- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
cok kucuksunuz
abla olarak yol gosteriyim size , yolun basindayken ayrilin
22 yasinda bir genc kiz 35 yasinda cocuklu bir adamla olmamali , yapamazsiniz ve xok sorun yasarsiniz ileride
Canım yaşamadan bilemezsin. Herşey insan için ama hayat yaşam 1 kere belki çok çok mutlu olacaksın belki çok çok mutsuz olacaksın. İyi düşün taşın ailenin sözlerini kulak ardı etme onları asla ezme ileride pişman olsanda onlar sana kol kanat gerecek. Hakkında hayırlısı olsun.Herkese merhaba :)
Yaklaşık 2 hafta önce iş vasıtası ile bi beyle tanıştım ben 22 yaşındayım o 35 yaşında aramızda yaklaşık 10 cm fark var ben uzunum kendisi evlenmiş boşanmış 1 çocuğu var çocuk annede kendisiyle ilk görüştüğümüzde olumlu hiç bir şey hissetmedim ama bi içim ısındı tanıdıkça hoşlanmaya başladım. Kendisindede bana karşı aynı duygular var görüşüyoruz şuan da tanıma amaçlı ben tanıdıkça daha çok sevmeye başladım kendisi cidden çok ddüzgün biri kafa yapımız uyuyor, davranışları bakış açısı çok hoşuma gitti. 35 yaşında durmuyor kesinlikle 27 falan dersiniz. Benim sormak istedğim ilerisi için yaş boy çok sorun olur mu şuanaa ben sorun etmiyorum ama aileme ailesine açtıklarında sorun edeceklerini biliyorum bu beni korkutuyor yolun çok başındayız. kendimi huzurlu hissediyorum kafa yapımız uyuyor cıvık olmaması bazı hassiyetlere, değerlere sahip olması hoşuma gidiyor. Fikrinize ihtiyacım var
Teşekkürler şimdiden herkese :)
ben dis gorunuse hic takilmadimne gibi mesela ben hep dış görünüşten çok kafa yapım uysun iyi biri olsun anlaşalım diyordum ama kendime şu garnatiyi veremiyorum 25 yaşında acaba her şey eskisi gibi olmaz mı :/
Bak senin çocuğun yoksa evlenme ne kadar basit gelio sana çocuk sorun olucak yok yereHerkese merhaba :)
Yaklaşık 2 hafta önce iş vasıtası ile bi beyle tanıştım ben 22 yaşındayım o 35 yaşında aramızda yaklaşık 10 cm fark var ben uzunum kendisi evlenmiş boşanmış 1 çocuğu var çocuk annede kendisiyle ilk görüştüğümüzde olumlu hiç bir şey hissetmedim ama bi içim ısındı tanıdıkça hoşlanmaya başladım. Kendisindede bana karşı aynı duygular var görüşüyoruz şuan da tanıma amaçlı ben tanıdıkça daha çok sevmeye başladım kendisi cidden çok ddüzgün biri kafa yapımız uyuyor, davranışları bakış açısı çok hoşuma gitti. 35 yaşında durmuyor kesinlikle 27 falan dersiniz. Benim sormak istedğim ilerisi için yaş boy çok sorun olur mu şuanaa ben sorun etmiyorum ama aileme ailesine açtıklarında sorun edeceklerini biliyorum bu beni korkutuyor yolun çok başındayız. kendimi huzurlu hissediyorum kafa yapımız uyuyor cıvık olmaması bazı hassiyetlere, değerlere sahip olması hoşuma gidiyor. Fikrinize ihtiyacım var
Teşekkürler şimdiden herkese :)
Bravo vallaAllah askina daha 22 yasinda 35 yasindaki cocuklu adami ne yapacaksiniz? Basiniza bela mi ariyorsunuz? Hersey sorun olur sizin iliskide. 35 yasindaki cocuklu hödük de bir zahmet gidip 22 yasindaki gencecik kizlarla takilmasin artik ya. Ama o da biliyor ki kenfi yasina yakin biri kendisiyle gorusmez. Cunku onun yaslarindaki bir kadin cocuklu adamla iliskinin cok zor olacagini bilir ve kolay kolay kimse sicak bakmaz bu iliskiye.
ben dis gorunuse hic takilmadim
konu sizin cok genc onun sizden daha buyuk ve cocuklu olmasi
cocuklu bir adamla evlenmek olgunluk gerektirir ( ben cocuklu bir adamla evliyim)
siz evliliginize baslarken hayatinizda bir adet cocukla baslayacaksiniz , cok kucuksunuz , o cocuk aranizda buyuk problem olacak , kk da defalarca boyle konular acildi , genc kadinlar bununla bas edemiyor
cocugun hafta sonu sizde kalmasi bile problem olacak , adamin cocuguna harcadigi paralar problem olacak , eski karisiyla surekli gorusmek zorunda olmasi problem olacak
ayrica 35 yasindaki bir adam 22 yasindaki bir kizda ne bulur anlamam mumkun degil , sizde 35 yasiniza geldiginizde ne demek istedigimi anlayacaksiniz su anda bunu anlamaniz mumkun degil ancak hayat 30 dan sonra bambaska oluyor
AynenÇok iyi bir bey neden boşanmış onu merak ettim ?
10 cm fark ,düşündüm de gülesim geldi .hiç yakıştırmam .
Yaşa gelirsek , adam için sen çıtırsın da ,adam senin için yaşlı yavrum .
Bence her şey sorun olur..
Evlilik, çocuk, boy, yaş..
Nereden tutsan elinde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?