Yol gösterilmeye ihtiyacım var

Çok iyi bir bey neden boşanmış onu merak ettim ?
10 cm fark ,düşündüm de gülesim geldi .hiç yakıştırmam .
Yaşa gelirsek , adam için sen çıtırsın da ,adam senin için yaşlı yavrum .
eşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararı

Evet artık körelmiştir o
Bence bayanlar artık kendini düşünsün hatta küçüklerle evlensin
Bence bayanların enerjileri anca 50 de biter ama erkek 35 de sönüyo

Evet artık körelmiştir o
Bence bayanlar artık kendini düşünsün hatta küçüklerle evlensin
Bence bayanların enerjileri anca 50 de biter ama erkek 35 de sönüyo
Belki bahsettigim konuyu okumussunuzdur .Ustelik kadinin çocuğu vardi hatta intihara falan kalkisti .Nasil bir buhranin icinde tahmin bile edemeyiz .En guzeli basindayken vazgecmek degilse gençlikte yapılan hatalarin telafisi olmuyor .

ben 1.75 im o 1.65 falan diye düşünüyorum soramadım boyunu :/ kaybetmekte istemiyorum düşünemiyorum ailemle karar vermem lazım ben üniveriste okuyorum bu arada

tatlim sana su anda toz pembe geliyor ama cocuklu hayat bambaskadir
o cocuk hafta sonlari sizde kalacak , yaz tatillerinr beraber gideceksiniz , eski esle gorusmek zorunda ortada cocuk varsa konusmama gibi bir durum olamaz
gercekten cok gencsin ancak bu is kesinlikle olmaz
bak evleneceksin , ilk aylar cicim ayin olacak , esinden ilgi bekleyeceksin , evinizde koyun koyuna oturmak isteyeceksin ama adam cocugu gekdiginde yanina bile yaklasmayacak senin , cocuk seni kiskanacak , adam cocugunu tutacak
ayrica 35 yasinda adam 22 yasindaki kizi ancak kendisine kole olsun diye ister cunku arada daglar kadar fark var , lutfen kanma buna
bu arada brn bu forumda her daim cocuklu adamla yapilan evlilikleri savunurum cunku kendim de oyle bir adamla evliyim ama yas cok onemli , hayat tecrubesi cok onemli , senin yasinda bir kadin cocuklu 35 yasinda adamla evlenmemeli

eşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararı
Kimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda

Belki bahsettigim konuyu okumussunuzdur .Ustelik kadinin çocuğu vardi hatta intihara falan kalkisti .Nasil bir buhranin icinde tahmin bile edemeyiz .En guzeli basindayken vazgecmek degilse gençlikte yapılan hatalarin telafisi olmuyor .
Okumadım ama anlıyorum evet çok kötü çok

Kimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda
cok kirici bu soylediginiz
bende bosandim , kocama hayrim olmayacak mi yani?
burda bosanmis tonlarca kadin var , hepimiz mi hayirsiziz?

ben 1.75 im o 1.65 falan diye düşünüyorum soramadım boyunu :/ kaybetmekte istemiyorum düşünemiyorum ailemle karar vermem lazım ben üniveriste okuyorum bu arada
Uzunmuş boyunuz.. 1.65 erkek de baya baya kısa.. ben olsam asla istemem.. neyse bu kişisel tercih çok kritik değil de.. ailenize açmaniza gerek bile yok. Daha yaş çok küçük neler neler çıkacak karşiniza.. kendimi iyiki yakmamisim diceksiniz aman uzak durun diyorum..

yani şöyle söyleyeyim çocukları olmuş eşiyle bi yol ayrımına gimişler karakter olarak sabırlı incitmemeye çalışan biri yürütmeye çalışmış olmamış eski eşide farklı zihniyette imiş bu sabırlı incitmeye çalışıyor meselesini iş yaptık ordan biliyorum sakin tabiaatlı çok

BOŞANMIŞ EŞTEN HAYIR GELEMEZ DİYEREK
büyük bir gafa imza attınız .

Her zaman erkek suçlu değildir boşanmalarda , kadınlarda suççluş olabılır .
Veya bir suç bile yoktur , anlaşamışlardır bu kadar basit. Çok büyük bir genelleme olmuş sizinki.

attığını düşünmüyorum çünkü amcası ailesi iş yapılan çevre herkes tarafından sevilen sayılan biri
Benim eski eşim de herkes tarafından seviliyordu hatta üniversitede ders veriyordu kariyer de iyi
Babamla can ciğer olmuşlardı neyse ne diyim o zaman inş mutlu olursun

düşünmedim çocuklu bi adamı özellikle düşünmedim evlilik meselesini kafasından çok geçiren biri değilim üniveriste okuyorum zaten karşılaştık çok farklı bi ruh halindeyim

Evet o konu benim de dikkatimi çekti genel olarak haklı bir yaklaşım ama asla net değil

Üniversitede erkek arkadaşların yok mu? Arkadaş çevrenden ötürü de daha rahat tanışıp kaynaşırsın üstelik. Yanlış anlama ama bu insanla nerden tanıştın? Kendi yaş grubundaki insanlardan seni iten nedir?

cok kirici bu soylediginiz
bende bosandim , kocama hayrim olmayacak mi yani?
burda bosanmis tonlarca kadin var , hepimiz mi hayirsiziz?
Bence de çok kırıcı ve bu çağın dışında bi kafa yapısı.. ben boşanmadim ama insanların başına herşeyin gelebileceğini biliyorum.. böyle beylik sözlere gerek var mı? Burda takıldığımız olay adamın yaşı ve çocuğu olması konu sahibinin yaşının küçük olması..
Yoksa, boşanmıştan hayır gelir efendim, bazıları katlanmaz gider adam gibi boşar.. bazıları da kocasına gıkı çıkamaz sağda solda da boşanmıştan hayır gelmez der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…