- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
bunu bi araştırmam gerek.Aklima geldi ama okumak için bile para lazım şuan iş bulmak onceligimPuanınız tutuyormuş madem merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş düşünmez misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bi araştırmam gerek.Aklima geldi ama okumak için bile para lazım şuan iş bulmak onceligimPuanınız tutuyormuş madem merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş düşünmez misiniz?
Evet anlayabiliyorum imkanlar kısıtlıdır, Allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda rahata kavuşursunuzçok teşekkür ederim.Sanirim yapabileceğim tek şey bu.Keşke istanbul gibi büyük bi şehirde olsam arar dururum iş aydın gerçekten bakmayın büyük şehir olduğuna maalsef çok küçük bi yer.Ama azimliyim bir iş bulmak zorundayım
amin inşallahEvet anlayabiliyorum imkanlar kısıtlıdır, Allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda rahata kavuşursunuz![]()
anlatırsam destan olur. Her türlü yorum gelebileceği için acindirmis gibi de olmak istemiyorum burada.Gecim çok zor.Hayat çok zor.Brn yaşamak istiyorum.Hayal kurmak istiyorum.Off offKuzum sen 750 tl ile nasıl geçiniyorsun?
Evde kalıyorum demişsin, ev arkadaşı vs ile mi?
Faturalar, gıda vs napıyorsun Allah aşkına bir anlat ya.
Asgari ücret yatırıp elden geri alan işyerleri var, ne yazık ki çaresizlik ve parasızlık bunu bile kabul ettirebiliyor insanlara.Asgari ücret 2300 lira. Başka türlü calistirilmaz
Yok yok, sen bir anlat bakayım.anlatırsam destan olur. Her türlü yorum gelebileceği için acindirmis gibi de olmak istemiyorum burada.Gecim çok zor.Hayat çok zor.Brn yaşamak istiyorum.Hayal kurmak istiyorum.Off off
Biliyorum güzelim. Biliyorum malesef. Bir ispatlansa anaları ağlar. Eşşek yükü ile ceza öderler. Allah kahretsin o emek hırsızı hak yiyicileri.Asgari ücret yatırıp elden geri alan işyerleri var, ne yazık ki çaresizlik ve parasızlık bunu bile kabul ettirebiliyor insanlara.
burs alırken yetiyordu çok şükür en azından ac kalmıyordum.ama şuan yetmiyor evet ev arkadaşım var. Kıra yemek fatura derken yetmiyor idare ediyor beni ama şuan sıyırma noktasındayım. okul uzadığı için para yatırıyoruz dönem başlarında şuan onu yatiramadigim icin ders kaydı yapamadım.Zateb okul kötü gidiyor.uzadi ama derd verebilmiş değilim.zorla bu bolume geldim 2.senemde annemi kaybettim.1 ve 2 . senem boş anneme baktım okula gidemedim.3 . senem de toparlanamadim.Maddiyattan eve çıktım yurt parasini ödeyemedim.Okul uzayınca burs kesildi haliyle.Okul bitmiyor aile yok başta.Allah var zor kurtuldum onlardan.Ben önüme bakmak istiyorum okul umrumda değil.Ac kafayla ders anlamıyorsun.Okula gitmek için günlük 5 tl dolmuş parası veremiyorum derd kitabı alamıyorum.daha saymak istemiyorum.Yok yok, sen bir anlat bakayım.
Yanlış anlayan, öyle anladığıyla kalır.
Anlat ki kendine dert sananlar bir silkelensin.
Kuzucum, ev senin mi kira mı arkadaşın falan mı var?
750 tl ile yaşayabilmen mümkün değil, anlat ki sana gereken asgari meblağı bulup, onum üzerinden yorumlama yapalım.
Hem okuyup ya da sınava hazırlanıp çalışacaksın.
En verimli ve karlı nasıl çalışabilirsin bunu detaylandıralım.
Burs ne kadar alıyordun mesela, onu alırken yetiyor muydu sana?
diğer yorumlara yazdım bende isterdim ama o kadar kolay değil biliyosunuzGüzelim bu yol yol değil. Adam gibi çalış bölümünü bitir.
aydında yaşıyorum maalsefSilivri de fabrikalar var 3 bin maaş alıyorlar mesai fln oraya git açıktan da oku
Allah yardimcin olsun.diğer yorumlara yazdım bende isterdim ama o kadar kolay değil biliyosunuz
hayat şartları maalsef.Hanu geçenlerde bi öğrenci intihar etti aslında bildiğimiz sibel adında açlıktan parasızlıktan.Okulum bitmek üzere olsa disimi sıkardım ama maalsef en basındayim okul yolunun 3 senemi verebilirsem bitecek. Benim 3 sene daha ac parasız kalabileceğim imkanım yok.hayat şartları maalsef.
ve son olarak bu anlık bi heyacan olabilecek kadar bi yaşantım yok.Veya bi hayal de değil.Hic bir hayalimi gerçekleştiremedim.Sadrxe zorunluluk.
Benim sana tavsiyem, okulunu dondurmadan önce aöfe başvur hem de hemen.burs alırken yetiyordu çok şükür en azından ac kalmıyordum.ama şuan yetmiyor evet ev arkadaşım var. Kıra yemek fatura derken yetmiyor idare ediyor beni ama şuan sıyırma noktasındayım. okul uzadığı için para yatırıyoruz dönem başlarında şuan onu yatiramadigim icin ders kaydı yapamadım.Zateb okul kötü gidiyor.uzadi ama derd verebilmiş değilim.zorla bu bolume geldim 2.senemde annemi kaybettim.1 ve 2 . senem boş anneme baktım okula gidemedim.3 . senem de toparlanamadim.Maddiyattan eve çıktım yurt parasini ödeyemedim.Okul uzayınca burs kesildi haliyle.Okul bitmiyor aile yok başta.Allah var zor kurtuldum onlardan.Ben önüme bakmak istiyorum okul umrumda değil.Ac kafayla ders anlamıyorsun.Okula gitmek için günlük 5 tl dolmuş parası veremiyorum derd kitabı alamıyorum.daha saymak istemiyorum.
amin inşNe olursun umutsuz olma. Yoksulluktan canına kıyanları değil de, yoksulluğa rağmen iyi yerlere gelebilenleri düşün. Kendine inan, ben max 3 dönemde bitirirsin diye düşünmüştüm, 6 dönem daha var diyorsun. Ne diyeyim kardeşim Allah yardımcın olsun, güzel fırsatlar çıkar umarım karşına. Sadece kimsem yok dedin diye kendini garantiye alacak adımlar at, risk alma demek istemiştim ben. Umarım karşına çok güzel fırsatlar çıkar, gelecek güzel günlerin kefaretidir inşallah bu zor günler![]()