Yol gösterilmeye ihtiyacım var

Neden bu acelecilik? 22 yas evlilik icin cok cok erken. O zorumlulugu kaldirmak icin erken. Bir de evlenip bosanmis ve cocugu olan bir adamla. Yasayacaklatinizi bilmiyorsaniz burada cocuklu bosanmis adamlarla evlenmis kizlarimizin konularini okuyun.
Boy farki bence en son dusunulecek sey.
Evde mi kaldiniz. En guzel yaslarimi cocuklu birinin sorumluluguyla gecirmezdim ben. Evleneceksem de bekar biriyle evlenirdim.

Ben 22 yaşımda, 35 yaşında olan boşanmış, çocuklu bir bey ile tanışmadım.. Tanışmazdım da.. Bunun için deneyime gerek yok, düşününce açık herşey..
Tereddütte kaldığınıza göre, en iyi akılı, bunu yaşamış insanlardan alırsınız.. Daha geçen gün biri konu açmıştı.. İlk evlilikleri olduğu halde, canına tak etmişti.. Uyumlu gibi görünüyorduk ama 3yılın sonunda gerçekleri görüyorum demişti..
Biri ile tanışıldığında, biz bayanlar olarak, yumuşak huylu olduğumuzdan iki, üç ilgi gösterilse hemen ısınıyoruz zaten.. Buna takılmayın.. O çocukta ayrı bir sorumluluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…