- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
eşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararıÇok iyi bir bey neden boşanmış onu merak ettim ?
10 cm fark ,düşündüm de gülesim geldi .hiç yakıştırmam .
Yaşa gelirsek , adam için sen çıtırsın da ,adam senin için yaşlı yavrum .
Evet artık körelmiştir oEvet sorun olur 27 gibi görünüyor demissiniz ya sorun olacak sey gorunus degil .Adam yaşını basini almis .Su an enerjik görünebilir ,fikirleri sana uyuyor gibi durabilir .Ama zamanla onun cok olgun olduğunu hissedersin .Sen gezip tozmak isterken adam görmüş geçirmiş biri olarak evde oturmayi tercih edebilir .Daha 2 3 gun once burda bir konu vardi bayan 20 li yaslarda esi 40 a yaklasmis .Kadin hic mutlu degildi .Yasadigi sahipsizlik ilgisizlik onu yanlis yollara itmiş aldatmak gibi...Siz oyle yapacaksiniz diye demiyorum ama dusun nasil bir mutsuzluk yasiyor ki mutluluğu baskasinda ariyor .Bence kendine yazik etme senle o duygulari ilk kez yasayacak birini bul .
Atıyo bence insan yok yere ayrılmazeşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararı
Belki bahsettigim konuyu okumussunuzdur .Ustelik kadinin çocuğu vardi hatta intihara falan kalkisti .Nasil bir buhranin icinde tahmin bile edemeyiz .En guzeli basindayken vazgecmek degilse gençlikte yapılan hatalarin telafisi olmuyor .Evet artık körelmiştir o
Bence bayanlar artık kendini düşünsün hatta küçüklerle evlensin
Bence bayanların enerjileri anca 50 de biter ama erkek 35 de sönüyo
ben 1.75 im o 1.65 falan diye düşünüyorum soramadım boyunu :/ kaybetmekte istemiyorum düşünemiyorum ailemle karar vermem lazım ben üniveriste okuyorum bu aradaSiz mi çok uzunsunuz adam mi hobbit. Şuan normal gelse de zamanla batar o boy farkı.. yaş farki şuanki yaşınızdan dolayi hoşunuza gidiyor olabilir. Karşıdaki olgun, sahiplenici, babacan geliyordur ama bu şuanki yaşınızda alakali üç beş yıla bile geçecek bişey.. evlilik sorumluluğu almak bile zorken bide ortada çocuk var.. ağrımayan başınızı ağrımayin. Koşarak uzaklaşın derim.
tatlim sana su anda toz pembe geliyor ama cocuklu hayat bambaskadirçocuğla çok ilgileniyor onuda çok takdir ettim eşiyle görüşüyor mu tam o meseleyi açamadım yakın tanıdığım biriside boşandı bilmiyorum ne sorun çıkar çıkmaz her yaşın bakış açısı çok farklı bazen bakıyorum hiç olmuycak gibi bazen bakıyorum ona karakterine olucak olur diyorum
attığını düşünmüyorum çünkü amcası ailesi iş yapılan çevre herkes tarafından sevilen sayılan biriAtıyo bence insan yok yere ayrılmaz
Kimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sondaeşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararı
Okumadım ama anlıyorum evet çok kötü çokBelki bahsettigim konuyu okumussunuzdur .Ustelik kadinin çocuğu vardi hatta intihara falan kalkisti .Nasil bir buhranin icinde tahmin bile edemeyiz .En guzeli basindayken vazgecmek degilse gençlikte yapılan hatalarin telafisi olmuyor .
cok kirici bu soylediginizKimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda
Uzunmuş boyunuz.. 1.65 erkek de baya baya kısa.. ben olsam asla istemem.. neyse bu kişisel tercih çok kritik değil de.. ailenize açmaniza gerek bile yok. Daha yaş çok küçük neler neler çıkacak karşiniza.. kendimi iyiki yakmamisim diceksiniz aman uzak durun diyorum..ben 1.75 im o 1.65 falan diye düşünüyorum soramadım boyunu :/ kaybetmekte istemiyorum düşünemiyorum ailemle karar vermem lazım ben üniveriste okuyorum bu arada
yani şöyle söyleyeyim çocukları olmuş eşiyle bi yol ayrımına gimişler karakter olarak sabırlı incitmemeye çalışan biri yürütmeye çalışmış olmamış eski eşide farklı zihniyette imiş bu sabırlı incitmeye çalışıyor meselesini iş yaptık ordan biliyorum sakin tabiaatlı çokKimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda
BOŞANMIŞ EŞTEN HAYIR GELEMEZ DİYEREKKimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda
Benim eski eşim de herkes tarafından seviliyordu hatta üniversitede ders veriyordu kariyer de iyiattığını düşünmüyorum çünkü amcası ailesi iş yapılan çevre herkes tarafından sevilen sayılan biri
Yaşımız yakın seninle ve aynı yaşlarda bir abiye sahibim. Ben abimle bile bazı konularda ters düşerken, aynı yaşlarda bir eşim olsa nasıl anlaşırız bilemiyorum. Yani abiyle bunu kıyaslamakta ters olabilir ama abi kardeş olarak yaş farkımızı önemsemesek bile o yaşlardaki bir insanın kafa yapısını anlamam benim açımdan çok kolay. Sen daha gençliğinin baharındayken çocuklu bir adamla evlenme fikrini nasıl düşündün bu da ayrı bir merak konusu.
Evet o konu benim de dikkatimi çekti genel olarak haklı bir yaklaşım ama asla net değilBOŞANMIŞ EŞTEN HAYIR GELEMEZ DİYEREK
büyük bir gafa imza attınız .
Her zaman erkek suçlu değildir boşanmalarda , kadınlarda suççluş olabılır .
Veya bir suç bile yoktur , anlaşamışlardır bu kadar basit. Çok büyük bir genelleme olmuş sizinki.
Üniversitede erkek arkadaşların yok mu? Arkadaş çevrenden ötürü de daha rahat tanışıp kaynaşırsın üstelik. Yanlış anlama ama bu insanla nerden tanıştın? Kendi yaş grubundaki insanlardan seni iten nedir?ben 1.75 im o 1.65 falan diye düşünüyorum soramadım boyunu :/ kaybetmekte istemiyorum düşünemiyorum ailemle karar vermem lazım ben üniveriste okuyorum bu arada
Bence de çok kırıcı ve bu çağın dışında bi kafa yapısı.. ben boşanmadim ama insanların başına herşeyin gelebileceğini biliyorum.. böyle beylik sözlere gerek var mı? Burda takıldığımız olay adamın yaşı ve çocuğu olması konu sahibinin yaşının küçük olması..cok kirici bu soylediginiz
bende bosandim , kocama hayrim olmayacak mi yani?
burda bosanmis tonlarca kadin var , hepimiz mi hayirsiziz?
Herkese merhaba :)
Yaklaşık 2 hafta önce iş vasıtası ile bi beyle tanıştım ben 22 yaşındayım o 35 yaşında aramızda yaklaşık 10 cm fark var ben uzunum kendisi evlenmiş boşanmış 1 çocuğu var çocuk annede kendisiyle ilk görüştüğümüzde olumlu hiç bir şey hissetmedim ama bi içim ısındı tanıdıkça hoşlanmaya başladım. Kendisindede bana karşı aynı duygular var görüşüyoruz şuan da tanıma amaçlı ben tanıdıkça daha çok sevmeye başladım kendisi cidden çok ddüzgün biri kafa yapımız uyuyor, davranışları bakış açısı çok hoşuma gitti. 35 yaşında durmuyor kesinlikle 27 falan dersiniz. Benim sormak istedğim ilerisi için yaş boy çok sorun olur mu şuanaa ben sorun etmiyorum ama aileme ailesine açtıklarında sorun edeceklerini biliyorum bu beni korkutuyor yolun çok başındayız. kendimi huzurlu hissediyorum kafa yapımız uyuyor cıvık olmaması bazı hassiyetlere, değerlere sahip olması hoşuma gidiyor. Fikrinize ihtiyacım var
Teşekkürler şimdiden herkese :)[/QUOTsen. görüşdüğün. kişide sevgi. ışığını. yakaladıys@n. <ömür. boyu. mutlu. olacağını. anladıysan gerisi<önemli. değil. ama. soyu. sopu. çok önemli. boy. önem. li değil. sende. (ısa olabilirdin. canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?