağlamış oturuyordu öyle müzik dinliyordu kulaklıkla ve bende yanından geçiyordum arkadaşımla ve o bakışını asla unutamam.. Hatta arkadaşım yok artık bu kadar da değil bu adam gerçekten tuhaf nasıl bir bakıştı o dedi..Ben yanlış anlıyorum diye düşünüyorum bazen ama çevremdekiler de mi yanlış anlıyor bilmiyorum.. Koridorda önümü kesip geçmeme engel oluyor sonra da pis pis sırıtıyor.. Niye bana yapıyor bunları da başkasına yapmıyor
İlk mesajınıza dayanarak soruyorum hiç mi sıkılmıyosunuz bu kovalamacadan
Siz daha adamı kazanmamışsınız ki kaybetme korkusuyla peşinde dolanasınız.
İlk başlarda sizden etkilenmiş olabilir doğal ve rahatmışsınız ama sonradan yaptınız tripler tavırlar sürekli mesaj atmalar napıyosun niye mesaj atmadın bi sorun mu var bişey mi yaptım diye üstelemeler
Benim sevgilim bana bi iki kere noldu desin offf diyorum valla çok çok ilgili bi erkek olmamasına rağmen ben bu kadarına daralıyosam adam napsın
Kaçan kovalanır biraz ağırdan alın kendinizi, el altındaki kadın olmayın kendinize değer verin ki değer göresiniz.
valla canım biri benimle konuşurken bende gözlerimi iri iri açar adam akıllı dinlerim karşımdakini, diğer şeylerde belliki serseriliğinden yaptığı şeyler, senin ona olan ilgini anladı ve böyle bi şey yaptı, bu onunda karınaydı çünkü, ne tam sevgilisin ne de arkadaşsın arada derede bi ilişki, bana biri böyle yapsa sonrada arkadaşıma ben ona o gözle bakmadım falan dese anında siler atarım
kk'ya böyle konular açıldıkça diyorum ki acaba ben hiç aşık olmadım mı, bu insanlar çok seviyo ben sevmedim mi, benim ki aşksa burda yaşananlar ne, benim ilk aşkım çok sancılıydı köpeklerin köpeği gibi seviyodum kendi adımı unutmuştum onu sayıklamaktan, gecem gündüzüm ışığım nefesim oydu, 2,5 sene uzaktan uzağa sevdim ne zamanki bir araya geldik tam bişey olucak derken bana dediki ben seni de seviyorum x'i de seviyorum (bi kız daha vardı ortamda adına x diyelim) ben senin için seçenek olmam dedim ve arkamı döndüm gittim, hatta giderken içimden dedimki nemesis kızım sen onura rest çektinya onu sildinya artık sana karada ölüm yok isterse tır çarpsın, ama yapmak zorundaydım aynaya bakabilmem için, velhasılı kelam azcık dik dur yaw
Süper hatunsun
seni bu şekilde gaza getiren hep aynı arkadaş galiba, lise muhabbeti bunlar kızım çocuk sana bakıyo kesin hoşlanıyo, yani sen bakışına anlam yüklemek istiyosun ona umut vermedim o gözle bakmadım demesi umrunda değil, tamam öyle inanmak istiyosan öyle inan kurcala dur bu işi ne diyim
Erkekler sen kendini geri çektin diye geri çekilmezler. Avcıdır onlar . 1 ceylan 2 ceylan ...... Ne kadar çok av okadar iyi avcılık. üzülecek hiçbirşey yok. Karşındaki sıradan kız avında olan erkeklerden. Amacı gönül eğlendirmek .Flört bağımlısı . Ego tatmini peşinde. Bakışmalar üsüne titremeler. Bir de o da çalıştığına gör yanına uğrayacak vakti olmaması gerekir. Lakayt ... Eli işte gözü oynaşta bir tip... KENDİNE GEL. Erkekler belli bir yaşa kadar piyasa yapar durumda olurlar. Piyasa da nekadar ediyorum , kaç kızın gönlünü alabiliyorum , bu mu olsun , şu mu olsun , arada şu da olsun , o giderse bu yedekte bulunsun....Lütfen yaa. Güvenilecek erkek sayısı sıfırın altında. ÜZÜLDÜĞÜNE DEĞMEZ....Kaybetme korkunla uğraş. Özgüven sıkıntın varsa bunun üstüne git. Bakımını ,sporunu ihmal etme ... Evliliklerin çoğu bin türlü dert içeriyor. Kocaya bağımlı kadınlar olmaktansa güçlü bakımlı, özgüvenli , kendini seven ve çevresindeki insanlar kadar kendine de kıymet veren kadınlar olalım. Bırakın gitmek isteyen gitsin. Peşinizden koşanlarla ilgilenin.
valla canım biri benimle konuşurken bende gözlerimi iri iri açar adam akıllı dinlerim karşımdakini, diğer şeylerde belliki serseriliğinden yaptığı şeyler, senin ona olan ilgini anladı ve böyle bi şey yaptı, bu onunda karınaydı çünkü, ne tam sevgilisin ne de arkadaşsın arada derede bi ilişki, bana biri böyle yapsa sonrada arkadaşıma ben ona o gözle bakmadım falan dese anında siler atarım
kk'ya böyle konular açıldıkça diyorum ki acaba ben hiç aşık olmadım mı, bu insanlar çok seviyo ben sevmedim mi, benim ki aşksa burda yaşananlar ne, benim ilk aşkım çok sancılıydı köpeklerin köpeği gibi seviyodum kendi adımı unutmuştum onu sayıklamaktan, gecem gündüzüm ışığım nefesim oydu, 2,5 sene uzaktan uzağa sevdim ne zamanki bir araya geldik tam bişey olucak derken bana dediki ben seni de seviyorum x'i de seviyorum (bi kız daha vardı ortamda adına x diyelim) ben senin için seçenek olmam dedim ve arkamı döndüm gittim, hatta giderken içimden dedimki nemesis kızım sen onura rest çektinya onu sildinya artık sana karada ölüm yok isterse tır çarpsın, ama yapmak zorundaydım aynaya bakabilmem için, velhasılı kelam azcık dik dur yaw
Helal sana Nemesis :) süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?