• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol ayrımım

Mezhepci bir insan degilim.asla olmadim.
Sunu net bilirim ki alevi erkek sünni kiz olunca o evlilik les oluyor.
Alevi aileler sunni gelinleri asla kabul edemiyor.
Ben dogum yaptigimda kv geldi hastaneye 10 tane dogur yine ayiracagim dedi gitti.neyse bosadimda kurtuldum

darısı başıma:))

Mezhepci bir insan degilim.asla olmadim.
Sunu net bilirim ki alevi erkek sünni kiz olunca o evlilik les oluyor.
Alevi aileler sunni gelinleri asla kabul edemiyor.
Ben dogum yaptigimda kv geldi hastaneye 10 tane dogur yine ayiracagim dedi gitti.neyse bosadimda kurtuldum
Yaşadığınız olaydan böyle bir sonuç çıkarmanız olası
Ama genelleme yapmak yanlış ;)

slm kızlar.hikayem biraz uzun...9 yıl önce evlendik.o alevi bense sünniyim.sırf bundan dolayı ailesi tarafından istenmedim ama eşim ısrar edince hayır demediler.6 ay nikahlı kaldım(farklı şehirlerde)ailesi bir kez dahi aramadı.evlendik, kiralık ev bile tutmadılar bırakın eşyayı.bir iğne almadılar.sadece düğünde 2-3 tane incecik bilezik...3 ay ortalıkta süründük, hamile kaldı, rahatsızlandım, sonlandırmak zorunda kaldım.tayinim çıktı ve ev tutabildim ama ne zorluklarla.tüm ailesi bir oldu eski,dökük bir ev için...ben yalnız başka bir ev için...uzatmayayım.8 kardşin en küçüğü.4 ablası var, 2 si boşanmış, biri 46 yaşında ev kızı.yengeler ve abiler cabası ve onca yeğen...bense tekim...
evlendiğimden beri ablaları sürekli evimizin içindeydiler.eşim sürekli yönlendirildi.otur deseler oturdu, kalk deseler kalktı.hamile kaldım:"ben şimdi ablalarıma ne diyeceğim"diye kudurdu.tüm ailesinin paspası, benimde öyle olamamı istedi.amcasına kelle pişirmediğim için "sn dua et ki ailem seni kabul etti de kelle pişirmeni istiyorlar "demişti.

en önemli sorun ise eşim internet bağımlısı.evlendiğimden beri HİÇBİR GÜN yatağa beraber girmedik.hep sabah 6-7 gibi yatardı.kışın salonda yattığımızdan o bir kanepede ben birinde.ilişki ise kırk yılda bir.tensel temas haftalarca sıfır.gece yatmadığından o açığı sabahları kapatır ve ne ev, ne çarşı- pazar, ne çocuklar...bir şey bilmez.ya yatar ya internette ya da ailesinin yanında.bu durumu tüm ailesine anlattım, feryad ettim, duyan kimse olmadı.aksine daha da körüklediler.

2 çocuğumu var, 6.5 yaş ve 6 aylık.ikisinin de adını ben koymadım.doğumumun 4.gününde anneme saldırıp"kızın benim amcamın karısının dayısının cenazesine gelmedi, nasıl bir insan"diye bağırdığını unutamıyorm....zülmü öylleee çok ki.yazsam sayfalar yetmez.
evlendiğimde bir beyaz saçım yoktu, şimdi de siyah yok.yaşlı nenelere döndüm.mutsuzum, sevilmiyorum.değer görnüyorum ve çok ezilip aşağılanıyorum.

hamileliğim çok zordu.20 hafta hiç yemedim.sadece serum aldım, hastanede yattım.annem gelip baktı bana.eşim ise YÜZÜME BAKMADI...eşimin gözünü aylarca görmedim.tek kelime etmedi.hep bilgisayardaydı..şimdi öğrendim ki bir sürü bayan arkadaş edinmiş ve hep onlarla yazışmış.daha da yıkıldım:KK43:

doğumumun 48.gününde bilgisayarda şüpheli hareketlerini gördüm, ıspatlayamadım.tartıştık.Abisini aradı(55 yaş)"bu şerefsiz köpek beni yedi, facen var, orda kadınlar var diyor.bana iftira atıyor" deyince abi ve ablası hoppp eve..abisi boşanın dedi, üstüme yürüdü, polisi aradım falan....ben bayılma kıvamında...yıkılmış, korkmuş, çaresiz...sustum, çocuklarım için sustum....

24 ağustosta o yatarken adını arattım ve...başka bir facesini buldum.sordum inkar etti, yemin etti, çalınmış hesap dedi....sonra nasıl olduysa itiraf etti ve açtı.onlarca kadına mesaj atmış.çoğuyla 2 yıldır yazışıyor.herşeyi paylaşmış.öylee destek olmuş ki onlara...20 tane foto koymuş ki çokkk yakışıklıdır ve kadınlara ısrarla fotolara bakın demiş ki her bakan tutulmuş.ne var bunda, konuşmak istedim, kadınlar foto istediler ondan koydum dedi...hepsini fotosunu çektim, saatler hep gece 12 sabah 6 arası.avukata gittim, hala aldatma değil sosyal deney yaptım, amacım kültürleri öğrenmek demez mi...en son güzel bir kadın seni özledim demiş, o da sonunda buluştuk demiş mesela...yardım alalım bir şans daha dedi ve dün aile terapistine gittik, evliliğinizin kurtarılma ümidi yok dedi.bugün başka bir psikologa gittik, o da ortada bir evlilik yok dedi ve eşime yüklendi.eşim de sonunda bunun aldatma olduğunu kabullendi ve destek alarak ayrılmayalım, bir şans daha verelim diyor. sürekli ağlıyor, kafasını duvardan duvara vuruyor ki alı hep yara.dün ayaklarımın altını öptü bir şans daha diye.seviyorum diyor ama 2 aile danışmanı da beni sevmediğini söylüyorlar..ben de inanmıyorum, şu anda elimde deliller var, tazminat verecek, çocuklarını kaybedecek diye ısrar ediyor diye düşünüyorum.yüzüne bakamıyorum yazışmaları aklıma geliyor, utanıyorum.ama.....keşkelerim kalsın istemiyorum.
Bu adama neden iki çocuk adam tabiki tazminat vermemek için ayağının altını öper para kolay kazanılmıyor seven insan sana bunları yapmaz elinde bir şansın var değerlendir bir zaman sonra o elindeki deliller de işe yaramaz parasız pulsuz iki çocukla kalırsın bu ladar r şeye rağmen hala aklında soru işareti varsa keşken kalacaksa boşver ömür boyu çek bu adamı

Kafasını duvara vurmaktan çatlatır inşallah. Dünyada ne kadar pislik insan var yahu! Hesabı çalınmışmış da kültür öğrenmek istemişmiş de. Dünyada çalınacak hesap kalmadı da onunkini çalacaklardı. Kendisini araştırmacı mi zannetmiş de kültür öğrenicekmis. Söyledigi yalanlar bile sizin zekanızı kücümseyen cinsten. Degil ayagınızı öpmek, kendi ayagını kesip size hediye etse bile bu adamla as-la ! Elinizdeki kanıtları sakladıgınız gibi dooogru avukata koşun bence.

Yaşadığınız olaydan böyle bir sonuç çıkarmanız olası
Ama genelleme yapmak yanlış :KK66:
Tek ornegim kendim degilim.dedigim gibi mezhepci biri olsam alevi bir es secmezdim.
Ama eski esimin kuzenlerindende sunni kizlarla evlenenler hep ben vr konu sahibinin yasadiklarini yasadilar.
Istisnalar vardir mutlaka ama malesed bole 1 genel durum var

aslında yok...kararım belli ama bir haftadır durmadan ağlayan ve yemek yemeyen 6.5 yaşında bir oğlum var.o her ağladığında kalbim ağlıyor.
Kimse kendini açlıktan ağlamaktan öldürmez acıkınca yer bir süre ağlar suaar çocuk bu ortamda daha iyi olmaz özellikle annesi ezilerek büyüyen çocuk sağlıklı bir ruha sahip olmaz bu ortamda olacağına babasız olsun daha iyi

Tek ornegim kendim degilim.dedigim gibi mezhepci biri olsam alevi bir es secmezdim.
Ama eski esimin kuzenlerindende sunni kizlarla evlenenler hep ben vr konu sahibinin yasadiklarini yasadilar.
Tabi ki olmaz mı vardır muhakkak
Ama sanırım sizin eski eşinizin ailesi sorunluymuş.
Diğer gelinler de sıkıntı yaşadığına göre
Gelmiş gitmiş
İyi forumlar :)

Kafasını duvara vurmaktan çatlatır inşallah. Dünyada ne kadar pislik insan var yahu! Hesabı çalınmışmış da kültür öğrenmek istemişmiş de. Dünyada çalınacak hesap kalmadı da onunkini çalacaklardı. Kendisini araştırmacı mi zannetmiş de kültür öğrenicekmis. Söyledigi yalanlar bile sizin zekanızı kücümseyen cinsten. Degil ayagınızı öpmek, kendi ayagını kesip size hediye etse bile bu adamla as-la ! Elinizdeki kanıtları sakladıgınız gibi dooogru avukata koşun bence.

ayy Allah razı olsun.günlerdir ağlamaktan helak olmuştum.çok güldürdünüz beni.yaklaşım için teşekkür ederim.

suç sende.
eğer çocuk küçükken ayrılsaydın, bu kadar ezik olmazdın.
adam seni paspas etmiş, aldatmış, cinsellik yok ama çocuk yapmayı başarmışsın.
işin gücün var. ailene dil uzatmışlar.

sen hala oğlunu bahane ediyorsun.
sabret, 20 yıl sonra düzelir belki.

Ayaklarının
slm kızlar.hikayem biraz uzun...9 yıl önce evlendik.o alevi bense sünniyim.sırf bundan dolayı ailesi tarafından istenmedim ama eşim ısrar edince hayır demediler.6 ay nikahlı kaldım(farklı şehirlerde)ailesi bir kez dahi aramadı.evlendik, kiralık ev bile tutmadılar bırakın eşyayı.bir iğne almadılar.sadece düğünde 2-3 tane incecik bilezik...3 ay ortalıkta süründük, hamile kaldı, rahatsızlandım, sonlandırmak zorunda kaldım.tayinim çıktı ve ev tutabildim ama ne zorluklarla.tüm ailesi bir oldu eski,dökük bir ev için...ben yalnız başka bir ev için...uzatmayayım.8 kardşin en küçüğü.4 ablası var, 2 si boşanmış, biri 46 yaşında ev kızı.yengeler ve abiler cabası ve onca yeğen...bense tekim...
evlendiğimden beri ablaları sürekli evimizin içindeydiler.eşim sürekli yönlendirildi.otur deseler oturdu, kalk deseler kalktı.hamile kaldım:"ben şimdi ablalarıma ne diyeceğim"diye kudurdu.tüm ailesinin paspası, benimde öyle olamamı istedi.amcasına kelle pişirmediğim için "sn dua et ki ailem seni kabul etti de kelle pişirmeni istiyorlar "demişti.

en önemli sorun ise eşim internet bağımlısı.evlendiğimden beri HİÇBİR GÜN yatağa beraber girmedik.hep sabah 6-7 gibi yatardı.kışın salonda yattığımızdan o bir kanepede ben birinde.ilişki ise kırk yılda bir.tensel temas haftalarca sıfır.gece yatmadığından o açığı sabahları kapatır ve ne ev, ne çarşı- pazar, ne çocuklar...bir şey bilmez.ya yatar ya internette ya da ailesinin yanında.bu durumu tüm ailesine anlattım, feryad ettim, duyan kimse olmadı.aksine daha da körüklediler.

2 çocuğumu var, 6.5 yaş ve 6 aylık.ikisinin de adını ben koymadım.doğumumun 4.gününde anneme saldırıp"kızın benim amcamın karısının dayısının cenazesine gelmedi, nasıl bir insan"diye bağırdığını unutamıyorm....zülmü öylleee çok ki.yazsam sayfalar yetmez.
evlendiğimde bir beyaz saçım yoktu, şimdi de siyah yok.yaşlı nenelere döndüm.mutsuzum, sevilmiyorum.değer görnüyorum ve çok ezilip aşağılanıyorum.

hamileliğim çok zordu.20 hafta hiç yemedim.sadece serum aldım, hastanede yattım.annem gelip baktı bana.eşim ise YÜZÜME BAKMADI...eşimin gözünü aylarca görmedim.tek kelime etmedi.hep bilgisayardaydı..şimdi öğrendim ki bir sürü bayan arkadaş edinmiş ve hep onlarla yazışmış.daha da yıkıldım:KK43:

doğumumun 48.gününde bilgisayarda şüpheli hareketlerini gördüm, ıspatlayamadım.tartıştık.Abisini aradı(55 yaş)"bu şerefsiz köpek beni yedi, facen var, orda kadınlar var diyor.bana iftira atıyor" deyince abi ve ablası hoppp eve..abisi boşanın dedi, üstüme yürüdü, polisi aradım falan....ben bayılma kıvamında...yıkılmış, korkmuş, çaresiz...sustum, çocuklarım için sustum....

24 ağustosta o yatarken adını arattım ve...başka bir facesini buldum.sordum inkar etti, yemin etti, çalınmış hesap dedi....sonra nasıl olduysa itiraf etti ve açtı.onlarca kadına mesaj atmış.çoğuyla 2 yıldır yazışıyor.herşeyi paylaşmış.öylee destek olmuş ki onlara...20 tane foto koymuş ki çokkk yakışıklıdır ve kadınlara ısrarla fotolara bakın demiş ki her bakan tutulmuş.ne var bunda, konuşmak istedim, kadınlar foto istediler ondan koydum dedi...hepsini fotosunu çektim, saatler hep gece 12 sabah 6 arası.avukata gittim, hala aldatma değil sosyal deney yaptım, amacım kültürleri öğrenmek demez mi...en son güzel bir kadın seni özledim demiş, o da sonunda buluştuk demiş mesela...yardım alalım bir şans daha dedi ve dün aile terapistine gittik, evliliğinizin kurtarılma ümidi yok dedi.bugün başka bir psikologa gittik, o da ortada bir evlilik yok dedi ve eşime yüklendi.eşim de sonunda bunun aldatma olduğunu kabullendi ve destek alarak ayrılmayalım, bir şans daha verelim diyor. sürekli ağlıyor, kafasını duvardan duvara vuruyor ki alı hep yara.dün ayaklarımın altını öptü bir şans daha diye.seviyorum diyor ama 2 aile danışmanı da beni sevmediğini söylüyorlar..ben de inanmıyorum, şu anda elimde deliller var, tazminat verecek, çocuklarını kaybedecek diye ısrar ediyor diye düşünüyorum.yüzüne bakamıyorum yazışmaları aklıma geliyor ama.....keşkelerim kalsın istemiyorum.
Ayaklarının altını değil başka yerlerlerini öpse dahi affedilir sözler değil bunlar şerefsiz köpek ne demek insan namusum karım dediği kişiye bunu diyebiliyosa başta şerefsiz namussuz it kendisidir.Aldatma konusunda benim pek önereceğim bişey yok.Çünkü benim eşim beni aldatmış mı yoksa aldatıyo mu onu dahi bilmiyorum.

Iki cocugunuz ve ruh sagliginiz icin bosanmak ve profesyonel destek almak yapilacak en mantikli is kuskusuz.
Allah yardimciniz olsun.

Burda bircok kadin kv'deleri ile problem yaşiyorlar, ki çogu ayni, sunni mezhebinden evliler.

O halde bende diyim "iih bu sunni kv'de ve aileler hep ayni, geline çektiriyorlar"

Yaptigin işte budur ve bal gibi mezhepçiliktir. Sanki tüm aleviler senin eşin ve kuzenlerinden ibaret. Ki konu sahibin problemleri mezhep ile uzaktan yakindan alakasi yoktu, eşi iyi bir eş, hatta iyi bir insan değil. Mezhep ile alakasi yok yani.

Burda bircok kadin kv'deleri ile problem yaşiyorlar, ki çogu ayni, sunni mezhebinden evliler.

O halde bende diyim "iih bu sunni kv'de ve aileler hep ayni, geline çektiriyorlar"

Yaptigin işte budur ve bal gibi mezhepçiliktir. Sanki tüm aleviler senin eşin ve kuzenlerinden ibaret. Ki konu sahibin problemleri mezhep ile uzaktan yakindan alakasi yoktu, eşi iyi bir eş, hatta iyi bir insan değil. Mezhep ile alakasi yok yani.
Tamam

suç sende.
eğer çocuk küçükken ayrılsaydın, bu kadar ezik olmazdın.
adam seni paspas etmiş, aldatmış, cinsellik yok ama çocuk yapmayı başarmışsın.
işin gücün var. ailene dil uzatmışlar.

sen hala oğlunu bahane ediyorsun.
sabret, 20 yıl sonra düzelir belki.

bu kadar sert yorumları duymak için yazmadım.lütfen üsluba özen verelim.

bu kadar sert yorumları duymak için yazmadım.lütfen üsluba özen verelim.
çünkü hala keşkem kalmasın diyebilecek kadar mantıktan uzaksın.
oğlum ağlıyor diyorsun.
10 yıldır bir cehennemdesin ve odunum az diyorsun.
ne denebilir ki olumlu?

aslında yok...kararım belli ama bir haftadır durmadan ağlayan ve yemek yemeyen 6.5 yaşında bir oğlum var.o her ağladığında kalbim ağlıyor.

Oğlunuz ağlayabilir boşanmanın kötü etkileri de olabilir evet. Ama size yazık değil mi?

Elinizde mesleğiniz var. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Bir kere gücünüzü toplayın gerisi gelecektir. Evlatlarınıza sarılırsınız. Belki karşınıza çok iyi biri çıkar tekrardan seversiniz, sevilirsiniz.

Oğlunuz ağlayabilir boşanmanın kötü etkileri de olabilir evet. Ama size yazık değil mi?

Elinizde mesleğiniz var. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Bir kere gücünüzü toplayın gerisi gelecektir. Evlatlarınıza sarılırsınız. Belki karşınıza çok iyi biri çıkar tekrardan seversiniz, sevilirsiniz.

yürekten teşekkür ederim:)

Back
X